Analysen er udarbejdet af Aktieinfo, der modtager et honorar fra selskabet for det udførte analysearbejde. Konklusion og anbefaling er alene udtryk for Aktieinfos vurdering, og selskabet kan ikke påvirke anbefaling og kursmål. I øvrigt henvises til ansvarsfraskrivelsen på sidste side af analysen.

 

Wirtek - aktieanalyse den 23-11-2021

 

Kurs på analysetidspunktet: 20

 

Aktievurdering:
Kursudvikling 0-6 mdr.: 20 – 26

Kursudvikling 12-18 mdr.: 26 – 30

 

 

CoreBuild opkøbet bidrager til, at Wirtek nu guider en omsætningsvækst på 61-65 % og en EBITDA vækst på 83-95 %. Wirtek er ”on track” til at nå sine 2025 mål, som bygger på en gennemsnitlig årlig vækst på 30 %.

 

Med indregning af CoreBuild (fra 01-06-2021) opnåede Wirtek i Q3 en omsætningsvækst på 97 % og en stigning i EBITDA på 152 %. EBITDA-marginen steg fra 11,4 % til 14,5 % (år/år). Selskabets opnåede en organisk vækst i Q3 2021 på 19 %, hvilket er på niveau med den organiske vækst i 2020.
 

Medarbejderkapaciteten vokser både organisk og via opkøbet, hvilket sikrer Wirtek et stærkt fundament for yderligere profitabel vækst. Wirtek beskæftiger nu 180+ medarbejdere.
 

En del af strategiplanen Accelerate2025 er vækst på internationale markeder. Med opkøbet af CoreBuild-selskaberne eksekverer Wirtek på sin langsigtede strategi. Opkøbet sikrede adgang til kunder i Holland, Tyskland, Rumænien og USA. Samarbejdet med en bestående US-kunde er blevet udvidet, og i november kunne man melde om et strategisk gennembrud på det britiske marked med en stor langsigtet ordre til en kunde i finanssektoren.

 

Wirtek opererer på et IT-outsourcing marked, der ifølge selskabet selv ventes at vokse med 7,7 % årligt frem mod 2027. Nyere rapporter viser imidlertid, at Covid-19 har øget forventningerne til markedsvæksten. Ifølge Statista forventes markedet for IT-outsourcing nu en årlig vækst på 8,93 % CAGR fra 2021-2026.
 

Med nyheden om en stor kontrakt i UK samt et stærkt 3. kvartal estimerer Aktieinfo, at 2021 regnskabet lander i den øvre ende af ledelsens nuværende forventninger. En yderligere opjustering senere på året er ikke utænkelig. Med en fortsat organisk vækst på cirka 20 % er målet om 100 mio. i omsætning i 2025 indenfor rækkevidde. Ledelsen kigger efter yderligere opkøb, hvilket kan accelerere væksten. Der er med andre ord plads til positive overraskelser.

 

Til nuværende kurs handler aktien, baseret på Aktieinfo’s estimater, til en P/E 2021E på ca. 30, hvilket er tæt på branchenormen. P/E 2025E kan udregnes til ca. 18. Baseret på 2025-målene og ledelsens hidtidige eksekvering af strategien er aktien ingenlunde dyr. Vi vurderer fortsat, at aktien kan være en god placeringsmulighed for langsigtede investorer. Man skal imidlertid være opmærksom på, at aktiens børsomsættelighed er forholdsvis lav. Taget de seneste kvartalers positive udvikling i betragtning fastholder vi et fortsat positiv syn på aktien.

 

 

Hele analysen kan læses via dette link.
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.