Aktieinfo har leveret information om aktier og penge samt givet aktietips og vejledning siden 2001

 

Om Aktieinfo:
 
Aktieinfo er stiftet i 2001 og er et af Danmarks førende, uafhængige analysehuse. Aktieinfo er for ”gør-det-selv-aktiefolket” som selv vil bidrage til at få opsparingen til at vokse under hensyntagen til risikoen. Der er opnået flotte resultater to Modelporteføljer. Aktier udvælges ud fra Stockpicking metoden og vore aktietips videregives til dig for at få dine penge til at vokse.
 
Den primære person bag selskabet er ejer John Stihøj, som har en mangeårig erfaring fra den finansielle branche. Jonathan Jørgensen, Christian Thisted Rud og Jette Franke Stihøj producerer analyser, artikler, nyhedsbreve m.m. for Aktieinfo.
 

John Stihøj

John Stihøj

 

Født 1960. Mangeårig erfaring fra den finansielle branche, bla. via ansættelse i skandinaviske banker i Luxembourg i 7 år. Selvstændig indenfor den finansielle branche siden 1994. Ejer af Aktieinfo Danmark ApS.


Jonathan Jørgensen

Jonathan Jørgensen

 

Født 1997. Læser Cand. Merc. på Århus Universitet. Jonathan er Aktieanalytiker og udfærdiger løbende analyser på store og mindre danske og udenlandske børsnoterede selskaber for Aktieinfo. 


Christian Thisted Rud

Christian Thisted Rud

 

Født 1995. Christian studerer Cand. Merc. på Århus Universitet.

Skriver som freelance analytiker for Aktieinfo, hvor specielt nye og uudforskede brancher vækker interesse. Sidder derudover som aktivt bestyrelsesmedlem i C.W.M Familiefond


​​

Jette Francke Stihøj

 

 


 Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

Det siger kunderne:

 • Jeg har længe haft søvnige penge stående i banken, som nu er kommet på arbejde efter jeg blev gjort opmærksom på Jeres råd og viden. Som kvinde gør det mig tryg at følge den daglige opdatering og det har skabt interesse for investering, som jeg før ikke havde kendskab til og allerede har givet mig en bedre privatøkonomi. Tak for det !
  Med venlig hilsen
  Karen i Nordjylland
  Vil du også have større afkast?

 • Som privat investor med egne midler er det vigtigt at kunne støtte sig til troværdig og objektiv information, både på kort sigt og til opsparingsformål.
  Erfaring og viden er særligt vigtigt i usikre økonomiske og geopolitiske tider – alle er jo dygtige, når det kun går op.
  Derfor ser jeg det daglige overblik og råd fra Aktieinfo som en uundværlig inspirationskilde, der for længst har tjent sig ind. Med tak og venlig hilsen – Jens
  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor.

  Vil du også have større afkast?

Kalenderen / Aktier i fokus

28-05-2024


Norge: Regnskab fra Cadeler.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.