Ambu

38992 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 21.11.2022 kl.15:01
Brugernavn : Bjarne

Perfekt John

Pas på med de fejl :-)

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 21.11.2022 kl.14:25
Brugernavn : John Stihøj

Er det bedre nu? Måske er jeg kommet til at lave en fejl i sidste uge.


Besvar indlæg

Dato : 21.11.2022 kl.14:00
Brugernavn : Bjarne

John, det har ikke noget med Ambu at gøre.

Er der andre, som ikke kan se "Alle deatindlæg" eller er det min PC.

Der bliver vist at siden ikke findes.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 21.11.2022 kl.13:12
Brugernavn : John Stihøj

Hvad tænker I om Ambu? På den ene side er jeg skuffet over 2022/23 guidance og har lyst til at lukke ned. På den anden side er det svært, når man nu sidder i saksen og har købt den for dyrt:


I 2021/22 opnåede Ambu et resultat pr. aktie på 0,37 kr., hvorved aktien handler til en P/E på 216. Hvis vi forudsætter, at de opnår en organisk vækst på 8 % og en EBIT-margin på 5 % (øvre del af selskabets udmeldte intervaller) i 2022/23 svarer det til et resultat pr. aktie på ca. 0,6. Facit: P/E 2022/23E på 133. Jævnfør Marketscreener.com estimeres EPS i 2024/24 til 2,13. Facit: P/E 2024/25 på 37,6. Konklusion: Pas på aktien. Den er og forbliver megahøjt prisfastsat, og selskabets fordobling af gælden til 1,6 mia. kr. taler heller ikke for eksponering i aktien. Shorterne har næppe travlt med at dække sig ind.


Besvar indlæg

Dato : 13.05.2019 kl.21:56
Brugernavn : MEsell

Hej Lars


Har for første gang ejet AMBU ..... syntes faldet på det seneste har virket voldsomt og indkøbt i 131 niveauet ..... lidt tosset strategi at indkøbe på det grundlag alene  ... faldende knive at svære at fange :-) 


Har kigget data et par år tilbage ... og det er en meget volatil "fætter"  ..... og som reagerer på "små" ting. Min egne streger over en 3-årig periode ... viser hurtige skift i køb/salg signaler og det er lidt bøvlet at analyse på en sådan.


Det lange perspektiv i mine tegninger viser dog en nedtrend og dog med sekundær optrend det sidste halve år .....  vi er p.t. tror jeg i en konsolideringsfase i niveauet 130 +/- 10%.....  det næste stykke tid ....  


Vi må se .... AMBU følger også det generelle marked.


/Mikael
Besvar indlæg

Dato : 10.05.2019 kl.12:45
Brugernavn : Ukendt bruger

Uha som dagens fyring af Lars Marcher og ansættelsen af en amerikaner (ser kompetent ud) kan få kursen i svingninger. Jeg er i aktien i forvejen, men da jeg har den langsigtet, så kigger jeg efter et entry.

Jeg tænker, at shortere kunne forsøge sig med at presse kursen. Niveauet 110-125 virker som et første område at kigge på. Men det kræver et langt større fald.


Besvar indlæg

Dato : 02.12.2018 kl.19:58
Brugernavn : wilfred

Som mangeårig lille privat investor, har jeg været inde og ude af Ambu adskellige gange. I øjeblikket er jeg ikke inde i aktien.

En af grundene er, at de sætter udbyttet til 0,40 kr her medio december 2018.

I betragtning af firmaets indtjening og fremdrift, anser jeg denne udbyttes størrelse, som en hån overfor de mange investorer, der år efter år har været i  aktien og derved støttet firmaet.
Et tilsvarende firma på den svenske børs, ville formentlig give et udbytte på mellem 2 og 5 kr.
Det virker latterligt, bagstræverisk og helt ude af trit med hvordan man bør behandle sine aktionærer.
Held og lykke til jer der holder ud - men jeg syntes man gør grin med sine egne aktionærer med denne udbytte politik.


Besvar indlæg

Dato : 13.11.2018 kl.16:17
Brugernavn : John Stihøj

Hej Lei.


Som det fremgik af TV-indslaget havde jeg travlt med at rose selskabet. Men det sagt så er det for mig fortsat et faktum, at aktien er for dyr. De skal levere i hele perioden frem til 2020 for bare nogenlunde at kunne retfærdiggøre den aktuelle kurs, der endda er halveret fra toppen. Men nu må vi jo se. Jeg skal ikke købe nu og her. Menjeg ønsker dig held og lykke med købet. 


