UVILDIGE AKTIEANALYSER

 

Information in English

 

 
 
Udvalgte kunder:
 
Aktieinfo har siden selskabets start i 2001 udviklet sig til at blive et af Danmarks førende, uafhængige analysehuse.
 
Teamet bestående af analytikerne Lau Svenssen og John Stihøj har en mangeårig erfaring fra den finansielle branche. Aktieinfo leverer fast aktieanalyser til Berlingske Business, skriver artikler for Dansk Aktionærforening, optræder på Børsen PLAY og er fast deltager i det populære program Millionærklubben på Radio24syv m.m.
 
Desuden er Aktieinfo leverandør af aktieinformationer til aktieinvestorer, der ønsker uvildigt input om aktier, handelsanbefalinger m.m. i form af abonnementsservices. Vores hjemmeside er velbesøgt og et godt markedsføringssted for virksomheder, som ønsker synlighed.
 
Vi har desuden bistået selskaber i processen før og efter en børsnotering samt vurderet privatejede selskabers værdi i forbindelse med generationsskifte, salg, indgåelse af partneraftaler o.lign.
 
Vi tilbyder tre løsningsmodeller for selskaber – børsnoterede såvel som privatejede. Selskabets udbytte af vores uvildige analysearbejde kan være værdiansættelse ved børsnotering, generationsskifte salg eller lign. Samtidig kan en uvildig aktieanalyse skabe øget synlighed og investorinteresse for børsnoterede selskaber.
 
Vi tilbyder tre samarbejdsmodeller:
 

Analyserne omhandler faktuelle forhold i det analyserede selskab tilført Aktieinfos vurdering af selskabets muligheder, styrker, svagheder osv. Analysen indeholder i skemaform nøgletal og Aktieinfos fremskrivning af nøgletal.

 
Der kan indgås aftale om en, to eller fire årlige analyser.
 
Download fact sheet
 
 
Aktieinfo Danmark ApS
Kobbelhave 44
6000 Kolding
Tlf. 75 51 02 48
 
 

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-03-2017


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter. Indkøbschefernes indeks.
USA: Kl. 14.30: Varige forbrugsgoder.




Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.