Aktieinfo har leveret information om aktier og penge samt givet aktietips og vejledning siden 2001

 

Om Aktieinfo:
 
Aktieinfo er stiftet i 2001 og er et af Danmarks førende, uafhængige analysehuse med fokus på både danske og udenlandske aktier. Aktieinfo er for ”gør-det-selv-aktiefolket” som selv vil bidrage til at få opsparingen til at vokse under hensyntagen til risikoen. Der er opnået flotte resultater i Modelporteføljen, som i flere år har slået det danske indeks. Aktier udvælges ud fra Stockpicking metoden og vore aktietips videregives til dig for at få dine penge til at vokse.
 
Aktieinfo skriver fast for Berlingske Tidende og citeres ofte i danske nyhedsmedier. Fra 01-11-2011 er vi desuden fast tilknyttet Radio24syv som aktieeksperter, ligesom der er et samarbejde med blandt andre Dansk Aktionærforening, Børsen PLAY m.fl.
 
De primære personer bag selskabet er analytiker Lau Svenssen og direktør John Stihøj – begge med en mangeårig erfaring fra den finansielle branche. André Perman, San Francisco, Steffen Jørgensen, Jens Kornbeck, Jette Franke Stihøj og Benny Brinch producerer analyser, artikler, nyhedsbreve m.m. for Aktieinfo.
 

John Stihøj

 

Født 1960. Mangeårig erfaring fra den finansielle branche, bla. via ansættelse i skandinaviske banker i Luxembourg i 7 år. Selvstændig indenfor den finansielle branche siden 1994. Ejer af Aktieinfo Danmark ApS.


Lau Svenssen

 

Født 1956. Har igennem mange år arbejdet i den finansielle branche, bl.a. i vekselererfirmat Aage Philip, Scandinavian Assets Management og E'Trade. Har desuden drevet selvstændig virksomhed indenfor den finansielle branche. Lau Svenssen er aktieekspert på radioprogrammet Millionærklubben på Radio24syv. Han har været ansat i Aktieinfo siden 2003.


André Perman

 

 


Jens Kornbeck

 

 


Steffen Jørgensen

 

 


Jette Francke Stihøj

 

 

 

 


Benny Brinch

 

 

 

 


 

 
 

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-03-2017


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter. Indkøbschefernes indeks.
USA: Kl. 14.30: Varige forbrugsgoder.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.