Besvar indlæg

Dato : 13.11.2018 kl.16:06
Brugernavn : Lei

Kære John Stihøj

Har på Børsen TV set, at du mener at aktien er et køb hvis den skulle komme til at koste 100 kr.Det er jo unægteligt en forskel fra JP Morgan som mener den nårkurs 315 på et års sigt.Det finder jeg da realistisk velvidene at man tror på det man vil tro på!

Er stadig selv i aktien har dog i løbet året reduceret  fra 53000 stk til nu 15000 stk.En overgang lå jeg på et vældigt plus,dette er nu reduceret til 1.5 mio kr

Idag har jeg så købt beskedne 1000 stk til en kurs på 120,kunne simpelthen ikke lade være.

Mener fortsat casen med engangsscoper er intakt.


Besvar indlæg

Dato : 27.09.2018 kl.13:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John

Tak for dit input. Som investor skal man jo hele tiden forholde sig til, hvorfor man ejer eller ikke ejer en aktie. Jeg har stadig halvdelen af min position, så jeg skal nu argumentere for at holde dem og det er jo sundt!


Jeg ser frem til selskabets kapitalmarkedsdag den 4. oktober, hvor der nok er forventninger til en del nyt - og gerne positivt.Besvar indlæg

Dato : 27.09.2018 kl.11:24
Brugernavn : John Stihøj

Har lige siddet og kigget på det tekniske oplæg, og det er for alvor kommet under pres. Siden 2013 har aktien ligget i en stabil opadgående trend med handel over 200 dages glidende gennemsnit. Undervejs har vi haft to brud, der dog blev meget kortvarige. Udfordringen nu og her er, at vi er brudt under 200 dages glidende gennemsnit ved 172. Jeg/vi kan ikke vide, om bruddet viser sig at være falsk, men oplægget er markant presset. Jeg vil holde et særdeles vågent øje med aktien i de kommende dage/uger. Mit gæt er, at isen i maven hos en del investorer kan smelte, hvis bruddet fastholdes - og der kan blive langt ned, hvis aktien bekræfter et skifte til nedtrend. 


The Trend Is Your Friend siges ofte. Hvis trenden vender, så ser det altså skidt ud efter min mening. Jeg er derfor glad for, at jeg ikke hoppede ombord. Og for nærværende kunne jeg ikke i min vildeste fantasi overveje køb af aktien. Undskyld - men sådan ser jeg altså på tingene. 


Besvar indlæg

Dato : 18.09.2018 kl.11:41
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for dine tanker, Lei!

Har solgt halvdelen og har resten i den meget lange portefølje. En stor gevinst er høstet og jeg har betydelig mere ro i maven. Synes ikke rigtig, at TA gav mig så mange input, så jeg valgte at reducere. Har skrevet meget ind i min handelsjournal om, hvordan jeg oplevede forløbet krydret med charts og meget andet. Det er godt at komme tilbage til om lang tid, så man kan blive klogere på sig selv om investor!


Besvar indlæg

Dato : 14.09.2018 kl.21:57
Brugernavn : Lei

Er stadig i granatchok,men har vist sovet i timen og ikke reduceret, da formanden Jens Bager solgt mere en halvdelen af sine Ambu aktier for mere end 30 milioner kr.Den næste store sælger Augustinusfonden , som også lettede sig for mere end halvdelen af sine Ambu aktier dvs omkring 20 miliarder kroner.Man var nødt til at give en klækkelig rabat på 10%,det kan man da kalde rettig omhu ,og man må som lille investor så konstatere at 220 kr nok er en fair pris.Er det muligt, at hr Bager var vidende om det forestående brandudsalg?Han er immervæk formand for Ambu.

Herefter solgte jeg en mindre portion ,nemlig de sidst indkøbte med tab.Jeg ligger stadig i et pænt plus.Gad vide om Uffe Dreissler stadig har sine.I Børsen TV oplyste han, at have købt til en kurs på 232 så vidt jeg husker og han nævnte samtidig at 228 gerne skulle holde,men så dumpede Augustinusfonden den store post.

