UVILDIG AKTIEINFORMATION, DEBATFORUM, AKTIEANALYSE, NYHEDSBREV.

 

 
 
Nyhedsbrev udsendes 1-2 gange pr. måned og indeholder relevant aktieinformation m.m. Nyhedsbrevet kan til enhver tid igen afmeldes. Prøv det - det er gratis.
 
Bookmark www.aktieinfo.net som en af dine foretrukne sider i din browser.
 

 

OM AKTIEINFO
Aktieinfo er 100% uvildig og er på investorernes side. Vi får ikke andel i kurtagen når du handler, og derfor kan du være sikker på, at vores råd kun har et formål: At sikre dig gode afkast. Kun derved forbliver du kunde hos os eller kigger forbi på vores hjemmeside med jævne mellemrum.
 
Aktieinfo er leverandør af aktieinformation til aktieinvestorer, der ønsker uvildigt input om aktier, handelsanbefalinger m.m. i form af abonnementsservices. Vores hjemmeside er velbesøgt og dermed et godt markedsføringssted for virksomheder, som ønsker synlighed. Du kan se en oversigt over vore betalingsprodukter via dette link eller du kan bruge et par minutter og se vores præsentationsvideo.
 
 
Tilbud til virksomheder:
Vi har bistået selskaber i processen før og efter en børsnotering samt vurderet privatejede selskabers værdi i forbindelse med generationsskifte, salg, indgåelse af partneraftaler o.lign. Vi tilbyder to løsningsmodeller for selskaber – børsnoterede såvel som privatejede. Ønsket med vores uvildige analysearbejde kan fx være værdiansættelse ved børsnotering, generationsskifte salg eller lign. og/eller at skabe øget synlighed og investorinteresse for børsnoterede selskaber.
 
LIGHT:

Der foretages en årlig analyse omhandlende faktuelle forhold i det analyserede selskab tilført Aktieinfos vurdering af selskabets muligheder, styrker, svagheder osv. Aktieanalysen indeholder i skemaform nøgletal og Aktieinfos fremskrivning af nøgletal.

 

MEDIUM:

To årlige aktieanalyser på baggrund af halv- og helårsregnskaberne.

 
PRO:
Udover en årlig aktieanalyse som nævnt ovenfor, udarbejdes der ligeledes analyser på baggrund af kvartalsregnskaberne.
 
Læs mere via dette link.
 
GRATIS FUNKTIONER PÅ VORES WEBSITE - BESØG OS JÆVNLIGT:
Du kan fx på inspiration ved at følge med i en aktiedebat, hvor du kan læse andres indlæg, men også selv bidrage med input. Du kan læse analyser i vores analysearkiv, aktiekommentarer, anvende de af os udvalgte links (se henvisningerne i den øverste menubar på vores hjemmeside), søge inspiration i Aktieskolen, læse artikler om dette og hint, læse nyheder fra Berlingske Tidende og Børsen, tjekke valutakurser og aktiekurser og via kalenderen altid få kendskab til de vigtigste nyheder i ind- og udland. Kort sagt: Du har adgang til masser af relevant information og inspiration omkring aktier, aktieanalyser, aktiekurser m.m. Bookmark www.aktieinfo.net som en af dine foretrukne sider i din browser.
 
VELKOMMEN HOS AKTIEINFO - sammen er vi bedst.
 
 
 
 
 Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

27-09-2021


Danmark: Demant afholder kapitalmarkedsdag.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.