BW LPG

9489 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 25.05.2020 kl.16:05
Brugernavn : Bjarne

Det store spørgsmål er for mig i øjeblikket, hvilken  af de to lpg aktier, der er mest fornuftig at beholde. Da jeg har mest i BW, påtænker jeg at reducere en del i morgen, hvor de kommer med regnskab. Det store spørgsmål er nok fremtidsudsigterne, som i øjeblikket ikke ser så gode ud. 

Regnskabet vil selvfølgelig også påvirke Avance. Desværre ser det ud til at fragtraterne er kraftig på vej sydover, uden tilsyneladene nogen bund.

Er der nogen med et godt input? :-)

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 13.05.2020 kl.11:20
Brugernavn : Bjarne

Mon det er tid til at skille sig af med de to LPG aktier, eller reducer kraftigt, selvom BW er "en perle":-) Jeg kører ikke med stoploss, men sidder og vurderer, hvor grænsen er. Det er tilsyneladende alt shipping, der er en dårlig forretning lige nu. Vi ser eller hører heller mere om de virksomheder, der bruger scrubbere, og som skulle være en stor fordel.

Mine Torm ryger muligvis i denne uge, hvis regnskabet lever op til forventningerne.

Nej intet er som i gamle dage :-)

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2020 kl.11:22
Brugernavn : Bjarne

Jeg skal love for at der bliver uddelt tæsk til de to LPG aktier.  Arctic Securities nedgraderer LPG 

Avance nedgraderes fra 75 nrk. til 25 nrk. Kæmpespring

BW aktien fra 110nrk. til 35 nrk.

Grunden skulle være, at de mener der kommer færre laster. De mener også at det skal falde de næste 18 mdr.

Ikke just pæne udsigter. Som jeg har forstået det vil en højere oliepris reducerer nedgangen, og være positivt for LPG.

Men jeg mene,r at vi en meget kort overgang for nylig, havde en mindre optur i olie. Det gav da et yderlig fald til LPG. (Frit efter min svage hukommelse) :-)

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 14.04.2020 kl.16:56
Brugernavn : John Stihøj

Hej Bjarne. Under menupunktet ANALYSER finder du en helt dugfrisk analyse af BW LPG. Denne kan kun ses af abonnenter, men det er jo ikke noget problem for dig:-)

Som så ofte før skal man i denne aktie have GEDULD.

God læselyst.


Besvar indlæg

Dato : 14.04.2020 kl.11:42
Brugernavn : Bjarne

Kan det være fornuftigt, hvis BW LPG og Avance slog sig sammen. John Frederiksen er jo pænt involveret i begge selskaber. De taler jo norsk i begge selskaber :-) 

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 03.04.2020 kl.16:21
Brugernavn : Bjarne

"Men for lave oliepriser udgør en ny og regulær trussel." skriver du Lau. Her troede jeg lige at der var en forklaring. Kort efter stiger oliepriserne utroligt meget. Samtidig falder både Frontline og andre tankskibe. (Da olien var billig, brugte man ledige tankskibe til oplagring med gode rater til følge). 

Men når olien stiger så kraftig troede jeg også at LPG aktierne ville stige. Der blev jeg så skuffet :-(

Hvad er så forklaringen på det ?

Mvh

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 11.03.2020 kl.09:41
Brugernavn : Bjarne

Tak for en forståelig forklaring. På et tidspunkt vil oliepriserne stige igen. Men mærkeligt - nu er det så Avance, der skal ned.

Tsakos - puuha. Jeg nåede lige at reducere lidt i går aftes. Gad vide om der kommer en stigning igen

sidst på dagen?


Besvar indlæg

Dato : 10.03.2020 kl.22:15
Brugernavn : Ukendt bruger

Nej, der er ikke meget logik i de store udsving og den nye nedtur for LPG-rederier. Raterne er flotte, og der er nok at sejle med.