Må idag glæde mig over at kursen landede på 182 efter at have bundet ud i 175,9.Ambu var i øvrigt den mest omsatte aktie i C25 med 582 milioner kr.Synes det må være positivt at det ikke gik værre.Er ikke til teknisk analyse,men har ladet mig fortælle at 180 gerne skulle holde.

Mener stadig at casen med engangsscoper er intakt trods mulige fake news og et forventeligt indlæg fra Olympus, som jo naturligvis må mene ,at de ikke egner sig til undersøgelse af mave-tarm kanal.

Beholder foreløbig resten af mine Ambu!


Besvar indlæg

Dato : 14.09.2018 kl.11:28
Brugernavn : Ukendt bruger

Puha hvor Ambu dratter nedad nu. Lige så hurtigt det kunne gå opad lige så hurtigt går det nu ned. Måske en lille støtte i 175.

Der var åbenbart en artikel i Børsen igår med en udtalelse fra Olympus omkring éngangs-materiale til koloskopi, hvilket de ikke troede på. Jeg har kun set uddrag af artiklen og tænkte umiddelbart, at det var spin fra Olympus, da de ikke er klar til éngangs-materiale endnu.


Besvar indlæg

Dato : 24.08.2018 kl.18:33
Brugernavn : Lei

Hej John

Så kom det ventede set back med efterfølgende rebound,fik du købt?Må indrømme, at jeg blev fristet og købte yderligere et par tusinde i 232,syntes simpelthen den var handlet urimeligt meget ned regnskabet taget i betragtning..Noterer mig ,at Danske Bank har sat et nyt kursmål på 280.Det synes jeg er fair.Nordeas kursmål på 168 er ikke uventet,men i min optik latterligt og det skyldes formentligt, at de er fanget på det forkerte ben,de har overhovedet ikke forstået potentialet i aktien.Carnegie har kursmålet 200 hvilket er mere seriøst,men til den lave side.

Uffe Dreissler var i Børsen TV igår, han havde atter købt op til gårdsdagens lave kurser efter at han havde solgt ud ved den tidligere top.Han mener i øvrigt at aktien helst skal holde sig over 228.

Carnegie og Nordea har ifølge Lars Marcher været ude med fake news ved at berette at Ambus scoper inden for mave-tarm området lanceres et år senere end Ambus forventninger pga en anden styringsmekanisme som Nordea mener kræver en ny godkendelse af de amerikanske sundhedsmyndigheder med heraf følgende forsinkelse på 12-18 måneder.Man flytter produktionen af mave-tarm scoperne til Malasya, hvor man i forvejen producerer scoper til luftveje og jeg går umiddelbart ud fra at man kan og vil bruge deres styringsmekanismer og da de er godkendte er det vel mest sandsynligt, at det ikke kræver en ny godkendelse.

Med de fluktuationer vi har set i Ambus kurs bliver det spændende at følge aktien i den kommende uge,det kunne jo være at shorterne som tidligere har brændt fingrene eftertrykkeligt vejrer morgenluft!


Besvar indlæg

Dato : 25.07.2018 kl.23:53
Brugernavn : Lei

Hej John Stihøj

Har set dagens Børsen Play og konstaterer, at du er ved at være parat til at købe denne afsindigt dyre aktie!Du nævner også ,at der ikke er samme risiko for at den skal blive disrupted som det skete med Fignerprint Card .Er helt enig i dette,men samtidig arbejder Olympus naturligvis på højtryk for at udvikle engangsscoper med en tilstækkelig kvalitet og de vil da også lykkes med dette på et tidspunkt.Forventer dog ikke at de vil forære deres scoper væk for at kvæle lille Ambu.En 10

dobling af omsætningen finder jeg da helt realistisk i løbet af nogle år.I tidligere indlæg har jeg  beskrevet, at købet af Invendo som  arbejder med engangsscoper til mave-tarmkanal øger potentialet 10-15 gange, idet der så vidt jeg ved udføres 70 milioner scopier på verdensplan inden for dette område imod 5 milioner inden for luft og urinveje som  Ambus scoper var begrænset til inden købet af Invendo .Har bemærket, at en overlæge i mandags Børsen er kommet med et surt opstød, idet han mener, at det er flintrende ligegyldigt med steriliteten ,når det drejer sig om scopier i mavesækken, da det sure miljø vil hindre problemer med infektioner,men det må han jo så fortælle fru Jensen, inden han scoperer med sit gamle Olympus flergangsscop.Hvad med endetarm-tyktarmscopier?FDA har jo som nævnt i tidligere indlæg været ude med riven pga problemer med rengøring og sterilisering af deres scoper!

