GN

22218 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 13.02.2023 kl.20:08
Brugernavn : John Stihøj

Hej Bjarne.


En aktietegning til kurs 150 er nok ikke helt skævt. Tror vi derefter kan se optur i aktien.


Besvar indlæg

Dato : 09.02.2023 kl.11:30
Brugernavn : Bjarne

Lige et spørgsmål som er umuligt at svare på, og derfor kun bliver et gæt.

Når der evt. til marts, bliver en kapitalrejsning på ca. kr.7 milliarder. Hvilken kurs kan

man forvente nye aktier vil blive udbudt til. Ja se - Den var svær :-)

Ifølge kloge hoveder, er den i forvejen billig.

Mit gæt ca. 150

Mvh

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 05.10.2022 kl.16:29
Brugernavn : Bjarne

OK Tak for oplysningen.

I meget gamle dage havde jeg en pæn stak i kurs ca. 25, og havde tabt rigtig meget; men

pludselig begyndte det at stige kraftigt, så jeg solgte ud drypvis i ca. 125 og videre op. Hvilket var for tidligt.

Men lad os nu se. Per Hansen synes også at den er blevet for bllig, kan jeg forstå.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 05.10.2022 kl.15:58
Brugernavn : John Stihøj

GN skal nok komme igen.  Det sagt så kan den godt blive endnu billigere netop da shorterne har kastet sig over aktien. Men andelen af shorts er nu oppe i underkanten af 7 %, så shorterne presser på en i forvejen udfordret aktie. Når købersiden samtidig nærmest ikke er eksisterende, så er det vanskeligt. Købet af Steelseries til 8 mia. kr. trækker også i negativ retning, men så dårligt at køb var det nu heller ikke. Timingen kunne bare have været mere optimal.


Jeg sidder med en stak aktier i GN, og jeg holder ud. Men jeg køber ikke ekstra op, da aktien godt kan falde mere (modsat sund fornuft).


Besvar indlæg

Dato : 05.10.2022 kl.15:50
Brugernavn : Bjarne

Mon nogen har fået et tip om en emission. Jeg mener at Janne Vincet fra Jyske Bank mente

at på trods af gælden ville der ikke komme en emission. Så stor var den vist heller ikke. Jeg synes

at det er lidt mærkeligt, når der er meget større kursmål på GN, og ovenikøbet nogle steder køb på den.

Jeg har købt lidt igen. Hvor meget er den egentlig shorted?

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 30.09.2022 kl.18:09
Brugernavn : John Stihøj

Der er meget støj derude, og på et tidspunkt kommer Bavarian måske i kurs 500. Efter min mening er GN en langt mere oplagt opkøbskandidat til nuværende kurs. Husk på Bjarne: Alt er i princippet en opkøbskandidat, men det er sjældent at der kommer opkøb - enig. Så måske skal vi se bort fra de mange postulater om at den og den aktie er en opkøbskandidat. Mindre selskaber kan derimod godt være take-over kandidater. Jeg gransker min hjerne - og det er længe siden vi har haft et opkøb. Dog kan jeg huske det gode selskab Maconomy og siden Exiqon - begge selskaber som vi dengang havde analyseaftaler med.


Besvar indlæg

Dato : 30.09.2022 kl.11:36
Brugernavn : Bjarne

Vi får ofte at vide, at den og den aktie er en opkøbskandidat. Nu har vi hørt Lau flere gange nævne Bavarian Nordic og at den skal i 500.

Til morgen var Per Hansen inde og nævne GN, som var en opkøbskandidat. Der var da også rygter igang for 2-3måneder siden da kursen lå mellem 200 - 300. Nu er den bombet ned i ca. 132,0

Det der undre mig en del. Nu er kurserne historisk lave; hvor også gode virksomheder er faldet uhørt meget.

Jeg kan ikke huske hvornår en større virksomhed blev opkøbt sidst. Hvorfor er der ikke mere gang i overtagelser, når en spændende "opkøbskandidat" er faldet så markant, og blevet billigere; som eks. GN og Bavarian Nordic, samt andre.


Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 20.09.2022 kl.14:22
Brugernavn : Bjarne

Jeg købte lige før middag en sjat til 178,75, så mit GAK blev nedbragt igen til 189.

Jeg synes også det er noget vildt, det som foregår.

Og kunne heller ikke holde nallerne væk fra Demant, som er i det laveste i mange mange år.

Det er svært at tænke omvendt. Købe solide virksomheder, som har fået mange tæsk.

Jeg synes også at en aktie som DSV ser interessant ud; men der føler jeg at jeg har nok.

Men det er strengt at se på. Især for de mange nye investorer, der er kommet indenfor de sidste par år.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 20.09.2022 kl.13:31
Brugernavn : John Stihøj

Er GN efterhånden ikke blevet smadret mere end rigeligt? For mig at se ligner det en opsamlingschance, nu hvor man endda kan købe til under kurs 200. Købte selv til 184,48. Troede ganske enkelt ikke den kunne komme lavere. Jeg ved godt at salget af headsets og gamerudstyr kan blive presset af reduceret rådighedsbeløb hos forbrugerne, men så er det vel heller ikke værre? Eller hvad tænker I andre?


Besvar indlæg

Dato : 24.05.2022 kl.15:59
Brugernavn : John Stihøj

Inside Business har bragt et rygte om muligt bud på GN Store Nord til torvs. Normalt siger man jo, at der sjældent kommer røg uden der er ild. Men det er et RYGTE at pengestærke købere åbenbart vurderer muligheden for at købe GN. Jeg mener GN er alt for billig, og derfor holder jeg fast. Ved egen hjælp ser jeg aktien bevæge sig mo 400-500 på sigt. Et købstilbud skal efter min mening liggeri 350-400 for at det giver mening. Så også derfor holder jeg fast. 


Hvad gør i?


Besvar indlæg

Dato : 07.10.2019 kl.09:08
Brugernavn : Ukendt bruger

med ref til analyse i Berlingske idag, bør man så investere i et ekstra høre-apparat virksomhed ???


Besvar indlæg

Dato : 18.08.2014 kl.17:20
Brugernavn : Bjarne

Min gamle "kæledække" , som jeg i sin tid hav været meget tilfreds med. Er meget småt ved at gå lidt ind i den igen. GN er ved at bryde ned gennem 200 dages gennemsnit. Er lukket i 134. Kan det virkelig passe, at den skal trynes så meget?
Jeg ved godt, at der siges, den er for dyr, men det må godt stoppe her.;-)
Der har slet ikke været talt om den mulige kurstrikker angående den tyske konkurrencestyrelse, hvor GN anlagde sag pga.det mislykkede salg af Resound for år tilbage. De fik jo ret af den tyske højesteret, og krævede 1 milliard euro i erstatning. Denne sag kører jo stadig, så vidt jeg forstår; men selvfølgelig får de jo ikke 1 milliard, men hvad så med et par hundrede millioner:-)GN må jo tro på det et eller andet sted, siden de ankede. Det er jo også mærkeligt at få ret i højesteret, men at det ikke får konsekvenser for modparten (konkurrencestyrelsen)

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 18.12.2012 kl.10:34
Brugernavn : Ukendt bruger

Helt enig. Jeg vil også vente til 75 og samle op her med ½ delen af min påtænkte investering. Lars Person har netop udsendt en meddelelse om kring reduktion i GN og Carlsberg i sin Nordnet portefølje.

Også COLO er interessant som du skriver, måske på en ond dag bryder den 50 dages snittet ganske kortvarigt.

Carlsberg kunne også være interessant omkring 50 dages snittet.
Besvar indlæg

Dato : 18.12.2012 kl.10:06
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg har lige siddet og set på chart på GN Store Nord. Ideelt skal vi teste 200 dages snittet beliggende i kurs 75, men på helt kort sigt kan man måske også lave lidt mønt. RSI viser nemlig, at aktien er markant oversolgt. Det kortsigtede Upside synes dog begrænset til kurs 80, så jeg bliver siddende på hænderne. Kommer aktien - som forventet - ned nær kurs 75, så bør den købes efter min mening.
Besvar indlæg

Dato : 16.02.2012 kl.15:26
Brugernavn : Bjarne

NTC har netop solgt ud af TDC. De mener således at deres arbejde er gjort færdig.
Gn er jo, som snart alle investorer ved, en opkøbskandidat. Det er muligt, at det er langt ude; men har de to virksomheder ikke en anelse til fælles?
Så hvorfor ikke tænke, at de engang kunne overtage GN, når der er faldet lidt ro over det. GN har jo endelig fået afsluttet sin langvarige sag. Men vi har jo stadig de tyske konkurrencemyndigheder.
Bare en tanke.

