Analysen er udarbejdet af Aktieinfo, der modtager et honorar fra selskabet for det udførte analysearbejde. Konklusion og anbefaling er alene udtryk for Aktieinfos vurdering, og selskabet kan ikke påvirke anbefaling og kursmål. I øvrigt henvises til ansvarsfraskrivelsen på sidste side af analysen.

 

Aktieanalyse af Netcompany 13-09-2021

 

Kurs på analysetidspunktet: 810

 

Aktievurdering:
Kursudvikling 0-6 mdr.: 750 - 875

Kursudvikling 12-18 mdr.: 875 - 975

 

Netcompany forventer i år en organisk omsætningsvækst på 18-20 % og en EBITA-margin på 23-25 %. Tidligere ventede selskabet en salgsvækst på 15-20 %. Visibiliteten for året er øget og giver basis for oppræciseringen.

       

  • Høj vækst i Q2 og H1 på de vigtige markeder i Danmark, Norge og UK. I Holland har valget ført til udskydelse af beslutningen for nye Public-ordrer, men en nyligt vundet ordre fra Udenrigsministeriet giver grobund for optimisme i Holland for den resterende del af året.

 

  • Bruttofortjenesten og EBITA var i Q2 kun marginalt over sidste års niveau, hvilket dog skyldes ekstraordinære engangsforhold. Der er opnået en justeret EBITA-margin i Q2 på 20,2 % og for halvåret 22,8 %. Da der i H2 næppe kommer lignende ekstraordinære engangsudgifter, føler vi os overbeviste om, at man nok skal nå målet om en EBITA-margin i år 23-25 %.

 

  • Der er iværksat en række initiativer, som skal bidrage til at fastholde et højt væksttempo. Der er eksempelvis igangsat en go-to-market strategi for Gov Tech Framework, der skal visualisere for kunderne, hvad Netcompany-løsninger kan bidrage positivt med for kunderne. I Danmark satses der på at få nye store virksomhedskunder ind (Private-delen). Markedspotentialet i Danmark, Norge, UK og Holland er enormt, og digitaliseringsprocessen er først lige begyndt. Opkøb i Sverige og/eller Finland vil også bidrage til væksten.

 

  • Vi forventer, at Netcompany vil kunne fastholde linjen med høj lønsom vækst mange år frem. For at opretholde væksttempoet er det nødvendigt hele tiden at kunne fastholde og tiltrække nye medarbejdere. Alene i Q2 er der blevet ansat mere end 350 nye medarbejdere. At kunne tiltrække nok IT-folk er en risiko/udfordring.

 

  • Aktien er ekstremt højt prisfastsat, hvilket vi her må påpege som endnu en risikofaktor.

 

Hele analysen kan læses via dette link.
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.