Analysen er udarbejdet af Aktieinfo, der modtager et honorar fra selskabet for det udførte analysearbejde. Konklusion og anbefaling er alene udtryk for Aktieinfos vurdering, og selskabet kan ikke påvirke anbefaling og kursmål. I øvrigt henvises til ansvarsfraskrivelsen på sidste side af analysen.

 

 

Aktieanalyse af TCM Group den 20-11-2019

 

Kurs på analysetidspunktet: 112

 

Anbefaling:

Kort sigt: køb 

Langt sigt: køb 

 

 

TCM leverer på ny et flot regnskab med en salgsvækst på 15 % i Q1-3 og endda 17,3 % i Q3. Aktien er billigt prisfastsat med en P/E 2019E på blot 9,5 og et kurs/indre værdi forhold på 2,5. Køb på både kort og langt sigt er Aktieinfos vurdering.

  • Det underliggende marked for salg af køkkener i Danmark vokser jf. TCM Group i år med 1-2 %. TCM´s andel af salg i Danmark ligger over 90 % af koncernomsætningen, og selskabets vækstrater på 15 % vidner om, at man fortsat vinder betydelig markedsandel i Danmark.

  • Guidance for årets salg lyder på 1.000-1.030 mio. kr., hvilket svarer til en organisk vækst på 11-14 % set i forhold til 2018. Jf. vore estimater ventes resultat pr. aktie at stige med 13,5 % - altså samme stigningstakt som for salget.

  • En ny køkkenserie ventes lanceret op til jul. Ved hvert år at lancere en ny køkkenserie distancerer TCM sig fra konkurrenterne, der sjældent skifter sortiment. Produktionen hos TCM er så fleksibel, at man desuden kan indarbejde specifikke kundeønsker, hvilket er en vigtig salgsparameter. En ny køkkenserie og effektiv markedsføring får kunderne ind i butikkerne, hvilket øger salgsmulighederne.

  • TCM har lagt en plan om fortsat at åbne brandede butikker i Danmark og Norge. I Sverige satses i første omgang på salg af Nettolines produkter, og der er indgået en aftale med en forhandler om åbning af 12 butikker i år. kitchn sælges som gør-det-selv via Internettet. Strategien virker meget velovervejet. På sigt er der mulighed for at åbne for yderligere salg B2B i Norge, hvilket TCM har stor succes med i Danmark.

  • Finanserne styres stramt med en cash conversion rate på hele 101,7 % og nettoarbejdskapitalen er negativ med -7,3 %. Derfor kan TCM vækste via den løbende indtjening. Pengene kommer ind, før de kommer på arbejde igen.

  • Risikoen ligger i afhængigheden af boligmarkedet, der fortsat præges af højt handelsomfang og høje priser grundet den lave rente. 80-85% af TCM’s salg omfatter imidlertid renovering/udskiftning af køkkener. Her udgør almennyttige boligselskaber en væsentlig og stigende del af B2B salget. Det reducerer afhængigheden af ejerboligmarkedet.

  • Køb på både kort og langt sigt er vores anbefaling.

 

 

Hele analysen kan læses via dette link.
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.