Per Aarsleff

7828 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 19.08.2020 kl.11:13
Brugernavn : ger

Til tider er langmodighed en ekstra dyd. Fik ikke 'taget overkrydderen af', som vi jo var inde på for en rum tid siden. Min overvejelse i marts i år gik på, at det voldsomme Corana-fald nok lige skulle rystes af. Og at Aarsleff under alle omstændigheder er en langsigtet placering - så der gik igen tid. Nu kom der en pæn opjustering, der først blev til en lige så pæn stigning, da SEB løftede kursmålet til 315. Så vi venter lidt med 'overkrydderen', men noget skal der nok tages af på et tidspunkt, da aktien ellers procentuelt kommer til at fylde for meget i posen.  


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 18.03.2018 kl.16:24
Brugernavn : John Stihøj

Hej Gert.


Ja, det er nok ved at være tid til at tage overkrydderen af. Vil lige overveje strategien i vores model. 


Besvar indlæg

Dato : 14.03.2018 kl.09:59
Brugernavn : ger

Nu har vi opnået et ret så pænt afkast det seneste år ... og kursen er gået over AktieInfos SP med en 10'er. Så hvad tænker I? Overvejer at slippe halvdelen mellem 240 og den gamle top og lade den anden halvdel 'passe sig selv'.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 29.08.2017 kl.13:39
Brugernavn : John Stihøj

8,4 % vækst hidtil i år og så guider de 6 % for helåret. Som altid underspiller ledelsen ved konservative udmeldinger. Jeg tror du kan gøre et godt køb ved at samle op i aktien.


Besvar indlæg

Dato : 28.08.2017 kl.15:28
Brugernavn : ger

Burde dagens relativt pæne regnskab ikke løfte kursen? Umiddelbart virker udsigterne beskrevet konservativt. Men måske er de der entreprenører blot ikke interessante (nok). Overvejer at supplere, også da aktien trods alt givet en lille pæn dividende. Hvad tænker I andre?


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 29.04.2016 kl.17:25
Brugernavn : John Stihøj

Jeg læser hvad du skriver om det tekniske oplæg for Per Aarsleff baseret på en analyse fra InvestTech. Teknisk analyse er et glimrende værktøj, men i tilfældet Per Aarsleff og andre mindre aktier mener jeg ikke det kan bruges / stå alene. Per Aarsleff er et glimrende selskab fundamentalt set. Derfor tillægger jeg ikke TA særlig stor betydning i en sådan aktie. Men sådan er vi jo (heldigvis) hver især forskellige.


Besvar indlæg

Dato : 29.04.2016 kl.09:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Gert

Jeg kigger også på den, men har holdt fingrene væk endnu.

Dette skriver InvestTech :

Per Aarsleff B (2.7m) (PAALB) steg moderat med 0.56 procent og endte på 179 kroner. Dette var den femte dag i træk, at aktien steg og den sidste uge er aktien steget med hele 6.55 procent. Det ser derimod ikke så godt ud teknisk. Aktien er trendmæssigt negativ på mellemlang sigt, nærmer sig modstanden ved ca. 192 kroner og en videre nedgang indikeres.


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2016 kl.09:27
Brugernavn : John Stihøj

Hej Gert. Jeg er så absolut også til en kedelig entreprenøraktie som Per Aarsleff. Hansson & Knudsen sagen er uheldig for selskabet, idet overtagelsen fandt sted i januar. Men sagen kan ikke ryste Aarsleff. De har masser at arbejde med. Udfordringen er naturligvis om det høje aktivitetsniveau kan opretholdes. Jeg tror, at du har gjort et godt køb ved 170. Den må komme op igen.


Besvar indlæg

Dato : 26.04.2016 kl.16:49
Brugernavn : ger

Ja, og aktien er faktisk igen endt med at være attraktiv; f.eks. en p/e rundt de 10. Et glidende fald fra omkring 260 til ca. 170 kan være berettiget, hvis resultaterne er gået i dørken eller udsigterne blevet mørke. Jeg har vanskeligt ved at vurdere, om Hansson & Knudsen sagen skulle have kostet en 1/3 på kursen. Nok ikke alene. Måske der også spiller færre / mindre offentligt udbud ind? Den flotte stigningstakt op mod 300 var imponerende og skulle vel ikke fortsætte. Men det modsatte burde heller ikke være tilfældet. Men sådan er det jo ofte med for meget både den ene og den anden vej. Min konklusion ... jeg har genkøbt på 170. Andre der er til kedelige byggeaktier?

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense  


Besvar indlæg

Dato : 24.09.2015 kl.09:53
Brugernavn : John Stihøj

De gør det fantastisk. Nye ordrer afløses af nye. Aktien er ikke dyr, idet den handler nær P/E 14. Set i et historisk lys er det højt, idet aktien før har landlet til langt billigere multipler. Hvis du ejer den, så ville jeg nok holde fast, men efterhånden må Upsiden være begrænset. Hvis du ikke ejer den, så tror jeg ikke jeg turde købe den på nuværende tidspunkt. Men den er vanskelig at vurdere, da det går fantastisk - men kan det fortsætte?
Besvar indlæg

Dato : 23.09.2015 kl.20:39
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John
Som langsigtet investor hvad tænker du som om denne aktie.
Gør det fantastisk og ja der er allerede steget meget men er der ikke mere i den endnu??

Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.