Mvh.
Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 14.01.2012 kl.12:28
Brugernavn : Bjarne

Endelig, så kom der rigtige menneskepenge på GN kontoen.
Hvem vandt så hele denne lange retssag.
I første omgang vil jeg nok påpege, at det var TPSA, som trak den i langdrag over mange år. De fik skåret godt 1 milliard af GN tilgodehavende. Retssikkerheden blev lige sat ud af kraft godt et års tid, da TPSA bare nægtede at betale, ved at finde på alverden småting. Det hjælper altid, hvis man har Frankrigs største teleskab, som den franske regering har en ejerandel i, bag sig. Og derved en masse dygtige advokater. På den måde fik de måske dækket sagsomkostningerne, samt sparede et mindre beløb.
I anden omgang, synes jeg det var dejligt for os aktionærer, som har været med hele turen op ned og op igen, at det endelig har fået en afslutning, så vi kan komme videre med forretningen. Den sidste retssag med de tyske konkurrencemyndigheder, vil trække ud i en del år. Men her håber jeg der også vil blive indgået et forlig. Ud af det krævede beløb på godt 7 milliarder, har jeg et gæt, som kommer fra det blå, på 1-2 milliarder. GN har jo klart bevis for det store tab, som de led under Sonovahandlen. Samt højesteretten afgørelse for, at de tyske konkurrencemyndighederne handlede ulovligt.
Så nu er en stor usikkerhed fjernet; der kommer tilbagekøb på 1,3 milliard kr. Forretningen kører tilsyneladende på skinner, og eventuelle købere kan begynde at prisfastsætte GN Store Nord mere korrekt fremover, for derefter at komme med et bud. Det er nok for tidligt at tage de små spirende nøgletal i USA med i euforien.
Men stort tillykke til GN aktionærer:-)

MVH
Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 11.08.2011 kl.15:36
Brugernavn : Bjarne


Altså, nogle gange er man lige ved at skrige, når man læser diverse analytikere
Som her:
"Man kan dog med rette sætte spørgsmålstegn ved, om selskabet kan nå sin helårsguidance når de misser markedets forventninger to kvartaler i træk, siger GN Store Nord-analytiker hos Enskilda Securities Niels Granholm-Leth"
Jeg mener at man skal holde virksomhederne op på, hvad de selv melder ud om deres forventninger. Hvis de når dem, må det vel være godkendt. Og ikke diverse "kloge" hoveders gætterier. I langt de fleste tilfælde kræver de mere end udmeldt.
Jeg tror mere, at den falder på meldingen om erstatningen måske først falder i 2013.
Selv om flere finanshuse mener det vil ske i år.

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 25.07.2011 kl.14:47
Brugernavn : Bjarne

Så er sagen mellem TPSA og GN stoppet. Domstolen i Wien vil vente indtil en tilsvarende sag i Østrig er afgjort. Det kan vare flere år.
Det er både rystende og ufattelig, at sådanne ting kan forekomme i Europa.
Man får den mistanke, at den franske stat eller France Telecom har en finger med i spillet.
Og GN har indregnet en del af pengene. Hvad i alverden foregår der egentlig?

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 20.01.2011 kl.08:47
Brugernavn : Ukendt bruger

I min optik var det en fejl. Jeg mener der er et potentiale til at nå 62 indenfor de næste måneder. Kursmålet baserer jeg på teknisk analyse, idet 62 er næste store modstandszone efter bruddet over 52,5. På kort sigt er aktien dog overkøbt.
Besvar indlæg

Dato : 18.01.2011 kl.09:34
Brugernavn : Ukendt bruger

Er der nogen der har en kommentar til GN og hvor stort et potientale den har i år.
Har lige solgt i 51 - men måske det var en fejl.
mvh
Lars J
Besvar indlæg

Dato : 20.09.2010 kl.09:09
Brugernavn : Ukendt bruger

Så er det ganske vist. Pengene fra Polen er ikke blevet betalt. Nu kan en ny kamp begynde. Ærgerligt at der ikke er ret meget omkring GN, der bare kører. Men mon ikke pengene nok skal blive talt før eller siden.
Besvar indlæg

Dato : 18.09.2010 kl.13:37
Brugernavn : Ukendt bruger

GN har lovet en fondsbørsmeddelelse mandag. Men pengene er vel næppe kommet fredag, som var sidste frist. Ellers havde vi vel hørt om det.
Besvar indlæg

Dato : 16.09.2010 kl.10:43
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John
Så det tilfældigvis her kl 10:25 og solgte omgående - for senere at samle op - måske - det var vel hvad man kunne forvente - har været mit indtryk.

Vi må se hvad der sker - for det kan vel trække ud med en reaktion/resultat på dette ?
Besvar indlæg

Dato : 16.09.2010 kl.10:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Jamen hvad er nu det for noget. TPSA afviser at betale den idømte bod. De vil gøre alt hvad der er muligt for at få nedsat bodens størrelse. Men umiddelbart ser det ikke ud til at ramme GN aktiens kurs voldsomt meget. Mærkelig sag.
Besvar indlæg

Dato : 08.09.2010 kl.15:45
Brugernavn : Ukendt bruger

Umiddelbart kan det virke som et dårligt tegn; men de faldt jo også pænt, da afgørelsen faldt - Lige før lukketid.
Selv om pengene skal falde inden 14 dage; behøver de jo ikke vente til den sidste time - Teoretisk kan de falde i morgen tidlig. Men det er jo nok for optimistisk at håbe.

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 08.09.2010 kl.11:22
Brugernavn : Ukendt bruger

De er noteret på Børsen. Har lige besøgt deres hjemmeside, og af en graf fremgår det, at kursen faktisk er STEGET efter afgørelsen. Se selv.

www.tp-ir.pl/Display.aspx?MasterId=0af9cfc8-afbe-4cd6-9fbe-ad0714c5662d&NavigationId=875
Besvar indlæg

Dato : 08.09.2010 kl.10:43
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne
Ved du om modparten er noteret på børsen og i bekræftende fald - hvordan reagerer kurs da på denne aktie.

Blot en tanke
Besvar indlæg

Dato : 07.09.2010 kl.10:05
Brugernavn : Ukendt bruger

Nej, når der er så store beløb indblandet; så er det usikkert, indtil pengene står på kontoen.
Det har jeg bitter erfaring med fra Sonova handlen.
Så jeg håber det ender godt til sidst.

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 06.09.2010 kl.18:26
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne m.fl.
Det hele afhønger af hvilket udgangspunkt man tager for udregningen. Jeg valgte at tage udgangspunkt i kurs 36 (sidste uges niveau) og derfor er 45-48 det sandsynlige målområde. Det er jo faktisk også her den stoppede idag. Jeg har beholdt mine egne GN aktier, men jeg kan ikk elide at chefen for TPSA er så skråsikker når han siger, at tvisten ikke er bilagt for deres vedkommende. Jeg ved ikke hvad han mener eller påtænker, men det er da en bemærkning, som vi ikke helt skal negligere.

Især henset til Gn kan man ikke lade være med at tænke tilbage på Sonovas køb. Alle var sikre på at købet blev gennemført, og de få kritiske røster der talte om at Bundeskartelamt måske ikke godkendte handlen, hørte vi ikke efter. Så det er belært af tidligere tider, at man ikke kan lade være med at have lidt tvivl omkring det hele, når nu TPSA-chefen udtaler som han gør.

Det BURDE være i orden det hele. Men jeg tror ikke den kommer ret meget højere på kort sigt. Omvendt så bør den heller ikke kunne falde.
Besvar indlæg

Dato : 06.09.2010 kl.17:47
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne!
Dit spørgsmål er meget relevant og i det hele taget synes der megen forvirring via alt det man læser og hører f.eks nu her på TV2 NEWS

Samt GN udtaler om køb af egne aktier m.m. - planer om evt. køb af australsk firma som GN leverer ret så meget til o.sv.

Pengene i hånden må jo være det mest sikre - for der tales om at modparten ikke vil acceptere dommen - og har de overhovedet pengene m.m. og hvorfor var det ved en Østrigsk domstol og hvem er så skrapretter og fremskaffer pengene ??

Jeg har ikke solgt - afventer mere om sagens gang.
Besvar indlæg

Dato : 06.09.2010 kl.14:24
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvorfor er der så ikke nogen, som nævner, at den faldt 15 % fra den 9. august til den 31. august.
Det skal vel også med.
Altså - GN er steget 2 kr. ved at modtage 1,6 milliard netto
Hvad skulle en evt. retssag mod GN handle om?

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 06.09.2010 kl.13:08
Brugernavn : Ukendt bruger

Reaktionen idag er meget begrænset. Meget var altså indregnet i kursen. Vi danskere som har aktier i GN er jo tilbøjelige til at se tingene med farvede briller (i vores egen favør). Men det er altså vigtigt at læse alt hvad der står om sagen, og modparten, TPSA, mener ikke voldgiftsrettens afgørelse afslutter striden. Afgørelsen er juridisk bindende, men hvem ved, om TPSA betaler og siden anlægger retssag mod GN. Alt er muligt. Jeg vil overveje at tage min gevinst, såfremt vi ser test af 48-niveauet.
Besvar indlæg

Dato : 05.09.2010 kl.13:48
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for de overordentlige gode input fra Såvel John som Bjarne -det er hvad jeg vil kalde en god debat side med gode indlæg - som der burde/ kunne være mange flere af omkring mange andre aktier.
Tak endnu engang - og jeg vil overveje om ikke jeg skal beholde aktierne.

Besvar indlæg

Dato : 05.09.2010 kl.13:07
Brugernavn : Ukendt bruger

Så skal jeg i hvertfald ikke i salgsmarkedet med en kurs på 45-48
Der er mange måder at regne en kurs ud på, så jeg nøjes bare med et GÆT på 51.
Sidste gang GN toppede, var den i 48, og det var vel og mærket kun på rygter. Nu er det fakta.
Nordea havde en stigning på 19, og Jyske Bank var på 14.Tal som de kom med, da kursen lå på ca. 41
1 milliard= ca. 5 kurspoint.
Jyske Bank var særdeles positiv overrasket. De havde ikke regnet med så meget efter skat og udgifter. Ligger beløbet ikke på ca. 60-66% af det forlangte bruttobeløb. Det er da meget godt klaret.
Jeg synes også at man skal tage højde for fremtiden, som jeg mener ser særdeles lys ud.
GN kan blive gældfri (læste et sted=rentebesparelse på 71 millioner)
Opkøb af egne aktier
Ekstraordinært udbytte
Tilkøb af mindre virksomhed
Retssagen i Tyskland mod de tyske konkurrencemyndigheder
Virksomheden har været gennem en meget veloverstået Turn around
Og til sidst, men ikke mindst - Et Take over tilbud i måske nær fremtid efter denne langvarige sag.
Men efter telekonference i morgen kl. 10.00 er vi nok meget klogere.

