UVILDIG AKTIEINFORMATION, DEBATFORUM, AKTIEANALYSE, NYHEDSBREV.

 

 
 
Nyhedsbrev udsendes 1-2 gange pr. måned og indeholder relevant aktieinformation m.m. Nyhedsbrevet kan til enhver tid igen afmeldes. Prøv det - det er gratis.
 
Bookmark www.aktieinfo.net som en af dine foretrukne sider i din browser.
 

 

OM AKTIEINFO
Aktieinfo er 100% uvildig og er på investorernes side. Vi får ikke andel i kurtagen når du handler, og derfor kan du være sikker på, at vores råd kun har et formål: At sikre dig gode afkast. Kun derved forbliver du kunde hos os eller kigger forbi på vores hjemmeside med jævne mellemrum.
 
Aktieinfo er leverandør af aktieinformation til aktieinvestorer, der ønsker uvildigt input om aktier, handelsanbefalinger m.m. i form af abonnementsservices. Vores hjemmeside er velbesøgt og dermed et godt markedsføringssted for virksomheder, som ønsker synlighed. Du kan se en oversigt over vore betalingsprodukter via dette link eller du kan bruge et par minutter og se vores præsentationsvideo.
 
 
Tilbud til virksomheder:
Vi har bistået selskaber i processen før og efter en børsnotering samt vurderet privatejede selskabers værdi i forbindelse med generationsskifte, salg, indgåelse af partneraftaler o.lign. Vi tilbyder to løsningsmodeller for selskaber – børsnoterede såvel som privatejede. Ønsket med vores uvildige analysearbejde kan fx være værdiansættelse ved børsnotering, generationsskifte salg eller lign. og/eller at skabe øget synlighed og investorinteresse for børsnoterede selskaber.
 
LIGHT:

Der foretages en årlig analyse omhandlende faktuelle forhold i det analyserede selskab tilført Aktieinfos vurdering af selskabets muligheder, styrker, svagheder osv. Aktieanalysen indeholder i skemaform nøgletal og Aktieinfos fremskrivning af nøgletal.

 

MEDIUM:

To årlige aktieanalyser på baggrund af halv- og helårsregnskaberne.

 
PRO:
Udover en årlig aktieanalyse som nævnt ovenfor, udarbejdes der ligeledes analyser på baggrund af kvartalsregnskaberne.
 
Læs mere via dette link.
 
GRATIS FUNKTIONER PÅ VORES WEBSITE - BESØG OS JÆVNLIGT:
Du kan fx på inspiration ved at følge med i en aktiedebat, hvor du kan læse andres indlæg, men også selv bidrage med input. Du kan læse analyser i vores analysearkiv, aktiekommentarer, anvende de af os udvalgte links (se henvisningerne i den øverste menubar på vores hjemmeside), søge inspiration i Aktieskolen, læse artikler om dette og hint, læse nyheder fra Berlingske Tidende og Børsen, tjekke valutakurser og aktiekurser og via kalenderen altid få kendskab til de vigtigste nyheder i ind- og udland. Kort sagt: Du har adgang til masser af relevant information og inspiration omkring aktier, aktieanalyser, aktiekurser m.m. Bookmark www.aktieinfo.net som en af dine foretrukne sider i din browser.
 
VELKOMMEN HOS AKTIEINFO - sammen er vi bedst.
 
Akkumuleret afkast i Modelporteføljen i perioden 01-10-2001 til 31-12-2016: 357 %
C20 i samme periode: 222 %
Eurostoxx 50 i perioden 2003-2015: minus 4 %
 
 
 

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-03-2017


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter. Indkøbschefernes indeks.
USA: Kl. 14.30: Varige forbrugsgoder.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.