Aktieinfo har leveret information om aktier og penge samt givet aktietips og vejledning siden 2001

 

Om Aktieinfo:
 
Aktieinfo er stiftet i 2001 og er et af Danmarks førende, uafhængige analysehuse med fokus på både danske og udenlandske aktier. Aktieinfo er for ”gør-det-selv-aktiefolket” som selv vil bidrage til at få opsparingen til at vokse under hensyntagen til risikoen. Der er opnået flotte resultater i Modelporteføljen, som i flere år har slået det danske indeks. Aktier udvælges ud fra Stockpicking metoden og vore aktietips videregives til dig for at få dine penge til at vokse.
 
Aktieinfo skriver fast for Berlingske Tidende og citeres ofte i danske nyhedsmedier. Fra 01-11-2011 er vi desuden fast tilknyttet Radio24syv som aktieeksperter, ligesom der er et samarbejde med blandt andre Dansk Aktionærforening, Børsen PLAY m.fl.
 
De primære personer bag selskabet er analytiker Lau Svenssen og direktør John Stihøj – begge med en mangeårig erfaring fra den finansielle branche. André Perman, San Francisco, Steffen Jørgensen, Jens Kornbeck, Jette Franke Stihøj og Benny Brinch producerer analyser, artikler, nyhedsbreve m.m. for Aktieinfo.
 

John Stihøj

 

Født 1960. Mangeårig erfaring fra den finansielle branche, bla. via ansættelse i skandinaviske banker i Luxembourg i 7 år. Selvstændig indenfor den finansielle branche siden 1994. Ejer af Aktieinfo Danmark ApS.


Lau Svenssen

 

Født 1956. Har igennem mange år arbejdet i den finansielle branche, bl.a. i vekselererfirmaet Aage Philip, Scandinavian Assets Management og E'Trade. Har desuden drevet selvstændig virksomhed indenfor den finansielle branche. Lau Svenssen er aktieekspert på radioprogrammet Millionærklubben på Radio24syv. Han har været ansat i Aktieinfo siden 2003.


André Perman

 

 


Jens Kornbeck

 

 


Christian Thomsen​

 

 


Jette Francke Stihøj

 

 

 

 


Benny Brinch

 

 

 

 


 

 
 
 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

19-02-2018


Danmark: Regnskab fra Jutlander Bank.
USA: Markedet er lukket – Presidents Day.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.