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 05.09.2010 kl.10:29
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg tror GN åbner i intervallet 45-48. Ikke ret højt vil mange nok mene, men lad mig forkalre. I sidste uge er aktien steget med 15% svarende til en værdistigning på 1,3 mia. kr. Reelt får GN 1,9 mia. kr. ud af afgørelsen efter omkostninger m.m. Manglende værdistigning er således 600 mio. kr. svarende til 3 kr. pr. aktie plus lidt ekstra. Derfor mener jeg 45-48 som start mandag morgen. Men regnestykket kan jo rykke sig, såfremt udgangspunktet ikke skal være kurs 36 mens fx 30 eller 40. Ud af kravet på 5 mia. kr. fik GN + TDC altså 2 mia. kr. med tillæg af renter. Og husk at GN´s andel er 75% af beløbet.
Besvar indlæg

Dato : 04.09.2010 kl.21:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak Bjarne for din deltagelse i dette emne - mente at jeg så noget med 14 dage - men kan være en fejl og så så meget bedre.
Der blev nævnt en stigning på ca. 14 på aktiens pålydende som jeg hørte de via Tv af en af analytikerne.
Måske andre der har aktien og som så interesserer sig for den kan komme med input.
Spørgsmål er om man skal sætte en pris for salg på godt ekstra 14- da der ofte - mener jeg - er en pæn stigning fra morgenstunden efter en sådan m.m. med tilbagefald senere op på dagen ?????
Besvar indlæg

Dato : 04.09.2010 kl.11:11
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Frank
Jeg mener ikke du har ret i, at dommen kan ankes. Dette var den endelig slutning, efter mange mange udsættelser i form af krumpspring og anke.
Næsten 2 milliarder efter skat og TDC part er meget flot. Nu kommer så fase 2 (2004-09). Her skal man måske tænke på at trafikken på internettet er væsentlig større, end de foregående år, og derfor flere penge i kassen - Et gæt selvfølgelig.Regler for behandling af sager ved de af Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed nedsatte voldgiftsretter.
(godkendt af By- og Boligministeriet, 3. august 2001)

§ 27.

Kendelsen er endelig og bindende for parterne.


Ved ikke, om samme regler gælder i Østrig; men ellers ville GN vel ikke stå og fortælle, hvad eventuelle planer med pengene skal være. Og de er glad for at processen endelig er afsluttet.
Ja, det bliver meget spændende, og flere kurstriggere er på vej. (Retssagen mod tyskerne).
Spørgsmålet på mandag er - Hvor meget er indregnet i kursen på nuværende tidspunkt.

Mvh.
Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 03.09.2010 kl.22:57
Brugernavn : Ukendt bruger

Så er der kommet en afgørelse på retsagen som man har ventet på længe og 2,1 mia kr er GN åbentbart blevet rigere minus en andel til TDC.

Hvad det betyder for aktien (har den endnu ) må jo være ret så interessant på mandag, når markedet åbner igen.
Som jeg har forstået det, er det kun afregning frem til 2004 - så der må jo komme en slat mere til GN - hvis de resterende år frem til nu skal afregnes i henhold til dommens præmisser.
Dommen kan jo ankes så endelig er den jo ikke endnu ?

Besvar indlæg

Dato : 12.02.2010 kl.09:58
Brugernavn : Ukendt bruger

Uden jeg skal gøre mig særlig klog på, hvordan S&P har udregnet den nye kurs på GN; så kan jeg virkelig ikke - objektivt set, forstå deres nye kursmål på GN. Den er nu sat til kurs 19. Et fald på 38 %.
Vi bliver overdænget med nye kursmål på både den ene og anden aktie. Kursmål, som er milevidt fra hinanden. Heldigvis kan vi jo bare lukke øjnene for sådanne ting; men desværre er der mange nye investorer, som bruger dem som pejlesnor.
Træls for GN med den nye sag, men heldigvis blev den ikke påvirket af den kursmæssigt. Personligt tror jeg selv meget på, at der er ved at være godt styr på forretningen.

Mvh.
Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 30.01.2010 kl.11:24
Brugernavn : Ukendt bruger

Til John
Her er hvad jeg læste - (Se andet afsnit).

GN Store Nords retssag mod det polske teleselskab TPSA kan måske blive afgjort allerede i år, skriver AktieUgebrevet.

GN Store Nord har et krav på 840 mio. euro mod teleselskabet, og retssagen har kun til formål at beslutte, hvor stor en erstatning GN skal have; ikke om erstatningen skal falde.

"Især oplysningerne i det polske selskabs årsregnskab i denne uge peger i retning af en hurtig afklaring, men også GN Store Nords melding er positiv," står der i AktieUgebrevet.

TPSA har øget hensættelsen til erstatning svarende til 17 kr. pr. GN-aktie, og det er over al forventning.

"Blot en erstatning på 5-10 kr. vil være ekstremt positivt med den aktuelle pris på GN-aktier på knap 12 kr.," står der i analysen.

Nyhedsbureauet Direkt

Mvh

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 28.01.2010 kl.19:04
Brugernavn : Ukendt bruger

Njah. Har de vundet retssagen? Det er jeg i tvivl om, men måske andre kan bekræfte. I så fald ville det være positivt nyt for mig.
Besvar indlæg

Dato : 28.01.2010 kl.17:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John

Kan du bekræfte een ting :-)
GN HAR vundet retssagen - Det er kun et spørgsmål om størrelsen på erstatningen. Og det her er endeligt. (Det var altså to ting)
Har jeg tolket det forkert?

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 28.01.2010 kl.17:05
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, Bjarne, det er svært. For nu er den steget til 33 og hvad nu hvis den fortsætter? Grådigheden sættes på en prøve. Den stiger vel nu og her på grund af de gode regnskaber. Men vi burde vel snart få en eller anden form for briefing om retssagen. Hvorfor pokker trækker det så meget ud? Jeg kan ikke lide den larmende tavshed. Det minder mig om dengang vi alle troede det var en formsag med Soneva, og pludselig faldt det hele til jorden. Det må IKKE ske med retsagen. Jeg tror man bør overveje et salg omkring 35. Tør vi vente til 40??? Lad os holde den i hånden og aktivt debattere den her på debatten.
Besvar indlæg

Dato : 28.01.2010 kl.15:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Har holdt krampagtigt fast i mine GN i meeeeeeeget lang tid; og kan nu se en lysning. I et tidligere indlæg den 7/9 gættede jeg en kurs på 35 - 40 INCL. erstatning. Nu bliver det så spændende hvor meget der er indregnet.
I følge det gode regnskab fra Plantonic og WDH, ser fremtiden endog meget lys ud. Det har jo også påvirket GN de sidste par dage - Så hvad bliver hele resultatet så til sidst?
Så nu kommer den store eksamen for mig - At styre (reducere) risikoen i GN og grådigheden :-)

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2010 kl.08:47
Brugernavn : Ukendt bruger

Burde være min. 10 % på kort sigt.....
Jo jeg kommer når nu Stihøj aflægger et besøg......:-)håber du har ændret synspunkt, det bliver spændende at høre.....jeg glæder mig.
Besvar indlæg

Dato : 14.01.2010 kl.18:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Har lige set på teknikken. Bruddet over 30 er vigtigt og kan skabe en ny bund for efterfølgende test af først 33,7 og siden måske endda højere. Hvordan ser du på det?

Og så iøvrigt Per: Kommer du til møde i DAF i Esbjerg på torsdag? Jeg kommer og holder et indlæg, så måske ses vi:-)
Besvar indlæg

Dato : 14.01.2010 kl.17:28
Brugernavn : Ukendt bruger

Så sprang jeg på, købte ½ portion til 30,5.

Så er der vent og se.....
Besvar indlæg

Dato : 13.01.2010 kl.13:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg mener nu det er for tidligt at springe på(hvis man ikke har den). Jeg vil gerne se en lukning over 30,5-31, men så er det også køb. Igen en trendlinje der bremser.
Sådan ser jeg det. Er 100 % enig i dit synspunkt. Lukker den først over, kan det gå stærkt....

Besvar indlæg

Dato : 13.01.2010 kl.12:43
Brugernavn : Ukendt bruger

Bemærk lige GN Store Nord. Stille og roligt bevæger aktien sig nu over den psykologiske modstand ved 30. Hvorfor? Er der lækket oplysninger om noget om tvisten i Polen? Jeg tror vi gør klogt i at holde fast i aktien. Pludselig må der jo komme nyt.
Besvar indlæg

Dato : 29.12.2009 kl.17:31
Brugernavn : Ukendt bruger

HVad kan man snart regne med? GN har stillet os en afklaring i Q4 2009 i udsigt. De må da få en del af deres krav efterkommet. Forstår bare ikke hvorfor der er så tavst omkring GN. De burde da komme ud og melde om et eller andet.
Besvar indlæg

Dato : 03.12.2009 kl.14:29
Brugernavn : Ukendt bruger

Angående retssagen med SKAT, som Info omtalte i det store nummer; så blev det da vist ikke så slemt, som det var lagt op til. Sjovt nok, at Info lige havde omtalt den i nummeret.
Så den milliard, er vist dysset ned til ca.200 millioner, hvis de taber sagen mod SKAT. Den har da heller ikke haft nogen kurspåvirkning. Pengene er indregnet i regnskabet.
Så nu venter vi bare på Polen sagen og en sag mod de tyske myndigheder, hvor der kun er upside på.

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 07.09.2009 kl.11:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Tillykke Bjarne med den flotte kursudvikling.
Er selv trådt ud ved 23.xx og det var en misfortolkning af aktiens styrke. Jeg er enig i, at der er bygget gode forventninger ind i aktien.

