Analysen er udarbejdet af Aktieinfo, der modtager et honorar fra selskabet for det udførte analysearbejde. Konklusion og anbefaling er alene udtryk for Aktieinfos vurdering, og selskabet kan ikke påvirke anbefaling og kursmål. I øvrigt henvises til ansvarsfraskrivelsen på sidste side af analysen.

 

Aktieanalyse af H+H den 10-03-2021

 

Kurs på analysetidspunktet: 151

 

Aktievurdering:
Kursudvikling 0-6 mdr.: 140 – 170

Kursudvikling 12-18 mdr.: 170 – 200

 

 

I 2020 leverede H+H det næstbedste EBIT og det højeste resultat efter skat nogensinde. Det er flot klaret, da omsætningen faldt med 6,5 %. Fremtiden ser lovende ud for H+H. Aktien er decideret billig og rummer upside.  

     

  • Omsætningen faldt 6,5 %, mens nettoresultatet steg 67 % til 251 mio. kr. som følge af positive synergier og reducerede omkostninger. Ved kurs 151 handler aktien til en P/E på blot 11,1 og baseret på Aktieinfos estimat for 2021 er P/E 2021E 10,6.

 

  • Strategien fremadrettet er fortsat at udvide aktiviteterne i Tyskland og Polen og nærtliggende lande både organisk og via opkøb. I UK har man en så stor markedsandel, at det her næppe er muligt at øge denne.

 

  • H+H står stærkt på sine tre hovedmarkeder i UK, Tyskland og Polen med en fokuseret indsats indenfor de to nært beslægtede produktkategorier – porebeton og kalksandsten. Produktmæssigt har man løbende forstået at lancere fornyelser omkring porebetons udformning og montering. Det er blevet udvidet med salgsindsats omkring arkitektarbejde med planlægning af byggeprojekter, hvilket skal fastholde de seneste ti års trend med at H+H-produkter foretrækkes som byggemateriale. H+H´s motto er: ”Partners in Wall Building”. Man er med i hele byggeprocessen ved at tilbyde kunderne helhedsløsninger. Samlet står H+H med en stærk markedsposition, en effektiv struktur og en stærk balance (lav gæld). Man nyder nu gavn af opnåede synergier fra de senere års opkøb, hvor man har opnået en bedre geografisk dækning og stigende pricing-power.

 

  • De ydre udfordringer er konkurrencen og prisudviklingen på råmaterialer. H+H er afhængig af udviklingen på boligmarkedet – især omkring nybyggeri. Lav rente er altid godt for byggeerhvervet. Selvom renten i år er steget, er den fortsat lav.

 

  • Vi er imponerede over selskabets evne til at beskytte indtjeningen i 2020, som grundet Covid-19 var et udfordrende år. Behovet for boligbyggeri på koncernens kernemarkeder er stort, hvilket taler for fortsat god udvikling flere år frem understøttet af den lave rente og lokale statslige initiativer for at understøtte nybyggeriet. Beslutningen om at købe egne aktier for 100 mio. kr. vil efter vores vurdering understøtte en fortsat god aktieudvikling. Vi hæver kursmålet på både kort og langt sigt.

 

Hele analysen kan læses via dette link.
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.