Aktieinfo har leveret information om aktier og penge samt givet aktietips og vejledning siden 2001

 

m Aktieinfo:
 
Aktieinfo er stiftet i 2001 og er et af Danmarks førende, uafhængige analysehuse med fokus på både danske og udenlandske aktier. Aktieinfo er for ”gør-det-selv-aktiefolket” som selv vil bidrage til at få opsparingen til at vokse under hensyntagen til risikoen. Der er opnået flotte resultater i Modelporteføljen, som i flere år har slået det danske indeks. Aktier udvælges ud fra Stockpicking metoden og vore aktietips videregives til dig for at få dine penge til at vokse.
 
Aktieinfo skriver fast for en række samarbejdspartnere og citeres ofte i danske medier. 
 
Den primære person bag selskabet er ejer John Stihøj, som har en mangeårig erfaring fra den finansielle branche. Jonathan Jørgensen, Christian Thomsen, Anders Rosenkilde og Jette Franke Stihøj producerer analyser, artikler, nyhedsbreve m.m. for Aktieinfo.
 

John Stihøj

John Stihøj

 

Født 1960. Mangeårig erfaring fra den finansielle branche, bla. via ansættelse i skandinaviske banker i Luxembourg i 7 år. Selvstændig indenfor den finansielle branche siden 1994. Ejer af Aktieinfo Danmark ApS.


Jonathan Jørgensen

Jonathan Jørgensen

 

Født 1997. Læser erhvervsøkonomi HA almen på Århus Universitet. Jonathan udfærdiger løbende analyser på store og mindre danske og udenlandske børsnoterede selskaber for Aktieinfo. 


Christian Thomsen​

 

 


Jette Francke Stihøj

 

 


 Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

28-06-2022


Danmark: Matas holder generalforsamling.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.