Den Jyske Sparekasse
Aktien handles til et kurs/indre værdi forhold på 0,37 (62/167). P/E (20E) er ligeledes lavt med 4,5 (62/13,8). Køb på kort og langt sigt er vores holdning.


Læs resten her
H+H
Aktiens børskurs er faldet drastisk til 72. Det er samme niveau som i 2017, altså før den store ekspansion og aktietegning. Aktien handles til P/E 5,0, men indtjeningen kan blive ramt af Corona-afbrækket. Hvor bunden er vides jo ikke, men der synes nu at være en gunstig købsmulighed.

Se præsentationsvideo


Læs resten her
Agillic
Agillic er en spændende investeringsmulighed, men risikoen er også høj. Det afgørende i casen er, at Agillic kan fastholde de eksisterende kunder, få dem til at udvide samarbejdet og samtidig tiltrække nye, idet konceptet i så fald er skalerbart og bliver profitabelt. Ledelsen opretholder målsætningen om at opnå positiv EBITDA i 2020.


Læs resten her
North Media
Aktien handles korrigeret for udbytte (50-4 = 46) til P/E 5,1. Der vil blive udloddet 4 kr. i udbytte efter generalforsamlingen den 27-03-2020. Indre værdi efter udbytte er 33, og Kurs/Indre værdi er dermed 1,4. Værdiansættelsen er lav.


Læs resten her
GomSpace
GomSpace er en aktie med et højt niveau for risiko og afkast. Visioner om en stor fremtid kan ikke i sig selv genskabe optimismen blandt investorerne. Der skal gang i salget og udførelsen af disse opgaver, så der kan komme et positivt nyhedsflow. Hvis det lykkes i 2020, vil aktiekursen med stor sandsynlighed kunne vinde styrke igen.

Se præsentationsvideo


Læs resten her
TCM Group
Vi har tidligere beskrevet aktien som betydeligt undervurderet. Henset til makroøkonomiske udfordringer finder vi dog aktuelt aktien fair prissat. Kortsigtet sænker vi til Hold men fastholder Køb på langt sigt.


Læs resten her
Saniona
Risk/Return forholdet er meget højt, da produktgodkendelsen af Tesofensine i Mexico skal bringes på plads i løbet af de kommende 6-12 måneder. Tesomet mod Prader-Willi og hypothalamisk fedme rummer en betydelig upside. Som investor bør man være indstillet på at kunne beholde aktien i minimum et par år, og jo længere tidshorisont des bedre chance for et højt afkast.


Læs resten her
Netcompany
Baseret på ledelsens udmelding for 2020 kan vi udregne P/E til 33,6. Det er umiddelbart betragtet meget højt, men dog på niveau med it-virksomheder. Fastholdes samme vækst og EBITA-niveau i 2021 estimerer vi et resultat pr. aktie i 2021 på 11-13. P/E 2021E kan derfor udregnes til 26-30. Vi anbefaler Hold på både kort og langt sigt.


Læs resten her
Solar
Vi estimerer et nettoresultat på 125 mio. kr. for 2020. Det svarer til 17,0 kr. pr. aktie (8,77 i 2019), hvorved aktien handler til en P/E 2020E på 18,8. Set fra aktionærernes side er det positivt, at Solar indstiller et udbytte på 14 kr. (uændret) til beslutning på den kommende generalforsamling.


Læs resten her
Sparekassen Sjælland - Fyn
Risikoen må anses for at være lavere end i mange andre pengeinstitutter. Kursudviklingen på aktien kører dog for tiden nærmest synkront med de andre danske banker. De centrale nøgletal P/E 8,5 og K/I på 0,6 viser, at Sparekassen prisfastsættes for lavt.


Læs resten her
Zealand Pharma
Zealand er ved at nå frem til afgørelsens time for to afgørende R&D-kandidater. Hvis det lykkes at placere sig solidt med HypoPal®, vil man opnå et gennembrud med gevaldig økonomisk værdi. Langsigtet køb er vores konklusion, men der er fortsat tale om High Risk/Return.


Læs resten her
Columbus
Aktien indledte året i kurs 12,68. Nu kan den erhverves til kurs 8,8. Det forekommer at være et godt køb til denne pris, idet vi forudsætter, at man opnår den ventede positive effekt på indtjeningen i både 2020 og 2021 afledt af de to førnævnte opkøb. Vi hæver derfor vores kortsigtede anbefaling fra Hold til Køb.


Læs resten her

 

Afkast i Aktieinfos modelportefølje, C20 Cap og Eurostoxx 50:
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

31-03-2020


Danmark: Årsregnskab fra First Farms, Onxeo, Atlantic Petroleum. Generalforsamling i TCM Group (5,25 kr. i udbytte fragår i morgen), Spar Nord Bank.
USA: Regnskab fra McCormick & Company, Carnival.

Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.