SMS service med købs- og salgsanbefalinger på aktier 

 
Som abonnent på Aktieinfos Modelportefølje (Produkterne Investor+, AktieinfoPRO og/eller AktieinfoPRO+) kan du tilmelde dig vores fleksible SMS service, som sikrer dig kendskab til vore dispositioner straks - blot mobiltelefonen er tændt.
 
Udover at vi sender en e-mail (er indeholdt i et abonnement) til dig med information om købet/salget til/fra vores Modelportefølje, modtager du også en besked via SMS. Den udsendte SMS er på maks. 160 tegn og indeholder det vigtigste fra e-mail udsendelsen.
 
Du kan vælge mellem at bestille en pakke med 20, 50 eller 100 SMS´er.
 
Du administrerer selv din SMS konto via funktionen, der fremkommer yderst til højre for hvor du logger dig ind på forsiden af vores hjemmeside (kræver at du er logget ind med password).
 
Funktionen er kun aktiv og kan kun bestilles såfremt du er abonnent på minimum produktet Investor+ hos Aktieinfo. Du kan bestille et abonnement via dette link
 
 
  • Når der kun er 5 betalte SMS´er tilbage på din konto, modtager du en e-mail med besked om, at kontoen skal "tankes" op i form af en genbestilling.
 
  • Såfremt din SMS saldo kommer på 0, modtager du ikke længere SMS'er før du har købt en ny pakke og indbetaling er modtaget og registreret.
 
  • Du kan til enhver tid holde pause, hvis du f.eks. er på ferie eller lign. og derfor i en periode ikke ønsker at modtage SMS´er fra os. Efter endt pause skal du huske at aktivere denne service igen.
 
ENKELT, FLEKSIBELT OG FUNKTIONELT
 

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-03-2017


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter. Indkøbschefernes indeks.
USA: Kl. 14.30: Varige forbrugsgoder.




Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.