Flere på EuroInvestors forum ser kursen lande mindst i 35, så det gælder nok om at holde fast lidt endnu, men pas på.... der er mange kortsigtede penge i aktien, så hvis der sælges ud, så kan det gå stærkt ned.

Mon ikke en kapitalfond snupper dem, hvis de kan finde pengene ? En industriel køber kunne have været på banen for længst og det vil måske give dem problemer med konkurrence-myndigheder, så det er nok ikke et scenarie.

mvh Lars Bech
Besvar indlæg

Dato : 04.09.2009 kl.12:39
Brugernavn : Ukendt bruger

Som den sidste af aktier, jeg har for meget af, hvis man er fornuftig, er der nu kun GN tilbage. Kom på vognen da den var lige så "sikker" som en obligation. Købte så lidt mere nedad (faldende knive), indtil bunden kurs 10, hvor jeg igen købte lidt op, så mit gennemsnit idag ligger på 51.
Jeg mener idag at GN har været på en skrap slankekur, og at den nye ledelse har gjort et godt stykke arbejde, hvor der virkelig er blevet skåret dybt ind til benet. Netcom ser lys for enden af tunnellen, og Resound udvikler sig fornuftigt. Turn-around virker som planlagt.
Spørgsmålet melder sig nu. Er GN kommet for langt og hurtigt i vejret? Kurs nu ca. 30,20. Hvor meget af erstatningen er indregnet, og hvor meget skyldes de positive tiltag.
Det er svært at holde benene på jorden, når allesammen taler om 6 milliarder i erstatning. Enhver ved jo at man så at sige aldrig får det fulde bneløb. De får jo også kun 75 % af det udbetalte beløb, samt at de også skal betale skat. Hvor meget er så realistisk, når man prøver at være realistisk.
Jeg har tidligere nævnt 2 milliarder, som et skud fra hoften. Det vil give et kurshop på ca. 8 (Lau er vist stadig kun på ca. 1 milliard
Det er ikke et spørgsmål om GN vinder eller taber; men et spørgsmål om hvor stort beløbet bliver; og så vidt jeg har forstået, kan der ikke ankes mere. Dette er allersidste gang. Det er vel kun kapitalfonde, som kan komme på tale som køber?
Altså, GN er skåret kraftigt til, og er muligvis klar til salg, når erstatningen går ind på kontoen. Hvad er GN så værd. Med erstatningen kan noget af gælden, eller mere skæres væk.
Mit bud er at folk nok bliver skuffet over erstatningen størrelse, da der hele tiden bliver nævnt 6 milliarder (Har aldrig set mindre beløb nævnt).
Gætter selv på en kurs omkring 35 - 40.

Mvh

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 21.07.2009 kl.15:37
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John
Lau skrev det i Aktieinfo 1. juli på side 11 - Første afsnit. Næste exit kandidat. Håbede, at det dog blev til noget højere kurs.
Holder du ikke Aktieinfo - Det kan anbefales :-)
Xact Bear skal nok ud på en eller anden lille korrektion - Ellers håber jeg den kan holde sig her, eller højere indtil september - Oktober.
Så tror jeg der ville blive større gevinst.

Mvh.
BNjarne
Besvar indlæg

Dato : 21.07.2009 kl.15:02
Brugernavn : Ukendt bruger

Nu er det jo godt nok sommer (hjerne er i afslapning), men jeg kan ikke huske at jeg skulle have skrevet noget om at være klar til at slippe GN. I den kortsigtede er et salg dog altid under overvejelse, mens jeg ikke tror den overvejes solgt i den langsigtede model.
Ja, det var dejligt med Bear igår. Jeg er ligesom du ved at være godt træt af den. Men hvornår pokker skal man skyde den af, for at det kommer til at ske med tab er nu klart, men bare man kunne begrænse tabet.
Besvar indlæg

Dato : 21.07.2009 kl.13:16
Brugernavn : Ukendt bruger

Til Info

Jeg kan læse, at I er parat til at skyde GN af, som en af de næste. Jeg kan ikke helt forstå det, dersom I selv betragter den som en overtagelseskandidat.
Det er jo ikke et spørgsmål, om GN vinder retssagen mod TPSA. Det er afgørelsen, om hvor stort beløbet skal være. Der er megen snak om hvor meget de får; faktisk er der hele tiden kun nævnt de 6 milliarder, som mange stirrer sig blinde på; men sådan går det jo sjældent. Mit gæt er stadig på 2-2 1/2 milliard (Laus var lavere :-)
Samtidig er der en kapitalfond ved at købe op i GN - Har nu 10,1 % af aktierne. Det kunne selvfølgelig tolkes på et senere opkøb, da de andre høreapparatvirksomheder tilsyneladende ikke må købe GN. GN vil være atraktivt med en pose ekstra penge.
Et rygte, som jeg ikke kan huske hvor jeg læste, var, at TPSA skulle have solgt obligationer for 700 mill. Euro. Sjovt nok svarer det så til den pæne erstatning, som vi alle håber GN får.
Det har også været fremme at markedet, hvor WDH og GN befinder sig, er begyndt at vokse.,
Summasumarum, var det så ikke en bedre ide at finde en anden aktie at skyde af som den næste?

PS.
John - Du så garanteret ikke hvad jeg så i går sidst på dagen - XACT BEAR var i grønt i et splitsekund; så var det væk igen. Et oplivende syn, må jeg sige. Det sidder endnu på nethinden :-)

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 19.06.2009 kl.11:55
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej aktieinfo !

Det går vældig stærkt med vores investering nu. Som jeg læser markedet, så skal vi vel ikke ud endnu ?? Det virker som om, at der for alvor kommer medvind nu og så gælder det om at lade trenden være ens ven ?

Og ellers må man jo sige, at det var et knaldgodt tip :-)

mvh Lars Bech


Besvar indlæg

Dato : 02.03.2009 kl.10:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Til Bjarne,
Størrelsen af GN's erstatning er fuldstændig ukendt. De har undervejs skruet op for deres beregnede krav, og i praksis vil man formentlig tilsidst indgå et forlig, da en retslig afgørelse helst undgåes i store sager i erhvervslivet for at forhindre ekstern indsigt i forholdene og eventuel kritik af den beslutning som til sidst må tages om accept af en aftale om kompensation.
Mit ærinde i den forbindelse var kun at nedjustere det tal jeg hidtil har haft i baghovedet på 800-1.000 mio. kr., da tiden nu er blevet mindre rundhåndet og man forsøger jo at prese via tidsfaktoren.
GN vil sikkert gerne snart have 1 mia. kr. på bordet frem for en teoretisk mulighed for at opnå voldsomt meget mere. Så vidt jeg erindrer det er TDC partneren med 25 % i dette kabelprojekt.
Vi må håbe på det bedste og "at fuglen inden for rimelig tid kommer ned fra taget", men man skal heller ikke være alt for optimistisk.
MVH/LS

Besvar indlæg

Dato : 01.03.2009 kl.12:38
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg har nu skimmet det nye Aktieinfo; men måtte lige læse afsnittet om GN en gang mere.
Lau - I indlægget nedenunder, omtaler du en tommelfingerregel, som hedder 25 cent a dollar. Altså hvis man forlanger 1 milliard i erstatning får man groft regnet 250 millioner.
Dvs når GN forlanger 6 milliarder i erstatning (Godt og vel), skulle de regne med at få 1,5 milliard . Da de kun skal have 75 % af erstatningen bliver det ca. 1.125.000 -
Hvad har så ifølge det nye Aktieinfo, fået dig til kun at tildele dem 500 - 800 millioner; svarende til et kurstillæg på 2,5 - 4,0 kr.
Er der andre forhold, du i mellemtiden er kommet i tanker om.
Den økonomiske krise kan jo ikke have nogen indvirkning på erstatningen.
Hvis du rammerplet med de 500-800 millioner, synes jeg så sandelig GN ledelsen er ude på et skråplan mht.troværdighed.
Mit gæt er ca. 2 milliarder :-)

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 02.01.2009 kl.15:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Nja, det kan jeg faktisk ikke helt huske forløbet i.
Jeg begriber forholdene sådan, at man dsikuterer omfanget af trafikindtægterne i det pågældende kabelsystem.
I reglen er 25 cents a Dollar en god regel for erstatninger, altså hvis du starter med at forlange 1 mia. DKK så ender det nok med 250 mio. DKK, men her er tallene hele tidenr blevet reguleret op ad fra GN's side. Det er klart en positiv værdi-chance oven i den almindelige mistrøstighed omkring koncernens driftsmæssige udvikling.
MVH/LS
Besvar indlæg

Dato : 02.01.2009 kl.14:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg er lidt i tvivl angående GN. Er det ikke sådan, at GN HAR vundet retssagen mod tpsa; men spørgsmålet udelukkende drejer sig om HVOR STOR erstatningen bliver. Og det er derfor man kører en voldgiftssag - Nu opjusteret til godt 6 milliarder.
Man skal nu nok ikke regne med at de får ret meget mere end 2 - Som de så igen får 75% af.

Mvh.
Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 31.10.2008 kl.19:14
Brugernavn : Ukendt bruger

Jyske Bank forventer en nedjustering fra GN når Q3 fremlægges. Men mon ikke det er inde i kursen. Jeg har ihvertfald også købt (ekstra) op i aktien. Den må være nær bunden eller have set den.
Besvar indlæg

Dato : 31.10.2008 kl.18:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Skal Knud i haven ?

