Bavarian Nordic

8309 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 26.10.2019 kl.11:03
Brugernavn : lhr

Ekstraordinær generelforsamling i Bavarian i november.

De skal have penge i kassen til at købe de 2 'nye' midler for. Eksisterende aktionærer kan købe, hvis de vil. 

Kurs vil være lavere på de nye aktier, og så smutter eksisterende aktiekurs også ned.

Nogen fornemmelse hvor vi skal mht kursen ??

Hvordan er stemningen for at købe op??


Linda


Besvar indlæg

Dato : 15.11.2018 kl.20:55
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne

Det er lidt svært at se bunden for BAVA pt. Den ligner mest en aktie, som man skulle shorte. Der er intet positivt på chartet.


Besvar indlæg

Dato : 15.11.2018 kl.13:57
Brugernavn : John Stihøj

Det er vanskeligt at bevare optimismen i disse tider. Alt bliver sat ned i kurs. Uanset hvad vi mener om shorterne, så må vi konstare, at de er dygtig og succesfulde. Jeg holder nu fast på min lille post i aktien.


Besvar indlæg

Dato : 15.11.2018 kl.10:18
Brugernavn : Bjarne

Ja, så er vi kommet senere hen på året, og jeg må sandelig love for at det absolut ikke er blevet bedre. Kursen er lige nu 133,3

Lau er så vidt jeg ved stadig positiv på aktien. Men den bliver godt nok shortet kraftigt. Det kan der jo også være en kedelig forklaring på. Jeg vil overveje at sælge, hvis den kommer lidt tilbage.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 17.04.2018 kl.15:24
Brugernavn : Bjarne

Tak for svar

Jeg har lige hørt Asger Åmund på Børsen Play.

Heller ikke noget nyt her. Han regner heller ikke med, at der sker noget på generalforsamlingen. Den sædvanlige øl og sandwich.

Vi må vente til senere på året.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 17.04.2018 kl.14:26
Brugernavn : John Stihøj

De har meldt meget svagt ud for 2018. Samtidig investerer de i udvidelse af produktionskapaciteten. Det viser jo, at de selv tror på fremtiden, men at 2018 bliver et mellemår. Det kan de hidsige investorer ikke vente på, hvorfor de sælger ud. Jeg mener ikke casen er ændret på noget som helst. Men det er jo træls at udlandet sælger ud og nogle shortsælger. Jeg holder nu fast i mine aktier (købt ved 204 og igen ved 177) så værre er det ikke for mit vedkommende.


Besvar indlæg

Dato : 17.04.2018 kl.11:34
Brugernavn : Bjarne

Mon vi snart har set noget, som ligner en bund i den her aktie. Det skulle helst ikke ende med at man skal tage hatten af for Svend Jørgen Jensen :-), med hans kursmål på 125.

Da Prostvac mislykkedes, og kursen faldt heeeelt ned til 183, mente Lau, da han var i millionærklubben, at nu ville det være en fantastisk god grund for en køber at komme med et bud på Bavarian Nordic. Efter hans hoved, skulle kursen være omkring 500.

Har  Aktieinfo planer om at komme med en nyere analyse på BN - Eller er der ikke sket noget, som er værd at skrive om.

Jeg er klar over, at BN er blevet bombet sønder og sammen af shorterne. Men de er jo ikke altid lige dumme - måske ved de et eller andet, som kan være negativt. Ikke for at sammenligne med shorts af Fingerprint, som var over 100, men de havde dog set skriften på væggen meget tidligere end vi andre, som bare ventede på at de skulle købe den tilbage, og derved troede at aktien ville stige igen, da den var helt nede i ca. 30.

Måske det kunne sætte en prop i hullet, hvis ledelsen kom på banen med nogle køb af aktien. Den er trods alt på det laveste i ca. 4 år. Det positive, hvis man kan sige sådan, så er de største aktionærer i øjeblikket ifølge 4-traders ATP med 6,69%, Johnson&Johnson 5,72%, Danske Bank 2,57% - Desuden har Fundamental Invest pr. 31.12.17(som mange har stor respekt for) 4,59% i sin egen portefølje.

Jeg holder ved (det er jeg nødt til) og håber på bedre tider 

Mvh.

BjarneBesvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.