Er personligt overmåde velforsynet med Ambu aktier og køber derfor ikke flere.Min gennemsnitlige købspris ligger vel på 1/4 af den nuværende børskurs.Beholder alle og håber på en 3o dobling af værdien som det er sket med mine Novo aktier.Har ingen intentioner om at rebalancere!

Er ikke i tvivl om at der med den himmelflugt vil komme et eller flere set back og så kan man jo som du nævner overveje at købe aktien hvis man ikke har den.


Besvar indlæg

Dato : 03.07.2018 kl.08:41
Brugernavn : Ukendt bruger

Min generelle holdning er, at bankanalytikere og økonomer benytter en fremskrivning om uendelig vækst. Jeg bruger derfor ikke deres kursmål til noget som helst. Jeg synes, at de tit kommer rendende efter, at en aktie er steget og opjusterer kursmålet.

Desuden har jeg det svært ved et kursmål : er det P eller E, som de justerer til ?

Jeg er interesseret i at kende baggrunden for kursmålet, men det får jeg aldrig oplyst.

Jeg bruger derfor trendkanaler i stedet for.


Besvar indlæg

Dato : 25.06.2018 kl.17:00
Brugernavn : Lei

Så er JPMorgan til min overraskelse ,altså et udenlandsk selskab, begyndt at analysere Ambu.Man anbefaler til min store glæde, at man køber aktien og de har et kursmål på 312.

Det er så op til den enkelte, om man har samme lave forventninger til aktien som Nordea med kursmålet 167 og dermed en salgsanbefaling.

Hvad mener I om bankernes aktieanalyser i al almindelighed?Spår man i kaffegrums?


Besvar indlæg

Dato : 21.06.2018 kl.22:52
Brugernavn : Lei

Ambu falder 10 % idag.Det kan jo ikke undre, at der kan komme en voldsom korrektion, når den dagen før er steget med næsten lige så meget.Medvirkende er formentligt, at Nordea er begyndt analysedækningen med salg og et kursmål på 167.Analytikeren mener i modsætning til undertegnede, at Ambu er for optimistiske i deres budgetter m.h.t produktion og salg af scoper til mave-kanalen.Det kan man naturligvis ikke udelukke,men der kan jo være mange grunde til at en bank laver analyser og kursmål.Deler helt Lau Svendsen skepsis mhensyn til banker.For en del år siden var der en bank som elegant fik deres Nordisk Fjer aktier i ejenbeholdningen solgt til deres investerings forening(er) da handlen endnu foregik på så lavt et blus, at der ikke var tale om en normal prissætning,men man kunne stadig  komme af med dem ved at skele til de sidste kurser inden handlen helt ophørte. Bankerne er ikke sarte og jeg tror ikke på, at deres analyser er strengt objektive.

Analytikker sidder jo blot med deres regneark og er ofte visionsløse og uden tilstrækkelig branchekendskab.I øvrigt er det mig bekendt sjældent, at bankfolk  herunder analytikere og revisorer virkelig scorer kassen investering i aktier.De er jo professionelt bekymrede særligt når det drejer sig om deres egne penge.

Det er naturligvis  fristende at tage "overkryderen" af  mht Ambu, specielt i disse tider hvor mange seriøse investorer ønsker at fylde "krigskassen".

Mener, at man stadig skal beholde de Ambu aktier man har, casen er stadig intakt.Besvar indlæg

Dato : 09.06.2018 kl.14:13
Brugernavn : Lei

Jeg har altid været skeptisk, ja nærmest allergisk overfor udsagnet "rebalancering".Er faktisk blevet rimeligt formuende ved helt at se bort fra denne tese.Lever af samme grund komfortabelt af udbytterne alene.

Ligesom jeg har undladt at rebalancere i Novo agter jeg også at gøre det samme mht. Ambu.

Tror opturen fortsætter specielt takket være købet af Invendo se tidligere indlæg, hvor jeg er overgået til "Ukendt bruger".

Olympus som producerer konventionelle scoper til brug i mave-tarmkanal, har for nyligt fået en påtale af FDA da deres scoper er vanskelige at rengøre og sterilisere så de opfylder deres krav .