Nej jeg tror det såmænd ikke . GN er billig og kan vel ikke falde meget mere.
MEN jeg ser ikke en klar turn-around. MIne penge går således til andre.Der er mange at vælge imellem og GN nej-nej
Bjarne - du bekymrede dig på mine vejne.Du var bange for at jeg ikke kom med - men jeg ER kommet med - jeg HAR etableret er lang portefølge på de lave priser
bla pgra dinne formaninger.
Jeg tror mest på yara men generelt er jeg gået ind i defensive aktier
Jeg er igen lang
Besvar indlæg

Dato : 30.10.2008 kl.20:15
Brugernavn : Ukendt bruger

bjarne

Næh de hører nok dårligt :-)
Knud
Besvar indlæg

Dato : 30.10.2008 kl.15:19
Brugernavn : Ukendt bruger

Det glæder mig at du også er kommet med i klubben.
Vi skal nok ikke regne med Kålund og Uffe. :-)

Mvh.
BjarneBesvar indlæg

Dato : 30.10.2008 kl.14:43
Brugernavn : Ukendt bruger


Prøver også med nogle flere. Det kan vist ikke gå helt galt.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 30.10.2008 kl.11:11
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne

Tak for dit svar. I disse strenge tider er det jo så aktuelt at have mavefornemmelser, og da mine i denne sag harmonerer med din opfattelse har jeg nu risikeret 1000 stk til kurs 13. Så kan vi jo græde ud eller lave en lille fest til næste år. Jeg har beluttet at så længe aktien den er i positiv vil jeg forøge beholdningen med 10%/måned og så må den iøvrigt 1.7.2009 bestemme hvor min ferie skal gå hen næste år. Worst case kan jo kun blive haven.

hilsen Knud
Besvar indlæg

Dato : 30.10.2008 kl.10:20
Brugernavn : Ukendt bruger

Knud

Jeg synes GN er kommet overraskende godt tilbage i Resound med deres nye "Be by Resound" Deres nyhed blev vældig godt modtaget på messen her for nylig.
Jeg synes også at den nye ledelse virker meget handlekraftig med mange nye tiltag. (Prøv at gå ind på deres hjemmeside).
Alt alt for mange tænker hele tiden på den gamle ledelse, og dengang det hele kørte af sporet, selv om der også var nogle udefrakommende hændelser, man ikke kunne tage ansvar for.
Jeg tror på dem (Det er jeg nødt til med mine GN) :-).

Mvh.
Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 29.10.2008 kl.22:46
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej info og Bjarne

Ja det har jo rumlet længe, men hvordan er situationen ellers hos GN. Er der nogen grund til at tro de kan stige væsentlig på basis af deres performance og produkt.

Er der et bud?

Knud
Besvar indlæg

Dato : 29.10.2008 kl.16:54
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for info. Det ser fornuftigt ud, må man sige.
Besvar indlæg

Dato : 29.10.2008 kl.15:20
Brugernavn : Ukendt bruger

TDC og GN har hævet erstatningskravet mod TPSA til 6,3 milliard. Hvis sagen vindes fuldstændigt vil det betyde det samme som ca. 16 kurspoint. Høring i første del af 2009. Man regner med at sagen vil være endeligt afsluttet i 3. kvartal 2009.
Hvis man så kun regner med det halve, vil det jo være næsten en fordobling af nuværende kurs.
På en eller anden måde synes jeg ikke det lyder så tosset.

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 25.06.2008 kl.09:34
Brugernavn : ger

Ja, tålmodighed er ikke nogen nem dyd. Nu den nærmer sig 24 vil jeg nok indlemme den igen i samlingen. Til den pris kan den på mellemlang sigt vise sig at være en rimelig investering. Der skal ikke meget til at rykke den 10-20 % fra dette niveau (også nedad, naturligvis).

Med venlig hilsen
Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 17.06.2008 kl.18:00
Brugernavn : Ukendt bruger

til gert (ger)
Jeg er nu imponeret over din tålmodighed.Efter salg på 34 vil mange af os formentlig samle op under 30 - men du venter klogeligt.Man får hele tiden nye købsmuligheder - det " glemmer" man bare nemt efter gevindst.Så brænder pengene i lommen....
GN er ikke lige mig.Jeg føler ikke at de har fuldført en turn around.
Besvar indlæg

Dato : 17.06.2008 kl.15:21
Brugernavn : Ukendt bruger

Håber du fik købt i går for så var der unægtelig tale om en helt perfekt timing. Har selv købt lidt her i dag, men efter stigningen.
Besvar indlæg

Dato : 17.06.2008 kl.09:46
Brugernavn : ger

Egentlig ingen. Og med hensyn til timing sidder jeg nu heller ikke med fingeren på knappen, men har blot indlemmet den i købsmulighederne igen. Skulle heller ikke undre mig, hvis den kan fås til bundniveauet mellem 23-26 hen over sommeren.

Patience is the word.

Men venlig hilsen
Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 17.06.2008 kl.09:36
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja da, men problemet er timingen. Aktien skal nok komme op, men lige nu og her vil jeg spørge, hvad du mener der er af mulige nyheder på bedding som igen kan få aktien op (altså på kort sigt)
Besvar indlæg

Dato : 17.06.2008 kl.09:24
Brugernavn : ger

Så er jeg begyndt at se lidt på GN igen efter salg i 34. En kurs rundt 25-28 ser ud som en mulighed.
Andre der kikker med?

Med venlig hilsen
Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 14.05.2008 kl.18:23
Brugernavn : Ukendt bruger

Her Gert
Jeg er næsten lidt ærgelig over jeg ikke kom af med den som dig - var ikke hjemme hele dagen - men burde have sat den til salg - men tillykke med det - godt gået som det hedder.
Netop GN - Alk- Albello samt LifeCycle har jeg ikke solgt - da jeg har store minusser på disse tre aktier og afventer de skal nærme sig min købskurs.
Besvar indlæg

Dato : 14.05.2008 kl.15:53
Brugernavn : Ukendt bruger

Stærkt gået. Den er meget overkøbt. Tror dog stadig på den, men det er gået lidt vel stærkt.
Besvar indlæg

Dato : 14.05.2008 kl.14:03
Brugernavn : ger

Har taget konsekvensen i dag af den overkøbte situation og solgt på 34 rent. Afventer en opsamlingsmulighed under 30 (eller finder på noget andet).

Med venlig hilsen
Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 07.05.2008 kl.11:28
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg er som udgangspunkt enig. Desværre synes jeg bare der er lidt for mange der har præcis den holdning og det mener jeg gør det meget farligt, hvorfor jeg forbliver ude (aktien er i øvrigt et gammelt smertensbarn for mig).

Held og lykke med den i hvert fald :-).
Besvar indlæg

Dato : 06.05.2008 kl.18:59
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Uffe. Jeg har samme tanke som du. Har købt op i aktien idag omkring 26.40. Aktien burde vel snart være nær en bund, således at selv mindre positive afvigelser burde kunne sende aktiens kurs opad. Jeg satser i første omgang på 30. Hvor langt ser du aktien stige?
Besvar indlæg

Dato : 05.05.2008 kl.14:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Goddag på Forum

Er der nogen der har turdet supplere GN i dag nu her inden regnskab i nær fremtid ???
Jeg er med på 26,70 fra tidligere i år.

Mvh fra det spanske

Uffe Madsen


Besvar indlæg

Dato : 08.04.2008 kl.16:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Debat

Jeg er med på toget. GN holder sig på den rigtige side af 26. Det burde være styrke.

Jens


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2008 kl.20:40
Brugernavn : Ukendt bruger


Det er vel også en ide at overveje om det man 'ønsker' skal ske opnår en for stor del ligningen. Man har tabt og GN har før vendt rundt...

Ja altid svært når man sidder med tab.

Har købt lidt op.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 06.04.2008 kl.19:46
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Jens

Tjaaa, jeg håber de vil vente lidt, for at sikre sig at der virkelig er gang i en turn around.
Så min mening eller tro er at hvis vi næste eller lidt senere ser, om der kommer styring på virksomheden, så viser der sig måske noget. Vi har jo også den retssag i Polen. Skulle den ikke kaste kr. 8-10 af sig på kursen, hvis den falder rimelig godt ud til fordel for GN. Så har vi da fået en god start :-)
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 06.04.2008 kl.18:02
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej igen Bjarne

Tak for dine ord. Med hensyn til et købstilbud som du nævner, kunne man ikke tænke det vil komme snart hvis kursen virkelig skal op.

Hilsen

Jens
Besvar indlæg

Dato : 06.04.2008 kl.15:48
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Jens
Nu er jeg hverken Lau eller John. Men jeg er også en af dem, som har tabt en hulens masse penge. Jeg har et snit på 66,3; så der er et stykke vej endnu.
Sidste gang (for år tilbage) Tog jeg hele turen ned og op igen - og fik kun med nød og næppe mine tab dækket ind. Denne gang gik jeg ind, da alle sagde, at den var lige så sikker som en obligation - Resten af historien er velkendt. Jeg tror virkelig den kommer tilbage; ihvertfald til ca 66. Men det tager vel 1-2 år. Den skal helst længere op, inden der skal komme et købstilbud. Og så lover jeg mig selv det samme som sidste gang - Aldrig så meget i samme aktie. Så det med at købe drypvis slog altså også fejl hos mig. Synes sådan set det er et dårligt råd fra Aktionærforeningen :-)
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 06.04.2008 kl.12:55
Brugernavn : Ukendt bruger

Aktie Info udsendte torsdag den 3. april en mail med aktietips. GN blev blandt andet anbefalet.

Jeg mener at have nævnt tidligere på debatten min boksekamp på børsen, mavepusteren er ikke helt overvundet endnu. Mon ikke der er en del andre der kan sige det samme som jeg?

Min pointe er, hvis der er mange som jeg ville vi sagtens kunne se et større aktie rally. Det kræver bare man begynder at få normal vejrtrækning, det prøver Info bravt på at give os.

