UVILDIGE AKTIEANALYSER

 

Information in English

 

Download fact sheet på dansk
 
Nuværende kunder:
 
 
 
Aktieinfo har siden selskabets start i 2001 udviklet sig til at blive et af Danmarks førende, uafhængige analysehuse.
 
Teamet bestående af analytikerne Lau Svenssen og John Stihøj har en mangeårig erfaring fra den finansielle branche. Aktieinfo leverer fast aktieanalyser til Berlingske Business, skriver artikler for Dansk Aktionærforening, optræder på Børsen PLAY og er fast deltager i Millionærklubben hos Euroinvestor m.m.
 
Desuden er Aktieinfo leverandør af aktieinformationer til aktieinvestorer, der ønsker uvildigt input om aktier, handelsanbefalinger m.m. i form af abonnementsservices. Vores hjemmeside er velbesøgt og et godt markedsføringssted for virksomheder, som ønsker synlighed.
 
Vi har desuden bistået selskaber i processen før og efter en børsnotering samt vurderet privatejede selskabers værdi i forbindelse med generationsskifte, salg, indgåelse af partneraftaler o.lign.
 
Vi tilbyder tre løsningsmodeller for selskaber – børsnoterede såvel som privatejede. Selskabets udbytte af vores uvildige analysearbejde kan være værdiansættelse ved børsnotering, generationsskifte salg eller lign. Samtidig kan en uvildig aktieanalyse skabe øget synlighed og investorinteresse for børsnoterede selskaber.
 
Vi tilbyder tre samarbejdsmodeller:
 

Analyserne omhandler faktuelle forhold i det analyserede selskab tilført Aktieinfos vurdering af selskabets muligheder, styrker, svagheder osv. Analysen indeholder i skemaform nøgletal og Aktieinfos fremskrivning af nøgletal.

 
Der kan indgås aftale om en, to eller fire årlige analyser.
 
Download fact sheet
 
 
Aktieinfo Danmark ApS
Kobbelhave 44
6000 Kolding
Tlf. 75 51 02 48   /    41 27 81 24
 
 Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Det siger kunderne:

 

 • H+H samarbejder med Aktieinfo for at sikre nuværende og potentielle aktionærer har adgang til en ekstern analyse af selskabet.
  Derfor udarbejder Aktieinfo to gange årligt en analyse som stilles til rådighed via hjemmesiden www.hplush.com/analysts-and-share-analyses. Formålet er at understøtte en effektiv kursdannelse på vores aktier. H+H er tilfredse med samarbejdet, som fungerer nemt og effektivt.

  Bjarne Pedersen
  Vice President, Business Development & IR
 • Solar har arbejdet sammen med Aktieinfo gennem flere år og værdsætter samarbejdet. Aktieinfos analysedækning af Solar har uden tvivl været med til at synliggøre virksomheden som investeringsmulighed blandt de private investorer. Som B2B-virksomhed kan det være en særlig udfordring at nå helt ud til privatpersoner og dermed de private investorer, og her har Aktieinfo været med til at forankre Solar i investorernes bevidsthed.

  Charlotte Risskov Kræfting, Director, Stakeholder Relations, Solar A/S
 • Sparekassen Sjælland-Fyn har et samarbejde med Aktieinfo om udarbejdelse af kvartalsvise analyser, der stilles til rådighed på vores hjemmeside.
  Som forholdsvis nyt medlem på Børsen er formålet med analyserne, at give nuværende og potentielle investorer adgang til en ekstern analyse af Sparekassen Sjælland-Fyn, ligesom analyserne skal være med til at øge synligheden blandt investorer. Samarbejdet med Aktieinfo fungere upåklageligt, og vores forventninger til samarbejdet er til fulde blevet indfriet.

  Jan Justesen, Investor Relations Manager, Direktionssekretariatet

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.