Aner ikke hvor mange aktier som er shortede,men shorterne har tidligere brændt fingrene godt og grundigt og man læser, at en enkelt aktør i maj har halveret sin shortposition.

Ambu vil naturligvis ikke i al fremtid være de eneste som producerer engangsscoper,ja det er allerede sket,men topchefen Lars Marcher skulle have ønsket vedkommende velkommen i klubben.De er sikkert plads til flere producenter når engangsscoper bliver den nye standard.

Mener i ramme alvor at kursen inden for en overskuelig fremtid kan nærme sig 300 og har da også for nyligt suppleret til kurserne 190 og 200!Alle har jo nok bemærket, at aktien fra 18 juni bliver en del af C25 og at den i år er steget med næsten 90%.

Alt kan jo ske i disse "shorter"tider,men jeg vil først overveje et salg af en mindre portion hvis kursen sydover passerer 165.

I øvrigt mener jeg Novo er et godt køb til nuværende kurs!

Besvar indlæg

Dato : 08.06.2018 kl.12:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej forum

AMBU optaget i C25, hvilket har fået kursen til at gå endnu mere amok.

Kun gode nyheder omkring selskabet.

P/E kan estimeres til niveauet 130-140, hvilket ikke er dyrt, men himmelråbende dyrt.

Jeg har en kæmpe-gevinst, men rent TA-mæssigt skal man jo lade sine aktier løbe, men det er også noget af en prøvelse at sidde på hænderne. RSI på mellemlangt sigt er høj, men ikke faretruende højt. Tværtom viser forskning, at RSI i nærheden af 70-80 kun understøtter stigninger og ikke er et salgs-argument.

Aktien er steget op over sin mellemlange trendkanal, hvilket også er godt for udviklingen.


Hvad tænker forum om aktien ?

Tager I gevinst - man kunne sælge noget af den og så have resten "gratis" cirka.


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2018 kl.13:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Lei

Godt med noget opbakning ;-)

Balladen med Ambu er lidt de manglende tilbagefald i kursen....
Der var et tilbagefald i sommers og siden er det jo bare gået op.


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2018 kl.13:22
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja,det er da herligt at være Ambu aktionær.Personligt mener jeg slet ikke aktien er overvurderet ,jeg hørte samme  argumentation  når Novo for 20 år siden blev debatteret.Da købte jeg da heldigvis stort op uden at ryste på hånden og det gør jeg heller ikke nu og har for nyligt købt Ambu til 121,75.

John Stihøj pointererer i sit indlæg at kursen kun kan beretiges hvis omsætningen fordobles frem til 2020 og at overskudsgraden når nye højder.Er helt sikker på at dette opfyldes og mere til.Købet af Invendo Medical  medfører som nævnt i tidligere debatindlæg et potentiale på 70 milioner scopier inden for mave tarm området.Inden dette købt producerede man udelukkende scoper til urin og luftveje hvor potentialet kun er 4 - 5 milioner scopier.Man kan altså i bedste fald 14 doble afsætningen af scoper.

Vil også minde om at FDA i USA var lynhurtige til at godkendde brugen af scoperne inden for mave-tarm.

Mit råd er :Hold på de Ambu aktier i har og overvej køb eller tilkøb ved tilbagefald.


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2018 kl.11:23
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej på forum

Jeg er enig i Johns kommentarer til aktien, men hold nu ferie det er et dejligt ridt pt.

Splittet i aktien har måske lidt mere liv i kurs-udviklingen. Ved ikke hvorfor aktien steg så pænt igår.

Jeg nyder turen og da TA er rigtig, rigtig nydelig, så tager jeg alt det jeg kan i aktien.


Besvar indlæg

Dato : 29.11.2017 kl.14:14
Brugernavn : John Stihøj

Hej Lei. Jeg har altid stor respekt for dine velovervejede indlæg på debatten. Og i og med at du ejer denne aktie, der har en stor fremtid, hvis ledelsen lykkes med at fordoble omsætningen frem til 2020 og løfte overskudsgraden til nye højder, så forstår jeg godt din optimisme. Personligt kan jeg dog ikke købe en aktie, der handler til en P/E 80. Jeg må blot vente og se til fra sidelinjen. Den aktuelle prisfastsættelse giver ikke plads til den mindste skuffelse fra selskabets side. ALT skal forløbe efter ledelsens planer. Lykkes det, så er det nok Ok at have aktien i depotet.


