Conferize
Markedet for softwareløsninger til event-making udvikler sig stærkt med vækstrater på 12 % årligt. Conferize kan blive genstand for et take-over bud, hvis den integrerede forretningsmodel og IT-platform for events med fokus på værdiskabelse for alle involverede bliver en succes.


Læs resten her
ViroGates
ViroGates har gode odds for at blive en god langsigtet investering. Planen for udrulning af salget er lagt, ligesom der nu er penge til opgaven. Samtidig vil selskabet løbende videreudvikle produkterne.


Læs resten her
GomSpace
Næste år skal selskabet kunne præstere et normalt driftsforløb men stadigvæk med svag indtjeningsevne. Vi påregner, at 2019 vil ramme nulpunktet i resultat før skat, og det frie cash flow skal være over nulpunktet (positivt). Omsætningen skal vel stige til ca. 300 mio. SEK, for at der kan opnås balance i driften mellem indtægter og udgifter.


Læs resten her
Columbus
Set i forhold til andre danske børsnoterede it-selskaber som cBrain, SimCorp og Netcompany handler Columbus på væsentligt mere attraktive nøgletal end den nævnte Peer-gruppe. NNIT befinder sig på samme niveau. Vi hæver den kortsigtede anbefaling til køb, og fastholder langsigtet køb.


Læs resten her
Saniona
Saniona’s pipeline er særdeles lovende med et projekt i fase 3 og to i fase 2. Sandsynligheden for succes i R&D-processen er i dette tilfælde højere end ved mange andre biotekselskaber. Konklusion: Langsigtet køb, men trods den pt. relativt lave aktiekurs vurderer vi, at aktien også rummer en væsentlig risiko.


Læs resten her
H+H
Ved kurs 120 har H+H en børsværdi på 2.158 mio.kr. P/E(18E) og P/E(19E) estimerer vi til henholdsvis 12,8 (120/9,4) og 10,3 (120/11,7). Indre værdi af aktien er pr. 30-06 på 52 kr. Et afgørende punkt bliver tilfredsstillende forløb og værdiudvikling for den store nye satsning med kalksandstensproduktion, og hvorvidt der fremkommer muligheder for nye opkøb i de næste par år. Aktien forekommer at være interessant.


Læs resten her
Netcompany
En vækstaktie som Netcompany kan bære en P/E på 20-25 – måske endda højere. Ved udregning på P/E 20 svarer det til en kurs i 2021 på 260-320, mens en prissætning på 25 svarer til kurs 325-400. Set i dette lys får aktien en langsigtet købsanbefaling.


Læs resten her
Sparekassen Sjælland - Fyn
Der er basis for at opnå en gradvis forbedring af indtjeningen frem til 2021 (og videre frem), og den første store forbedring er allerede på vej – nemlig indfrielsen af dyr lånekapital, hvilket vil reducere renteudgifterne hertil med 35 mio. kr. som fuld effekt fra 2019. Konklusionen for aktien er køb på både kort og langt sigt.


Læs resten her
Zealand Pharma
Børsværdien (93) på 2,9 mia. kr. anses for at være langt lavere end nutidsværdien af selskabets enkelte dele i form af de godkendte produkter og igangværende kendte projekter. Vi finder derfor aktien markant undervurderet, men den langsomme salgsudvikling for de lixisentide-baserede produkter ser ud til stille sig i vejen for en positiv kursudvikling. Investorer er nødt til at udvise tålmodighed.


Læs resten her
TCM Group
Organisk salgsvækst i Q2 på hele 9,9 % og 6,7 % for halvåret. Det er betydeligt over den generelle markedsvækst for køkkenmøbler. TCM fortsætter altså med at vinde markedsandele trods hård konkurrence og opjusterer Guidance for 2018. Vi anbefaler køb på både kort og langt sigt (før Hold på kort sigt).


Læs resten her
Solar
Uanset at vi fortsat mangler et niveauskift i indtjeningen med en klar forbedring af EBITA-marginen, ser vi Solar som en attraktiv langsigtet købsmulighed med lav risiko og udsigt til et pænt udbytteafkast. Det går langsomt den rette vej.


Læs resten her
GreenMobility
Vi er overbeviste om, at GreenMobility vil lykkes med planerne om internationalisering. Usikkerheden knytter sig primært til den lagte tidsplan om 20 byer i 2021. Likviditeten er det svage punkt i bestræbelserne på at udnytte selskabets store ekspansionsmuligheder.


Læs resten her

 

Afkast i Aktieinfos modelportefølje, C20 Cap og Eurostoxx 50:


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-10-2018

Danmark: Regnskab fra Nordea, Novozymes.
Sverige: Regnskab fra Scania, Svenska Handelsbanken, Boliden, Holmen, Betsson. Kl. 9.30: Rentebeslutning.
Norge: Regnskab fra Telenor, Norsk Hydro, Storebrand, XXL, Asetek.
Finland: Regnskab fra Fortum, UPM-Kymmene.
Tyskland: Regnskab fra Deutsche Bank. Kl. 9.30: Tyske indkøbschefers indeks.
Holland: Regnskab fra Heineken.
Frankrig: Regnskab fra Air Liquide, Peugeot.
Canada: Regnskab fra Barrick Gold.
USA: Regnskab fra Visa, AT&T, Boeing, UPS, Ford Motor.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.