Analysen er udarbejdet af Aktieinfo, der modtager et honorar fra selskabet for det udførte analysearbejde. Konklusion og anbefaling er alene udtryk for Aktieinfos vurdering, og selskabet kan ikke påvirke anbefaling og kursmål. I øvrigt henvises til ansvarsfraskrivelsen på sidste side af analysen.

 

 

Aktieanalyse af Zealand Pharma 24-08-2021

 

Kurs på analysetidspunktet: 180

 

Aktievurdering:
Kursudvikling 0-6 mdr.: 175 - 225

Kursudvikling 12-18 mdr.: 225 – 300

 

Målet er at have fem produkter på markedet i USA i 2025. Allerede nu har Zealand Pharma to produkter på markedet.

  • Zealand Pharma er spændende investeringscase, der dog primært er egnet til langsigtede investorer. Hvis man lykkes med at have fem produkter på markedet i USA i 2025, er der en betydelig Upside i aktiekursen.

 

  • I år venter selskabet en omsætning på 220 mio. kr. +/- 10 % fra salg af V-Go og Zegalogue, primært fra førstnævnte. Zegalogue forventes at kunne løfte salget betydeligt med virkning fra næste år.

 

  • Det forventede nyhedsflow i resten af året forventes at blive en færdiggørelse af fase 1 forsøg med Dapiglutid rettet mod korttarmssyndrom, offentliggørelse af fase 1b data fra forsøg mod vægttab i et samarbejde med Boehringer Ingelheim (herfra forventer vi en milepælsindtægt), igangsættelse af fase 1 forsøg med en langtidsvirkende Amylin analog mod fedme og diabetes, data fra fase 3 forsøg mod Congenital Hyperinsulinism (vigtigt) og igangsætning af fase 3 forsøg med insulinpumpen iLet. Den foreløbigt vigtigste planlagte nyhed for 2022 er fase 3 data fra forsøg med glepaglutide rettet mod korttarmssyndrom. Positive data fra ovenstående forventede nyheder vil være kunne løfte aktiekursen.

 

  • Forudsat at den positive nyhedsstrøm fortsætter og at Zealand Pharma får fem produkter på markedet i USA i 2025, hvoraf de to allerede er på markedet og sikrer indtægter, og at den øvrige pipeline også udvikler sig gunstigt, er der basis for en langt højere værdisætning end de nuværende 7,8 mia. kr. Risikoen er naturligvis også til at få øje på, idet et eller flere af sen-fasestudierne jo kan fejle, men for nærværende finder vi, at der er indregnet en lidt for høj risikopræmie i aktiekursen.

 

  • Aktien rummer et særdeles stort potentiale, men risikoen er også høj, da Zealand Pharma er afhængig af få projekter (reelt kun to aktive lægemiddelstoffer), og der er et flere år langt hul ned til de næste projekter. High Risk/Return.

 

Hele analysen kan læses via dette link.
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.