For at komme tilbage til GN STORE NORD. Den aktie har virkelig givet mig grå hård, kort og godt kostet mig en formue, jeg har fulgt GN meget i tiden og ærgrer mig over jeg ikke har slået til denne gang.

Mener debatten/Aktieinfo den stadig er interessant????? Min mening er ja. Teknisk begynder den også at se stærk ud. For mig at se er det også stærkt, man åbenbart har holdt et højt udviklingsniveau i den tid hvor GN Resound næsten var solgt. Og endelig er der jo stadig mulighed for en god slat penge fra den Polske retssag.
I sidste uge var der høreapparatmesse i USA. GN præsenterede et helt nyt design, et meget lille apparat kaldet Resound Ziga. Apparatet skulle sidde langt inde i øret, hvorved det bliver nærmest usynligt, samtidig skulle det være til en meget konkurrencedygtig pris. Resound Ziga ligger i mellemklassesegmentet og forventes lanceret til juli i USA og senere på året i resten af verden.

Jeg vil meget gerne have jeres kommentarer jeg er som skrevet positiv på GN, det har jeg været i lang tid og som skrevet længere oppe tabt en del.

Gode råd vil jeg være glad for, håber selvfølgelig også det kan give andre et godt råd.

Hilsen og god weekend

JensBesvar indlæg

Dato : 10.03.2008 kl.17:04
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg må være dig svar skyldig. Jeg ved ikke hvor langt vi aktionærer kan føre en sådan sag. Men vi kunne jo håbe at nogle af de store sætter tommelskruer på GN på generalforsamlingen. Hvis ATP kunne mande sig op til en kritik, ville det virke. Men hvis du og jeg fremrører det vil det kun medføre hovedrysten.
Besvar indlæg

Dato : 10.03.2008 kl.16:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for svar John. Det var nu også sådan jeg tolkede det men hvilke muligheder har man som utilfreds aktionær? Kører Hugo GN i skifterretten pga inkompetance står man så bare med håret i postkassen eller kan bestyrelses ansvar komme på tale som det var ifbm bankTrelleborg?

/Søren
Besvar indlæg

Dato : 10.03.2008 kl.14:34
Brugernavn : Ukendt bruger

Jamen vi er da enige det totalt umoralske i at de selv sikrer sig. 23 mio til Due er helt ude i hampen. Når vi skrev se fremad så var det i relation til vurderingen af selskabet. Jeg tror ikke der bliver ændret i tingene selv om der protesteres på generalforsamlingen. De fine herrer står sammen. Men er da enig med dig i at der skal pres på ledelsen og bestyrelsen og det kommer der med garanti. Men det nytter næppe noget.
Besvar indlæg

Dato : 10.03.2008 kl.14:25
Brugernavn : Ukendt bruger

Til John og Lau,

Man skal ikke græde over spildt mælk og vi skal nu se fremad, skrev I.

Jeg forstår ikke afgørelsen fra Myndighederne i Tyskland, men jeg forstår slet ikke aflønningen af Jens Due og af Direktioner generelt hvor man rager til sig med bonusser og optionsaflønning i stor stil. Hvorfor bør man ikke sætte spøgsmålstegn ved denne malkning? Hvorfor fik Jens Due 23m for et ikke fuldført arbejde?

Det jeg siger er at det stopper ikke før vi protesterer nok, derfor undrer det mig at I nu meddeler jeres læsere til kun at se frem af.

Godkendelser (eller forhånds godkendelser) må da være afklaret inden man åbner bøgerne for en konkurrent...det må være det allerførste step i processen omkring en fusion.

Og er det ikke relevant at snakke om direktion og bestyrelse ansvar i en sag hvor ledelsen har ført selskabet ud i en overlevelses kamp nu hvor Resound salg glippede? Mon ikke alle i GN's bestyrelse har tegnet disse ansvarsforsikringer...

Og ville kunne der lægges sag an mod de tyske konkurrence myndigheder og kan de gøres ansvarlige, hvis en retsag ville falde ud til GN's fordel?

Ser frem til at høre fra Jer og ikke mindst til GF i morgen.

/S

Besvar indlæg

Dato : 22.02.2008 kl.14:07
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej S2L
Jeg vil give dig ret i at det er høje lønninger og bonusser, som bliver tildelt - Specielt når det går dårligt.
MEN - Jeg synes måske ikke det er helt retfærdigt at han skal have hele skylden for salget af Resound. Alle, og jeg mener ALLE også analytikere medier osv osv betragtede salget som om der bare skulle underskrives. Og husk lige på at Sonova jo også var en part, som selvfølgelig var sikker på at alt var i orden. Så de har jo været lige så dumme.
Så derfor synes jeg det er mærkeligt at alle nu lige pludselig synes han er uduelig. Jeg kender ham ikke fra de andre virksomheder.
Det er jo trods alt meget fornuftigt, at man drosler Resound ned på vågeblus, når man kun mangler underskriften - Og derved sparer en masse udgifter.
Jeg kan heller ikke forstå at de tyske konkurrencemyndigheder kunne blokere for handlen.
Nej der er mange ting, som er gået dem imod, men at altsammen er M.H.Jørgensens skyld ?? Det var selvfølgelig dumt af ham at sætte datoer på den nye direktør - Det burde han da være for klog til

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 22.02.2008 kl.13:32
Brugernavn : Ukendt bruger

Ledelsen har som frygtet malket GN Store Nord BIG time og vil forsætte ufortrødent så længe den går.

Usmageligt med den grådighed der klæber sig til Mogens Hugo. Det er mig simpelhen en gåde hvordan han får lov!!

Man 3-doblede formandens honora for 2007 pga salget af Resound og samtidg fik Jens Due en bonus på 23 mill. Selv hvis salget var gået igennem synes jeg det er uden af proportioner. Man omvendt har vi jo set Dyremose stuntet som slog alle rekorder.

Mener at kunne læse at ledelsen honora går op med 10 mill i 2008 så vanviddet forsætter og samtidg tldeles ledelse en masse optioner.

Ny formand den 11/3 TAK!! - så kan Hugo hygge sig med sine investeringsselskaber. Manden har nu vist sin inkompetence både hos c.w obel som direktør og nu som formand ødelagt GN.

Håber han stoppes ved GF.

Besvar indlæg

Dato : 13.02.2008 kl.13:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Du har så meget ret Bjarne. Man er altid meget hurtig til at dømme. Man skal ikke skue hunden på hårene, siges der. Ditlev Engel er nok det bedste eksempel man kan forestille sig. Han vidste kun meget lidt om vindmøller, men kunne lede og inspirere. Ja, vi må give GN´s nye mand chancen. Enig.
Besvar indlæg

Dato : 13.02.2008 kl.10:07
Brugernavn : Ukendt bruger

Lad mig sige det med dert samme. Jeg har for mange GN.
Men det er også mere valget af den nye direktør. Jeg kan ikke se at det er så stor en ulempe, som folk vil gøre det til, at han ikke er inden for branchen. Det GN har brug for er da en som kan vende udviklingen. Jeg kender ham ikke, men han skal vel ha en chance. Måske kunne han blive en ny Ditlev Engel :-)?. Han havde vel heller ikke meget med vindmøller at gøre. Var det ikke maling - Hempel?
Et andet lysende eksempel. RTX har/havde nogle utrolige dygtige ingeniører, som også var kendt for en meget stor stabilitet. Ledelsen er faglig også virkelige dygtige - MEN har ikke megen indsigt i at drive en virksomhed. Nu har de så fået Tage Rasmussen, som skulle være mere "boglig" og skal vende RTX, hvilket jeg faktisk tror vil ske.
Nu har GN så fået en ny direktør, som efter sigende, skulle være god til at vende en virksomhed. Det må da være en klar fordel - Hvis han kan og er dygtig nok.
Der kan nok nævnes mange eksempler. Men hvor er markedet dog hurtig til at "kloge" sig. Det næste år vil nok vise, hvar retningen bliver.
Mvh.
Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 12.02.2008 kl.16:28
Brugernavn : Ukendt bruger

Tja. Han har et fint navn og et flot CV. Men han kommer fra de indre rækker og har ikke erfaring fra høreapparatbranchen. Det får ikke mig til at løfte armene - desværre. Det er nok heller ikke tid til opsamling endnu. Tror jeg:-)
Besvar indlæg

Dato : 12.02.2008 kl.13:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvad er Aktieinfos holdning til den nye direktør?
Nu er kursen ved at være som i gamle dage, hvor man kunne samle op; parat til en stigning.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 16.01.2008 kl.22:47
Brugernavn : Ukendt bruger

En kort kommentar.

Medmindre man har en meget lang tidshorisont og/eller man har lyst til lidt casinosjov så tror jeg kun jeg kan anbefale at sælge aktien hurtigst muligt.

Der er ingen tiltro til bestyrelsen og selskabet, og jeg tror ganske enkelt ikke på at der er nogen, der i et så nervøst marked som vi pt har, er interesseret i at overtage et selskab, der sejler på den måde som GN gør.

Good luck
Besvar indlæg

Dato : 16.01.2008 kl.16:48
Brugernavn : Ukendt bruger

Goddag igen.

Handelsbanken er nu fremme med, at GN er en lækkerbidsken for en kapitalfond, så det bliver spændende at følge den. Overvejer ekstra tilkøb til porteføljen med casinopengene.

Mvh fra nu 22 grader sunny Spain

Uffe Madsen
Besvar indlæg

Dato : 16.01.2008 kl.12:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Goddag på Forum

Det var nok ikke dårlig timing med køb af GN. Klarer skærene på en omsust dag. Så jeg vil forsøge mere i den retning, når mulighederne er der. Og der vil sikkert inden længe komme mere af den art, når nu regnskaberne og forecasts fremkommer. Selv om jeg har købt på det sidste, er jeg stadig uhyre likvid med porteføljen og det vil jeg udnytte.