Besvar indlæg

Dato : 28.11.2017 kl.22:28
Brugernavn : Ukendt bruger

Beklager, at jeg ved en fejltagelse har skrevet dette indlæg også under Alfa Bank.

Har med stor interesse læst Aktieinfos analyse i Berlingeren igår.Konklusionen afvent køb, deler jeg faktisk også.Personligt mener jeg, at der stadigt er et godt potentiale i aktien.Den største trussel  opstår formentlig ,hvis shorterne for alvor blander sig,så kan den falde en del.

Købet af Invendo Medical mangedobler salgspotentialet,idet der mig bekendt foretages ca 70 milioner scopier i mave-tarmkanalen årligt på verdensplan,mod et potentiale på ca 5 milioner scopier i luft-og urinveje.Det medfører naturligvis at producenter af konventionelle scoper vil kridte skoene.De er nu nok så langt ude på point,at der går lang tid inden de er en trussel .

Prisen for Invendo med 35 ansatte synes formidabel,men det er potentialet også.Inden købet blev afsluttet var parterne i en langvarig forhandling.Ambu havde det gode argument,at man allerede har marketing,salg og produktions faciliteter på plads.Formentligt en winn-winn situation.

Er selv tungt investeret i aktien,men kunne ikke drømme om at sælge ud af min beholdning.

Vil anbefale at man anbringer aktien på kandidat bænken.


Besvar indlæg

Dato : 25.09.2017 kl.16:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Ambu stiger idag med næsten 3%.Det skyldes nok, at man nu har lanceret 4 generation af deres engangs bronkoskop som nu er frigivet i europa og asien.Markedsføringen  i USA forventes at kunne ske i begyndelsen af 2018.Billedkvaliteten angives at være markant forbedret og Ambu forventer at det nye skop kan bruges til 50% flere indgreb.Fra et potentiale på cirka 3 milioner indgreb årligt forventes et potentiale på 4-5 milioner.

Hold fast i de Ambu aktier og overvej at købe flere ved tilbagefald.

Selskabet presenterer det nye skop på en kongres i Wien idag og har i øvrigt kapitalmarkedsdag den4.oktober og man vil her kommentere den økonpmiske effekt af lanceringen.

Man kan læse mere om skopet ved at gå til www.ambu.com/ascope-4 broncho


Besvar indlæg

Dato : 20.08.2016 kl.14:45
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Johm Stihøj

Det er jo nemt at være glad over en kursudvikling, når man har været heldig og er forblevet i en aktie.Det sidste kvartalsregnskab udløste en kursfremgang på over 9 %.Som ventet, er det deres engangsscoper som leverer.Aktien er dyr,men det mener jeg er helt berettiget.

Har du stadig samme opfattelse af aktien som i maj ?Mener den med fordel kan købes ved et ventet tilbagefald,der kunne jo være der er et gap som skal udfyldes eller hvad det nu hedder i teknikken.


Besvar indlæg

Dato : 03.05.2016 kl.18:11
Brugernavn : John Stihøj

Hej Lei.

Selvom jeg ikke kender dig face-to-face, så ved jeg via dine indlæg på debatten, at du har stor viden om medicinalaktier. Det har jeg stor respekt for. Derfor tager jeg også dit indlæg ad notam, selvom jeg fastholder, at Ambu for tiden handler til en P/E over 50. Det kræver en stålsat tro på fremtiden for dette selskab, som er ganske fantastisk med gode produkter, en god strategi m.m. Men prisfastsættelser er for tiden ude af trit med virkeligheden. Ingen kender fremtiden, og der er indregnet rigtig meget positivt om fremtiden i denne udmærkede aktie. Jeg skal ikke ind i denne.  Men held og lykke med din beholdning i aktien.


Besvar indlæg

Dato : 03.05.2016 kl.13:47
Brugernavn : Ukendt bruger

Ambu er lige landet med et kvartalsregnskab, som bekræfter mig i ,at jeg skal forblive i aktien.Er ellers ret massivt investeret i aktien gennem de sidste 1 1/2 år.Børnebørnene er også tilgodeset i form af gaver .Det er jeg da helt tilfreds med.

Har bemærket,at du  John Stihøj i Børsen Play giver udtryk for at aktien med en P/E på omkring 50 er for dyr.

