Analysen er udarbejdet af Aktieinfo, der modtager et honorar fra selskabet for det udførte analysearbejde. Konklusion og anbefaling er alene udtryk for Aktieinfos vurdering, og selskabet kan ikke påvirke anbefaling og kursmål. I øvrigt henvises til ansvarsfraskrivelsen på sidste side af analysen.

 

 

Aktieanalyse af Netcompany 07-11-2022

 

Kurs på analysetidspunktet: 330

 

Aktievurdering:
Kursudvikling 0-6 mdr.: 300 - 375

Kursudvikling 12-18 mdr.: 375 - 500

 

Netcompany fastholder forventningerne til 2022 og konkretiserer årets omsætningsvækst til 50-52 % med en EBITDA-margin på over 20 %.  

 

  • I tredje kvartal har Netcompany udvist høj lønsom vækst. Omsætningen steg med hele 68,9 %, og der blev opnået en EBITDA-margin på 22,9 %.
  • Hovedmarkedet i Danmark er fortsat cash-cowen, hvor der blev opnået en EBITDA-margin på hele 36,4 %.
  • På det store marked i UK er der opnået en omsætningsfremgang på 34 %, og EBITDA-marginen blev forbedret fra 14,3 til 17,3 %.
  • Integrationen af Intrasoft forløber planmæssigt.
  • Visibiliteten for resten af 2022 er så høj, at det forekommer sandsynligt, at forventningerne til 2022 indfris med mulighed for at omsætningsvæksten endda ender over Guidance.
  • Aktien er temmelig dyr med et P/E tal på 26,6 baseret på Aktieinfos estimat for årets indtjening. Prisfastsættelsen kan dog retfærdiggøres af udsigten til høj lønsom vækst mange år frem. Profitabiliteten ligger på et højt niveau i Danmark, og hensigten er over de kommende år at bringe marginerne op på de øvrige markeder. Udviklingen i UK viser, at det her går den rigtige vej, mens Norge og Holland lagger, men med mulighed for bedre lønsom drift i de kommende år. Intrasoft bidrager positivt med en stigende EBITDA-margin.
  • Behovet for digitalisering er enormt både i private virksomheder og offentlige instanser, hvilket er blevet aktualiseret af Covid-19 og krigen i Ukraine. EU har afsat over 1.000 mia. kr. til medlemslandenes digitaliseringsinvesteringer i perioden 2021-2026. Netcompany er kendt for at løse store digitaliseringsopgaver til rette pris, aftalt tid og i høj kvalitet. Derfor skal Netcompany nok få sin del af det hastigt voksende digitaliseringsmarked.
  • Aktien er et godt langsigtet køb.

 

 

Hele analysen kan læses via dette link.
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.