Betingelser for levering af aktieinformation til Aktieinfos kunder.

 

Handels- og leveringsbetingelser:

 

Denne aftale indgås med

 

Aktieinfo Danmark ApS

Kobbelhave 44

DK-6000 Kolding

CVR 25907914

Tlf. 75 51 02 48

e-mail: info@aktieinfo.net


  

Levering af de købte ydelser sker elektronisk via e-mail. Som kunde er du selv ansvarlig for, at der uhindret kan modtages mails sendt fra info@aktieinfo.net. Dette gøres ved at ”white-liste” modtagelse af mails fra denne adresse i dit postsystem. Ved ændring af din e-mail adresse er du forpligtet til at ændre dette på din profilside eller ved at rette henvendelse til Aktieinfo jf. ovenfor for ændringen. Ved opgivelse af telefonnummer accepteres det, at Aktieinfo må rette telefonisk henvendelse til abonnenten.

 

Betaling kan ske med Dankort eller bankoverførsel. Hvis en bruger ikke ønsker at betale på denne måde, er fritaget for at betale dansk moms eller andre forhold, kan bestilling foretages manuelt ved at kontakte Aktieinfo jf. ovenfor.

 

Abonnementet er til personligt brug og må ikke videresendes til tredjemand. Sker dette, stoppes abonnementet med øjeblikkelig virkning uden tilbagebetaling af ikke udnyttet abonnement.

 

Jf. dansk lovgivning har du en fortrydelsesret på 14 dage fra købet er gennemført. Besked om fortrydelse for det købte abonnement rettes til ovennævnte.

 

  • 4 uger før udløb udsender vi en mail med advisering om, at abonnementet udløber om 4 uger, og at brugeren skal logge ind på hjemmesiden for at forlænge og betale for abonnementet.
  • 1 uge før udløb sender vi en reminder om, at der er udløb om 7 dage, og at brugeren skal logge ind og forlænge og betale abonnementet senest pr. udløbsdagen.
  • Dagen efter udløb udsendes en mail med besked om, at abonnementet er udløbet, og at brugeren skal genbestille sit abonnement for at undgå afbrydelse i leveringen af vore services.

 

Ovenstående beskeder får brugeren også når der logges ind på www.aktieinfo.net.

 

Handels- og leveringsbetingelserne er senest opdateret den 16. marts 2012 og gælder i alle forhold omkring levering af aktieinformation fra Aktieinfo.

 

 

 

 

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-03-2017


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter. Indkøbschefernes indeks.
USA: Kl. 14.30: Varige forbrugsgoder.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.