GomSpace

1151 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 06.09.2018 kl.10:12
Brugernavn : ger

Sandsynligvis præger frygten for udvalding jf. finansieringen stadig. Og så er der det velkendte fænomen, at en aktie 'falder, fordi den falder'. Oveni ligger der nok også en kølig vurdering af, at der går nogle år, før vækst, omsætning og især indtjening bon'er ud. Jeg lader den køre videre med en lang horisont og vil muligvis supplere undervejs - i fald den arter sig 'ordentligt' :-) Men en spændende virksomhed er det stadig.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 06.09.2018 kl.09:40
Brugernavn : Bjarne

Er der nogen, som har en forklaring på, hvad der foregår i Gomspace i denne tid. Kan det være den polemik angående finansering af deres mulighed for at låne penge til væksten. Det er godt nok noget af en rutchetur den har foretaget sig den senere tid.


Mvh.

BjarneBesvar indlæg

Dato : 24.07.2018 kl.10:52
Brugernavn : John Stihøj

Jeg skal nok skrive noget i næste Aktieinfo. Men det er en vanskelig konstruktion at overskue. Jeg tror, at det er kommet bag på folkene i GS at markedet har taget så negativt imod finansieringsmuligheden.


Besvar indlæg

Dato : 24.07.2018 kl.09:32
Brugernavn : Bjarne

Hej John

Mon du giver lidt mere information i det nye "Aktieinfo" om Gomspace. Synes det virkede noget indviklet.

Selvom der er nogen tid til skatteskemaet; kan det godt blive noget besværligt med den konstruktion de vil lave.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 16.07.2018 kl.13:36
Brugernavn : Bjarne

Som jeg forstår det kan de, hvis det er bedre for virksomheden og aktionærerne stadig optage kapital ved at lave en aktieemission

eller en rettet emission; så måske falder den på at folk er bange for en kapitaltilførelse, som udvander aktierne. Det har man jo i sin tid prøvet flere gange - og det er træls.

Mvh

Bjarne 
Besvar indlæg

Dato : 16.07.2018 kl.12:07
Brugernavn : ger

CEO forsøger at gyde lidt olie på vandene og kalder det blot en 'option' ... om vi er belvet klogere at det, er jeg nok usikker på. Men måske andre kan oversætte hans pressemeddelelse?http://www.4-traders.com/GOMSPACE-GROUP-AB-36818763/news/GomSpace-CEO-comments-on-financial-arrangement-26933948/


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 13.07.2018 kl.23:31
Brugernavn : Marianne Jeppesen

Så gik luften ud af aktien. Hvad mon det skyldes? Falder 18 % efter længere tids fald. Er kommet ud af aktien med gevinst, men overvejer at samle op? Hvem ved noget om dagens fald?


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

26-09-2018


Sverige: Handelsbalancetal.
Tyskland: Regnskab fra Verbio.
USA: Rentemøde afsluttes kl. 20.00 med pressekonference kl. 20.30.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.