UVILDIG AKTIEINFORMATION, DEBATFORUM, AKTIEANALYSE, NYHEDSBREV.

 

 
 
Nyhedsbrev udsendes 1-2 gange pr. måned og indeholder relevant aktieinformation m.m. Nyhedsbrevet kan til enhver tid igen afmeldes. 
 

 

OM AKTIEINFO
Aktieinfo er 100% uvildig og er på investorernes side. Vi får ikke andel i kurtagen når du handler, og derfor kan du være sikker på, at vores råd kun har et formål: At sikre dig gode afkast. Kun derved forbliver du kunde hos os eller kigger forbi på vores hjemmeside med jævne mellemrum.
 
Aktieinfo er leverandør af aktieinformation til aktieinvestorer, der ønsker uvildigt input om aktier, handelsanbefalinger m.m. i form af abonnementsservices. Vores hjemmeside er velbesøgt og dermed et godt markedsføringssted for virksomheder, som ønsker synlighed. Du kan se en oversigt over vore betalingsprodukter via dette link eller du kan bruge et par minutter og se vores præsentationsvideo.
 
Tilbud til virksomheder:
Vi tilbyder tre løsningsmodeller for selskaber – børsnoterede såvel som privatejede. Vi har desuden bistået selskaber i processen før og efter en børsnotering. Ønsket med vores uvildige analysearbejde kan fx være værdiansættelse ved børsnotering og/eller at skabe øget synlighed og investorinteresse for børsnoterede selskaber.
 
LIGHT:

Der foretages en årlig analyse omhandlende faktuelle forhold i det analyserede selskab tilført Aktieinfos vurdering af selskabets muligheder, styrker, svagheder osv. Aktieanalysen indeholder i skemaform nøgletal og Aktieinfos fremskrivning af nøgletal.

 

MEDIUM:

To årlige aktieanalyser på baggrund af halv- og helårsregnskaberne.

 
PRO:
Udover en årlig aktieanalyse som nævnt ovenfor, udarbejdes der ligeledes analyser på baggrund af kvartalsregnskaberne.
 
Læs mere via dette link.
 
GRATIS FUNKTIONER PÅ VORES WEBSITE - BESØG OS JÆVNLIGT:
Du kan fx på inspiration ved at følge med i en aktiedebat, hvor du kan læse andres indlæg, men også selv bidrage med input. Du kan læse analyser i vores analysearkiv  og anvende de af os udvalgte links (se henvisningerne i den øverste menubar på vores hjemmeside), søge inspiration i Aktieskolen, læse nyheder fra Berlingske Tidende og Børsen og via kalenderen altid få viden om de vigtigste nyheder i ind- og udland. Du har altså adgang til masser af relevant information og inspiration omkring aktier, aktieanalyser, aktiekurser m.m. 
 
VELKOMMEN HOS AKTIEINFO - sammen er vi bedst.
 
 
 
 
 Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

Det siger kunderne:

 • Jeg har længe haft søvnige penge stående i banken, som nu er kommet på arbejde efter jeg blev gjort opmærksom på Jeres råd og viden. Som kvinde gør det mig tryg at følge den daglige opdatering og det har skabt interesse for investering, som jeg før ikke havde kendskab til og allerede har givet mig en bedre privatøkonomi. Tak for det !
  Med venlig hilsen
  Karen i Nordjylland
  Vil du også have større afkast?

 • Som privat investor med egne midler er det vigtigt at kunne støtte sig til troværdig og objektiv information, både på kort sigt og til opsparingsformål.
  Erfaring og viden er særligt vigtigt i usikre økonomiske og geopolitiske tider – alle er jo dygtige, når det kun går op.
  Derfor ser jeg det daglige overblik og råd fra Aktieinfo som en uundværlig inspirationskilde, der for længst har tjent sig ind. Med tak og venlig hilsen – Jens
  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor.

  Vil du også have større afkast?

Kalenderen / Aktier i fokus

25-06-2024


USA: Regnskab fra FedEx.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.