Mvh fra lidt overskyet Spanien.

Uffe Madsen
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.16:11
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg har nu købt GN. Så må vi se, hvad der sker. Knald eller fald.

Mvh fra

Uffe Madsen
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.14:43
Brugernavn : Ukendt bruger


Jeg har købt op. Den samlede virksomhed kan betrages som billig ved denne lave kurs.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.14:43
Brugernavn : Ukendt bruger

Goddag Ole.

Der er somme tider den store risiko, der giver den største gevinst. Det er casinopengene der i givet fald kommer på bordet. Jeg kender risikoen og kan leve med det.

Mvh fra

Uffe Madsen
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.14:37
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Uffe,

Har du gjort op om det er en lodseddel eller en aktie du ønsker at købe?

Hilsen

Ole
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.14:29
Brugernavn : Ukendt bruger

Goddag på Forum

Er der nogen, der ligesom jeg, tænker på at købe GN idag ??? De må snart være lette at overtage og så spekulere i det. De kommer nok ikke under 0. :-)

Jeg er ikke langt fra købsknappen.

Med hilsen fra 23 grader varme Spanien.

Uffe Madsen
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.13:48
Brugernavn : Ukendt bruger


Ja SL er og bliver et redskab der kan afbøde og fastholde formuen. Jeg kan se at Modellen er vel nede over 10% i år. Det kan virke utroligt svært at komme tilbage - men vi må se hvordan det går. Glæder mig til at læse finans-info.

/NHs
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.12:32
Brugernavn : Ukendt bruger

John det er korrekt SL ville ikke have hjulpet idag. Derimod kunne du have undgået faldet idag, hvis du for snart længe siden havde fundet det værd med et SL og havde overholdt det....
Nu lander du op med en kæmpe taber mere i poteføljen.
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.12:24
Brugernavn : Ukendt bruger

Kære Forum,

Jeg fornemmer lidt at GN er på vej til at gentage forløbet med Nettest med de
to nuværende divisioner.

Bestyrelsen er den samme omtrent, og de har en god track record i at nedbryde
værdier for aktionærene.

Dette er en rigtig taberaktie.

Med venlig hilsen

Ole Nygaard Pedersen
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.12:20
Brugernavn : Ukendt bruger

Nå, vi holder den nu nok ikke til kurs nul. Men ellers har du ret, der er kun en ting at gøre og det er at holde aktien og afvente bedre tider. Selvom man skulle have haft en SL i aktien ville den jo ikke have afbødet dagens kursfald.
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.12:19
Brugernavn : Ukendt bruger


Jeg så lige minus 21%. Ja SL blev igen i år et tema som man åbenbart ikke finder relevant.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.12:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Så vidt jeg husker det fra tidligere, udtalte de utrykkelig at der ville komme en meget kraftig hensættelse pga. store udgifter på Resound i forbindelse med det mislykket salg. Nok værre end analytikerne kunne forestille sig. Dengang fik den også et ordentlig dyk. Men det er glemt nu. Så jeg ved engentlig ikke hvad en fair pris er på GN nu.
Måske John eller Lau kan forklare det - Eller en her fra forummet.
Så jeg er med i endnu en grov nedjustering.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.12:16
Brugernavn : Ukendt bruger

Geduld----Geduld----Geduld...... Sådan er det når man arbejder med SL-contra ingen SL som info gør, så må man ofte lide, når man som info rammer mange af taberne.
Besvar indlæg

Dato : 15.01.2008 kl.12:04
Brugernavn : Ukendt bruger


Uha uha -15% på min skærm. En rigtig grim sag efterhånden. Kurs 29. Jeg går udfra at Info fastholder til at vi når kurs nul.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.22:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Jyske bank havde den 1. november 2007 køb på GN. De havde 3 scenario på kurs udvikling:

1. GN finder en køber til resound fair værdi 68.
2. GN opsplittes i to, Resound og Netcom fair værdi 62.
3. GN fortsætter driften som nu fair værdi 55.

Dagen idag viste det værste scenario. Slut kurs 45,8, omkring 17% op til hvad Jyske Bank havde vurderet.
Det er ikke nem at være aktionær.


Jeg solgte GN med et mega tab den 6. august i år. Hvornår skal man så gå ombord i sådan en aktie. Det er et godt spørgsmål, en 1. klasses elev ville nok kunne have drevet virksomheden bedre end de dvs. personer der desværre sidder med sugerøret nede i aktionærernes kasse.
De er total utroværdige.

Jens
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.15:49
Brugernavn : Ukendt bruger

ATPs Claus Wiinblad mener at det var det rigtige at beholde Resound i dette tilfælde.
Nu skal man jo også være klar over at markedet er meget kortsigtet; men hvis de får ansat en dygtig direktør til Resound er det vel et spørgsmål om tid - Lang tid.
Hvad ville der være sket med kursen, hvis Resound var blevet solgt til 6-7 milliarder.
Ledelsen ville været blevet skoset alligevel. Resound repræsenterer alligevel en slags værdi - Og at virksomheden nu er under 10 milliarder - Er det ikke for lidt ?
Jeg har lært noget herinde som hedder - GEDULD.
Jeg har tabt så meget på mine, atjeg lader som om de ikke eksisterer.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.14:57
Brugernavn : Ukendt bruger

Undskyld det med linket - det var ikke korrekt anbragt der.
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.14:55
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja det er en mega kedelig aktie, som jeg har haft længe og nu har et "tab" på ca. 40%. Jeg har længe haft lyst til at sælge den, men da Info har beholdt har jeg gjort ligeså - måske ikke så klogt? - jeg keder mig ihvertfald ikke og skal ikek have købt flere GN.GN
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.14:41
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvis Lars Kolind ikke kommer i folketinget - Vil han så ikke gå og kede sig, og måske synes det kunne være spændende at redde Resound.
Hvad laver Jørgen Lindegaard for tiden - Keder han sig også :-)

Ja, det er langt ude - Men det er Resound også.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.14:35
Brugernavn : Ukendt bruger

Uden at det skal være en opfordring til andre, men vi skal jo udveksle synspunkter. Jeg har netop købt lidt i GN til 45,90. Men jeg beholder den ikke længe. Kun en satsning på at aktien helt kortsigtet kan vinde 3-5% tilbage. Risikabelt, så lad jer ikke farve af mig, og gør kun hvad I selv synes om.
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.14:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Børskursen skal i første runde reagere ved at vise dyb skuffelse - hvilket absolut er på sin plads. Ledelsen er ved at pakke helt sammen kan man læse mellem linierne.

Herefter gælder det fremtiden. GN må nu anses for et emne for en Bargain Hunter, altså en stor kapitalinvestor som kan og tør satse på potentialet ved en genopretning inden for kort tid og et hurtigt videresalg. Ofte kræver det en fase med modløshed på investorsiden og sur kursudvikling før sådanne aktører finder tiden moden til at tage fat.

Så udsigten er vel nu 52 som top og 40-45 som bund?
MVH/LS
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.13:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Det var godt nok en slem overraskelse. Føj-da. Utroligt at der slet ikke er købere til ReSound. Børsværdien er her ved kurs 47 ca. 10 mia. kr. Det burde være nær bundniveauet. Men omvendt må man jo sige, at der ikke længere er nogen særlig grund til at købe aktien. Selvom vi ser et stort fald, skal vi nok ikke sætte næsen op efter en voldsom stor Rebound. Jeg vil mene, at man nu må beholde aktien og vente på bedre tider. Men det kan tage tid. Eneste trøst der snart er tilbage er sagen i Polen, men også her er der fornyligt meldt ud om mulighed for længere sagsbehandling end vi kunne ønske os. Jeg må lige have det fordøjet. Et naturligt kursniveau efter denne dårlige nyhed må - alt andet lige - være niveauet omkring 50. Men lad mig også endelig høre hvordan I fortolker det hele.
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.13:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg kunne da også godt tænke mig en kommentar fra Info

Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.13:26
Brugernavn : Ukendt bruger

Forsættelse Købte en lille slat - føj da for en - skulle have købt Vesta's
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2007 kl.13:24
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Lau og John
Nu må i lige komme på banen vedr. denne aktie kurs ca. 51 - hvad siger I ????
Besvar indlæg

Dato : 10.10.2007 kl.12:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Interessant artikel om muligheden for at Sonova / ReSound ikke er helt død.

epn.dk/teknologi/article1124372.ece
Besvar indlæg

Dato : 03.09.2007 kl.14:25
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg er selv bruger af høreapparat og har ud fra det en mening om et opkøb af GN Resound. Det er rent subjektivt - jeg har absolut ingen insiderviden. Widex er et fantastisk godt selskab, der i al stilfærdighed producerer de bedste høreapparater uden at råbe og skrige om det. Måske derfor er de ikke børsnoteret. Selskabet er et af verdens bedste sammen med de andre store som Siemens og William Demant. Widex har absolut intet at bruge GN Resound til, hverken teknologisk eller salgsmæssigt. Jeg tror derfor, at det mere er ønsketænkning end realiteter, når der tales om, at Widex skulle købe GN Resound. Jeg har derfor heller ikke i sinde at købe GN-aktier, men jeg ville ønske Widex blev børsnoteret.
Besvar indlæg

Dato : 01.09.2007 kl.01:01
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for jeres udlægning -jeg har den ikke - solgte den tidligere - følte pludselig at her var da noget jeg/vi havde overset
Besvar indlæg

Dato : 31.08.2007 kl.17:21
Brugernavn : Ukendt bruger

Widex har næppe styrke til at overtage ReSoeund ved en rigtig cash handel, så en eventuel forbindelse må blive en fusion efter udskilning af denne aktivitet af GN. Det er min vurdering.

