SMS service med købs- og salgsanbefalinger på aktier 

 
Som abonnent på Aktieinfos Modelportefølje (Produkterne Investor+, AktieinfoPRO og/eller AktieinfoPRO+) kan du tilmelde dig vores fleksible SMS service, som sikrer dig kendskab til vore dispositioner straks - blot mobiltelefonen er tændt.
 
Udover at vi sender en e-mail (er indeholdt i et abonnement) til dig med information om købet/salget til/fra vores Modelportefølje, modtager du også en besked via SMS. Den udsendte SMS er på maks. 160 tegn og indeholder det vigtigste fra e-mail udsendelsen.
 
Du kan vælge mellem at bestille en pakke med 20, 50 eller 100 SMS´er.
 
Du administrerer selv din SMS konto via funktionen, der fremkommer yderst til højre for hvor du logger dig ind på forsiden af vores hjemmeside (kræver at du er logget ind med password).
 
Funktionen er kun aktiv og kan kun bestilles såfremt du er abonnent på minimum produktet Investor+ hos Aktieinfo. Du kan bestille et abonnement via dette link
 
 
 • Når der kun er 5 betalte SMS´er tilbage på din konto, modtager du en e-mail med besked om, at kontoen skal "tankes" op i form af en genbestilling.
 
 • Såfremt din SMS saldo kommer på 0, modtager du ikke længere SMS'er før du har købt en ny pakke og indbetaling er modtaget og registreret.
 
 • Du kan til enhver tid holde pause, hvis du f.eks. er på ferie eller lign. og derfor i en periode ikke ønsker at modtage SMS´er fra os. Efter endt pause skal du huske at aktivere denne service igen.
 
ENKELT, FLEKSIBELT OG FUNKTIONELT
 
 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

19-02-2018


Danmark: Regnskab fra Jutlander Bank.
USA: Markedet er lukket – Presidents Day.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.