SMS service med købs- og salgsanbefalinger på aktier 

 
Som abonnent på Aktieinfos Modelportefølje (Produkterne Investor+, AktieinfoPRO og/eller AktieinfoPRO+) kan du tilmelde dig vores fleksible SMS service, som sikrer dig kendskab til vore dispositioner straks - blot mobiltelefonen er tændt.
 
Udover at vi sender en e-mail (er indeholdt i et abonnement) til dig med information om købet/salget til/fra vores Modelportefølje, modtager du også en besked via SMS. Den udsendte SMS er på maks. 160 tegn og indeholder det vigtigste fra e-mail udsendelsen.
 
Du kan vælge mellem at bestille en pakke med 20, 50 eller 100 SMS´er.
 
Du administrerer selv din SMS konto via funktionen, der fremkommer yderst til højre for hvor du logger dig ind på forsiden af vores hjemmeside (kræver at du er logget ind med password).
 
Funktionen er kun aktiv og kan kun bestilles såfremt du er abonnent på minimum produktet Investor+ hos Aktieinfo. Du kan bestille et abonnement via dette link
 
 
 • Når der kun er 5 betalte SMS´er tilbage på din konto, modtager du en e-mail med besked om, at kontoen skal "tankes" op i form af en genbestilling.
 
 • Såfremt din SMS saldo kommer på 0, modtager du ikke længere SMS'er før du har købt en ny pakke og indbetaling er modtaget og registreret.
 
 • Du kan til enhver tid holde pause, hvis du f.eks. er på ferie eller lign. og derfor i en periode ikke ønsker at modtage SMS´er fra os. Efter endt pause skal du huske at aktivere denne service igen.
 
ENKELT, FLEKSIBELT OG FUNKTIONELT
 Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

Det siger kunderne:

 • Jeg har længe haft søvnige penge stående i banken, som nu er kommet på arbejde efter jeg blev gjort opmærksom på Jeres råd og viden. Som kvinde gør det mig tryg at følge den daglige opdatering og det har skabt interesse for investering, som jeg før ikke havde kendskab til og allerede har givet mig en bedre privatøkonomi. Tak for det !
  Med venlig hilsen
  Karen i Nordjylland
  Vil du også have større afkast?

 • Som privat investor med egne midler er det vigtigt at kunne støtte sig til troværdig og objektiv information, både på kort sigt og til opsparingsformål.
  Erfaring og viden er særligt vigtigt i usikre økonomiske og geopolitiske tider – alle er jo dygtige, når det kun går op.
  Derfor ser jeg det daglige overblik og råd fra Aktieinfo som en uundværlig inspirationskilde, der for længst har tjent sig ind. Med tak og venlig hilsen – Jens
  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor.

  Vil du også have større afkast?

Kalenderen / Aktier i fokus

25-06-2024


USA: Regnskab fra FedEx.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.