Novo nordisk

1304 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 30.12.2019 kl.14:57
Brugernavn : Rokkedal

Jeg ville helt klart gå med NovoNordisk . Læste en artikel i November at man de næste 10 år forventer at der desværre vil komme minimum 125 millioner flere mellem 20-79 år som får diabetes - primært en del i FjernØsten.

De tjener penge, er innovative og ja deres nyligt godkendte tablet samt det faktum, at Sanofi satser anderledes i fremtiden, så vil Novo helt klart få deres del af væksten.


Besvar indlæg

Dato : 30.12.2019 kl.09:39
Brugernavn : lhr

jeg ville købe begge, men har NN, så Novozymes er på listen. De får ny chef og skal se anderledes på virksomheden, så med tålmodighed vil det gå fint.

Novo vil få stor fordel af deres tabletmedicin. Eneste spørgsmålstegn er hvad der sker i USA med henblik på præsidentvalg og diskussion om medicinpriser. 


vh/ Linda 


Besvar indlæg

Dato : 28.12.2019 kl.13:41
Brugernavn : Denzu

Hej med jer 

hvad for en af de 2 aktier skal man købe 


novo nordisk

eller

Novozymes 

er sgu på bar bund lige nu


rigtig godt nytår til alle ???


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

03-08-2021

Tyskland: Regnskab fra BMW, Infineon.
USA: Regnskab fra Eli Lilly, Raytheon, Royal Carribean Cruises, Plantronics.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.