Det mener jeg  ikke nødvendigvis er tilfældet ,først og fremmest fordi deres engangsscop til luftveje og urinveje (hvor man samarbejder med Coloplast), har gode chancer for at "disrupte" eller i hverttilfælde tage en stor del af markedet fra de klassiske "mangegangs" scoper fra de store, især japanske fabrikanter  f.ex.Olympus, som skal rengøres og steriliseres efter brug.Det koster bare kassen.

Dette indlæg skal ikke nødvendigvis opfattes som en opfordring til køb nu.Anbefaler dog at man holder på de aktier man har og evt overveje køb ved tilbagefald i kursen.

Husk at Novo i rigtig mange år blev anset for alt for dyr!I øvrigt ser jeg at Citti Group ikke ser væsentligt potentiale i Novo på kort sigt.De mener dog at Novo på 10 års sigt skal op i en kurs på 550.Det er jo immervæk ca 50% fra den nuværende kurs.


Besvar indlæg

Dato : 03.05.2016 kl.13:45
Brugernavn : Ukendt bruger

Ambu er lige landet med et kvartalsregnskab, som bekræfter mig i ,at jeg skal forblive i aktien.Er ellers ret massivt investeret i aktien gennem de sidste 1 1/2 år.Børnebørnene er også tilgodeset i form af gaver .Det er jeg da helt tilfreds med.

Har bemærket,at du  John Stihøj i Børsen Play giver udtryk for at aktien med en P/E på omkring 50 er for dyr.

Det mener jeg  ikke nødvendigvis er tilfældet ,først og fremmest fordi deres engangsscop til luftveje og urinveje (hvor man samarbejder med Coloplast), har gode chancer for at "disrupte" eller i hverttilfælde tage en stor del af markedet fra de klassiske "mangegangs" scoper fra de store, især japanske fabrikanter  f.ex.Olympus, som skal rengøres og steriliseres efter brug.Det koster bare kassen.

Dette indlæg skal ikke nødvendigvis opfattes som en opfordring til køb nu.Anbefaler dog at man holder på de aktier man har og evt overveje køb ved tilbagefald i kursen.

Husk at Novo i rigtig mange år blev anset for alt for dyr!I øvrigt ser jeg at Citti Group ikke ser væsentligt potentiale i Novo på kort sigt.De mener dog at Novo på 10 års sigt skal op i en kurs på 550.Det er jo immervæk ca 50% fra den nuværende kurs.


Besvar indlæg

Dato : 12.06.2015 kl.11:04
Brugernavn : Ukendt bruger

Vil gerne henvise til dagbladet Børsen fra i går 11 juni 2015 af Anne Hesselvig på side 17.Alle investorer i Ambu vil nok læse den med fornøjelse og enkelte vil vel som undertegnede gå ud og supplere i aktien.
Aktien er i perioden 1.1.2013 til 10.6.2015 steget med 373 % ! Personlig mener jeg der er meget mere i vente.Man har fået en ny global salgsdirektør Carsten Buhl, som jeg mener kommer fra GN og som også har været på det kinesiske marked.
Det er specielt deres Ascope der er store forventninger til og som trods det er tidligt i lanceringen viser så gode salgstal, at det ser ud til at blive et meget sort produkt.Platformen kan formentligt bruges også til andre scopiformer end bronchoskopi, hvor det har den fordel at det har så lille en diameter, at det kan bruges under operationer .Det vigtigste er dog at det drejer sig om en engangsartikel og man sparer derfor den kostbare rengøring og sterilisering som hidtil har været nødvendig.
Ud over arvinger fra stifteren som sidder på 67 % af stemmerne ejer den største familieaktionær i Coloplast og Christian Augustinus Fonden tilsammen 26 %.En tredjedel af aktierne er påudenlandske hænder.Aktieværdien er over 8 miliarder.
Personligt mener jeg den hører hjemme i enhver langsigtet aktieportefølje med interesse i det vi er gode til i Danmark (medicin og biotek).
Besvar indlæg

Dato : 14.08.2014 kl.16:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Så er der igen snart nyt fra Ambu, og det bliver spændende at se, om de igen lever op til de
meget store forventninger.
Jeg har tænkt mig at supplere lidt om inden regnskabet, selvom den er høj prissat vurderet
ud fra det fundamentale.
Nogle der har en anden holding til Ambu end vinderaktie på sigt ?

Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

28-11-2022


Sverige: Regnskab fra GomSpace.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.