Jeg tror mere på at store Health Care koncerner kunne være interesseret i ReSound.
Det er iøvrigt ikke en aktie jeg er kommet for sent i - det skulle da lige være ud.....
MVH/LS
Besvar indlæg

Dato : 31.08.2007 kl.16:32
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg tror ikke Widex kan købe ReSound. Der kan måske snarere være tale om et samarbejde. Widex kunne godt få gavn af ReSounds teknologi, så man skal jo aldrig sige aldrig. Jeg tror ihvertfald at der nok skal være en køber til ReSound og derfor er det fornuftigt at beholde GN blandt de få aktier på bogen.
Besvar indlæg

Dato : 31.08.2007 kl.14:05
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvad sker der nu - er der noget om rygtedannelsen ?? Så kom vi nok for sent eller ??
Besvar indlæg

Dato : 15.08.2007 kl.16:09
Brugernavn : Ukendt bruger


Nej du har nok ret. Det hele opfattes lidt for negativt. Jeg købte lige første runde Torm for at være lidt med. 197,71 i snit.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 15.08.2007 kl.15:57
Brugernavn : Ukendt bruger

Niels
Nej, det har jeg ikke. Jeg føler bare, at folk har overreageret i dette kedelige marked.
Resound kører bedre end forventet (Og det er jo den del, som er til salg)Måske bliver salgsprisen ikke helt så dårlig som forventet. Nogle havde vel ligefrem halveret den?
Hvis de stadig forbedre den del, skal det nok gå.
Sjovt nok fokuserer alle nu lige på headset delen, som ingentin var værd tidligere.
Jeg tror ikke den kommer længere ned.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 15.08.2007 kl.15:34
Brugernavn : Ukendt bruger


Bjarne,

har du tjekket P/E?. Min skærm siger ca. 30

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 15.08.2007 kl.15:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, nu købte jeg altså ind på egen hånd til 53,25.
Så må vi se til Jul
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 15.08.2007 kl.15:13
Brugernavn : Ukendt bruger


Har selv overvejet det og ville også gerne have en update fra Info.

Min konklusion er at der må være andre aktier uden problemer i det omfang vi kan købe. Det er mig en gåde at den bestyrelse fortsætter som om alt er i orden.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 15.08.2007 kl.15:05
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvor tåbeligt ville det være at købe ekstra op i GN?
Analytikerne er vist meget uenige. Reasound delen var da ikke så dårlig læsning.
Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt fra John eller Lau; nu da de har sendt Aktieinfo ud.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 09.08.2007 kl.09:05
Brugernavn : Ukendt bruger

Er det i øvrigt ikke lidt underligt at ”worst case scenario” sender kursen op?

/NHS

Besvar indlæg

Dato : 08.08.2007 kl.12:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja du kan godt spille lidt med i den kommende tid. Men på længere sigt virker det som en total fiasko. Den anden del af GN køre ikke specielt godt - vel nærmere meget dårligt.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 08.08.2007 kl.12:23
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg har en gennemsnit på 70, så jeg vil beholde.
Det er som om alle er fokuseret på Resound; men det er jo også en vigtig del. Men der er jo også resten af virksomheden - Og den kører vel godt nok.
Jeg tror bestemt ikke den falder mere. Tværtimod lige så stille gå mod nord.
Det kunne vel også være en fordel at splitte det op.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 08.08.2007 kl.12:17
Brugernavn : Ukendt bruger


Ja som jeg læser det trækkes handlen tilbage 15 august i år. Bør man ikke sælge de sidste ved dagens stigning???. Resound alene har ikke produkterne eller styrken til at gøre noget selv. Selvsagt må det skabe en del intern uro.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 08.08.2007 kl.10:28
Brugernavn : Ukendt bruger

GN fik ikke medhold hos den tyske domstol. Sagen er dermed fortsat åben og et salg til Phonak hænger i en yderst tynd tråd. Umiddelbart påvirkes GN kursen dog ikke negativt. Måske er bunden nu endelig set:-)
Besvar indlæg

Dato : 01.08.2007 kl.16:06
Brugernavn : Ukendt bruger

Venligst undlad at træde i såret. Jeg husker det tydeligt...
Besvar indlæg

Dato : 01.08.2007 kl.15:18
Brugernavn : Ukendt bruger


Ja det var i sidste ende en gamling der uhedligvis gik galt. Svært at huske at man kunne have solgt den over 100 ved overholdelse af SP.

/NHS
Besvar indlæg

Dato : 01.08.2007 kl.15:06
Brugernavn : Ukendt bruger

Endnu en tro og håb aktie - der bristede.

Jeg blev selv fanget på SL tilbage i april 07. Måske havde det været bedre om aktieinfo havde en SL, det kunne have sparet Aktieinfo og andre abonnenter for en del penge.

Hvor om alt er, det er nok engang bevist at det er værd at overholde sine SL og frem for alt sætte sine egne SL, så kan man selv vurdere hvor lavt man vil gå...
Besvar indlæg

Dato : 01.08.2007 kl.14:49
Brugernavn : Ukendt bruger

Det var yderst skuffende. Domstolen kan og vil ikke omstøde konkurrencemyndighederne. Phonak vil ikke ud i en lang retssag. Det bliver næppe til noget med denne handel, og så skal GN alt andet lige ned i 55-niveauet og ligge og rode i en (lang) periode.
Besvar indlæg

Dato : 01.08.2007 kl.14:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Har Info kommentarer til dagens udvikling?
Besvar indlæg

Dato : 19.06.2007 kl.13:29
Brugernavn : Ukendt bruger

Har idag fået en analyse fra SEB, som fastholder Køb. De opstiller to scenarier:

1) Der bliver givet grønt lys for transaktionen med Phonak. Kursmål 84.
2) Salget droppes. Kursmål 58.

SEB mener der er indregnet for lidt sandsynlighed for at det hele løser sig. Deres kursmål er 70.

Besvar indlæg

Dato : 14.06.2007 kl.15:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Læste forleden i en analyse at der kan ventes nyt om retssagen i Polen indenfor de næste par måneder. Ikke at der bliver tale om en endelig afgørelse, men i det mindste en status på sagen.
Det er en rigtig Joker for GN. Jeg tror ikke markedet har indpriset en nævneværdig bod i GN´s favør, men i bedste fald kan der blive tale om et beløb på 4,5 mia. kr. Mit personlige gæt er at der kan tilfalde GN en erstatning i størrelsen 2,5 mia. kr. I så fald burde kursen kunne stige til 70-niveauet. Hvis Phonak handelen alligevel falder i hak er potentialet markant større. Men det er jo kun et gæt.
Besvar indlæg

Dato : 13.06.2007 kl.09:45
Brugernavn : ger

Så kan man for første gang i 2 år få GN for 60DKR. Spændende niveau.
Med venlig hilsen
Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 15.05.2007 kl.11:36
Brugernavn : Ukendt bruger


Deltagerere ved telekonferencen er Phonaks adm. direktør Valentin Chapero Rueda (VCR) og finansdirektør Oliver Walker (OW).


RESOUND-KØBET:

- Vi er meget skuffede over de tyske konkurrencemyndigheder. Men vi håber, at den myndighed, som vi har anket til, vil vurdere sagen objektivt. Vi har netop fået at vide, at første mundtlige forklaringer bliver 1. august (VCR).


Besvar indlæg

Dato : 11.05.2007 kl.11:23
Brugernavn : Ukendt bruger


Ja hvis handlen ikke godkendes falder aktien yderligere ned. Det er en lotto.

NHS
Besvar indlæg

Dato : 11.05.2007 kl.11:07
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Niels

Hvis GN vinder sagen bliver handlen nok ikke gennemført til 15,5 mia. - og så bliver der jo nok ikke udbetalt 61 men noget mindre ?? Jeg har læst at info sætter hver mia. til 5 kr. i udbetaling? Er jeg helt gal på den?
Hvis handlen gennemføres hurtigt, men til "kun" 13 mia. hvad så?
Besvar indlæg

Dato : 11.05.2007 kl.11:03
Brugernavn : Ukendt bruger

I mine øjne er det en decideret spilleraktie, enten går handlen igennem eller også går den i vasken. Sandsynligheden for at handlen går igennem, vurderer jeg som værende små, i og med Tyskerne har gjort som de gør og det er ikke hvem som helst du der er oppe imod.
Jeg nægter at tro på at handlen går igennem i den form som der er lagt op til, under alle omstændigheder tror jeg der kommer en kraftig nedslag i pris, som skal betales af aktionærerne.
Omvendt kan aktien falde måske helt op til 20 % mere hvis de ikke vinder sagen. Så vent hvis ellers du har dine penge kær.
Besvar indlæg

Dato : 11.05.2007 kl.09:26
Brugernavn : Ukendt bruger


Trods mange skuffelser må jeg tilstå at jeg holder lidt øje med GN. Trykkes den ned i det forventede sure marked kunne det være en mulighed. Antager man at de faktisk vinder sagen og udbetaler 61 kr - får man vel lige nu resten af biksen til 1-2-3 kr.

/NHS
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Som privat investor med egne midler er det vigtigt at kunne støtte sig til troværdig og objektiv information, både på kort sigt og til opsparingsformål.
  Erfaring og viden er særligt vigtigt i usikre økonomiske og geopolitiske tider – alle er jo dygtige, når det kun går op.
  Derfor ser jeg det daglige overblik og råd fra Aktieinfo som en uundværlig inspirationskilde, der for længst har tjent sig ind. Med tak og venlig hilsen – Jens
  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor.

  Vil du også have større afkast?

Kalenderen / Aktier i fokus

26-09-2023


Tyskland: Regnskab fra Verbio.
USA: Regnskab fra Costco Wholesale, Jabil.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.