Analysen er udarbejdet af Aktieinfo, der modtager et honorar fra selskabet for det udførte analysearbejde. Konklusion og anbefaling er alene udtryk for Aktieinfos vurdering, og selskabet kan ikke påvirke anbefaling og kursmål. I øvrigt henvises til ansvarsfraskrivelsen på sidste side af analysen.

 

Aktieanalyse af TCM Group 02-03-2021

 

Kurs på analysetidspunktet: 140

 

Aktievurdering:
Kursudvikling 0-6 mdr.: 125 – 150 (udbyttekorrigeret)

Kursudvikling 12-18 mdr.: 150 – 175 (udbyttekorrigeret)

 

 

Salget steg i 2020 organisk med 1,8 %. I Danmark var fremgangen på 2,5 %. For 2021 ventes en organisk salgsfremgang på 4-10 %. EBIT ventes at vokse med 4-15 %.

 

  • Køkkenproducenten TCM Group er kendetegnet ved en stærk balance og en veldokumenteret evne til at skabe et stærkt cash-flow. Arbejdskapitalen styres stramt og cash conversion ligger på et særdeles flot niveau. Selskabet har år efter år vundet markedsandele på det danske marked, der står for 92 % af koncernomsætningen.

 

  • Der er lagt en plan for udvidelse med åbning af nye butikker Danmark og Norge. Planen følges slavisk. Finansielt er der plads til opkøb, da man ikke har gæld. Fordelingen af salget mellem B2C (høj dækningsgrad) og B2B (lavere dækningsgrad) er optimal. B2B-salget vurderes nemlig at være meget robust med en høj andel af renoveringsopgaver, hvilket derfor reducerer afhængigheden af udviklingen i nybyggeriet.

 

  • Pr. januar i år er aktien skiftet fra en notering i SmallCap til MidCap indekset. Det vil i sig selv skabe større interesse for aktien og øge aktiens omsættelighed. På generalforsamlingen den 13-04 søges der opbakning til at købe egne aktier for op til 150   mio. kr.

 

  • For 2020 vil der blive udloddet 5,5 kr. i udbytte svarende til 54 % af årets nettoresultat. Målsætningen er årligt at udlodde 40-60 % af overskuddet. Da der ikke blev udloddet udbytte sidste år (som følge af Covid-19), vil der i år desuden ekstraordinært blive udloddet 7,5 kr.

 

  • En investering i TCM Group bør overvejes af langsigtede investorer. Aktien burde komme ind på radaren hos investorer, der ikke blot jagter en gevinst i morgen, men som kan se det langsigtede potentiale i dette udmærkede selskab, der har gode odds for at kunne skabe høj lønsom vækst både organisk og via opkøb. En markant stigende rente er den største risiko i investeringscasen. For nærværende er der dog endnu ikke tegn på en varig og markant rentestigning.

 

Hele analysen kan læses via dette link.

 

 
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.