D S V

4473 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 07.04.2020 kl.11:52
Brugernavn : Bjarne

Godt forslag. Prøv at forslå finanstilsynet (eller hvem det nu er) det med at dele markederne op. Det vil sikkert vække stor begejsring :-)

Mvh

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 07.04.2020 kl.11:45
Brugernavn : lhr

Hej Bjarne


kan ikke længere gennemskue børserne/aktierne. Der er vist en del Store Spillere i form af fonde og.lign der kører rundt med os, og spiller et spil. Store computere henne i et hjørne indstillet til at arbejde med forudindtastede  kurser, kører mere end lynhurtigt, og kommer først hvs de vil. De har luret de små spillere, som kun får rester serveret.


Der burde være et sted hvor tonserne spiller, og et andet sted hvor normalt tænkende mennesker kunne handle. 

det er lidt som den seneste Golf fra Volkswagen:  der er udstyret med så meget IT at ikke alle kan køre den. Men alligevel koster den herhjemme over 300.000 kroner. Den er ikke egnet til folk, der kører en mere normal bil.

 vh Linda


Besvar indlæg

Dato : 07.04.2020 kl.11:00
Brugernavn : Bjarne

Hej Linda

Her til formiddag ser det ud til at alt er ved det gamle. Nu mener man åbenbart det er overstået, selvom US ikke har set toppen endnu (mener jeg). Des flere døde, des mere stiger aktierne. Hvad med konsekvenserne senere. Arbejdsløsheden, konkurser m.m.

Jeg følger min mavefornemmelse og forbliver 50/50 i aktier hen over Påsken. DSV kan jeg vist godt foreløbig sige farvel til :-(

Hvis det bliver som i gamle dage tror jeg du får ret i at gevinster tages hjem inden Påsken. Mange vil nok gerne sove roligere

 om natten med så mange fridage.

Mvh.

Bjarne

 


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2020 kl.21:23
Brugernavn : lhr

har netop læst en bemærkning i Market Watch om at aktier i USA idag stiger fordi man forventer at max-punkt for Corona patienter er nært forestående, og dermed forventer man at det derfra vil gå 'den rigtige vej'...

og skulle det være korrekt så kommer handel, og dermed transport, igang igen. Lad os se i morgen om fortjenester tages hjem og kursen daler.


vh Linda


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2020 kl.16:24
Brugernavn : Bjarne

Jeg vil gerne på et tidspunkt igen have DSV i mit depot. Har tidligere haft den, men solgte den i begyndelsen af coronakrisen.

Jeg forestillede mig at netop DSV var en af  de aktier, der netop vil blive ramt og  kan samles op, da logikken siger mig, at der ikke bliver transporteret så mange varer. Men tværtimod stiger DSV lystigt.

Har også lige så  svært som John, til at forstå aktiemarkedet i øjeblikket. "Dårligdommene er priset ind i aktierne" siges der ofte. Det har jeg svært ved at tro på; så jeg venter stadig.

God Påske

Mv.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 16.07.2019 kl.10:08
Brugernavn : John Stihøj

Det er nærliggende at tænke som du anfører. Jeg tror dog ikke der bliver tale om en form for udvanding af de eksisterende aktionærer i dette tilfælde, men visse Panalpina aktionærer kan jo godt blive fristet af at sælge ud (de står jo med en pæn fortjeneste). I dette tilfælde tror jeg dog ikke at det samlet vil presse aktiekursen.


Udfordringen er at få indtjeningen i Panalpina op på DSV-niveau, og hvis det ikke lykkes inden for få år, vil aktien komme under pres. Men nu og her går alt jo som smurt hos DSV. Det er dygtige folk i ledelsen, og de har før gennemført store integrationer med stor succes. Men prisen på DSV er allerede ganske høj, så aktien er eksponeret for fald, hvis noget går i udu.


Besvar indlæg

Dato : 16.07.2019 kl.09:36
Brugernavn : lhr

DSV vil finansiere sit køb ag Panalpina 100% med egne aktier.

Når handlen er gennemført er der mange flere aktionærer i DSV, og så vil kursen på DSV vel falde, eller ??

Jeg vil gerne ind i aktien igen, men synes den er for dyr lige nu, og håber på et fald til den tid.Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.