Eneste nye problem er dog olieprisen: hvis shale-olie/-gas produktionen nu skal dæmpes ned pga. for lave priser (under 40 USD? pr. tønde for WTI), vil der ikke blive udvundet de store mængder ledsagende Propan, som man sejler væk fra Mexico Golfen via Panama-kanalen til Asien inklusive Indien.  Det traditionele sted for eksport var og er ellers Persergolfens raffinaderier. USA er dog nået op på samme niveau i eksport pr. måned. Imponerende præstation.

Avance Gas har udmærket information om dette marked og udsigterne. En ny terminal i Mexico Golfen skal åbne her i foråret og øge leveringerne yderligere. Men for lave oliepriser udgør en ny og regulær trussel. Det går dog ikke i stå fra den ene dag til den næste.


NB: Tank-aktierne i USA har fået et gevalidig løft i dag, og det gælder stort set alle rederier: FRO +28 %, TNP +30 %, TNK + 36 %.

MVH/Lau SvenssenBesvar indlæg

Dato : 10.03.2020 kl.16:11
Brugernavn : Bjarne

Er der nogle, som har en forklaring på hvad der foregår i BW lpg.

Tidligere var bla. Helge fra Proinvestor særdeles positiv på aktien, 

og informerede ofte om, hvad der foregik. Nu synes jeg han er temmelig tavs.

Er det rimeligt med det store fald?

P/E ligger vist på 2-3.

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 20.03.2014 kl.13:41
Brugernavn : Ukendt bruger

Har også aktien, bl.a. på braggrund af dine beskrivelser, herudover har jeg Hexagon
Composites, som bl.a. leverer gastanke til Amerikanske trucks og busser.

Her spås kæmpevækest:

TJENER PÅ USAS SKIFERREVOLUSJON. Norske Hexagon vil satse 150 millioner kroner på
skifergass i USA: Aksjekursen går til himmels. Skifergassen kan endre USAs økonomi,
spår General Electric. (DN side 20-21)
BB
Besvar indlæg

Dato : 20.03.2014 kl.09:11
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej forum!
På anden kanal så jeg en god aktie-ven poste denne beskrivelse af BW LPG:
Selskabet har haft en stærk resultat fremgang i 2013 med et nettoresultat på $126 mio. mod -$20 mio. i 2012. Resultatet er især hjulpet godt på vej af et stærkt Q4, hvor nettoresultat i 2013 udgjorde $35 mio., mod et tilsvarende underskud i 2012. Samtidig bemærkes det at Q4 sædvanligvis er et svagt kvartal, hvorfor det må betegnes som meget positivt. Dette kan samtidig være med til at underbygge en vending i fragtraterne. Resultatet er skabet på baggrund af en omsætning på $449 mio., hvilket er en fremgang på omtrent 19% YoY.

Resultatet svarer til en EPS på $0,92, hvilket ved en USD/NOK kurs på ca. 6, svarer til NOK 5,52 @ P/E2013 på 12,4 ved aktuel kurs NOK 68,5. Jeg kan ikke umiddelbart finde forventningerne til 2014, men ud fra dit link er P/E2014 8,6.

Selskabet har en meget solid kapitalbase med en bogført Egenkapital på $975 mio. ud af en samlet balance på $1.631 mio. Ligeledes er der en stærk likviditet på $ 136 mio., mod samlede gældsforpligtelser på $657 mio. K/I ligger på omkring 1,60.


Det ser ud til at der er en amerikansk lov som forhindrer export af naturgas til lande der ikke har frihandelsaftaler med netop USA. Men som følge af den nuværende konflikt Rusland, arbejdes der pt. på en slække denne lov, for nedbringe afhængigheden af den russiske gas. Dette kan samtidig medføre en svækkelse af Ruslands position, i og med at det vil gøre EU m.fl. mindre afhængig af netop den russiske gas. Dvs. en slækkelse af denne lov samtidig med at der opstår en konflik som betyder at gassen fra Rusland lukkes, så vil vi formentlig se stærkt stigende efterspørgsel og fragter på LPG/LNG skibe.

Nogen i forum, som kigger på denne eller lignende aktier ? Det kan jo blive en helt stor industri.
Både kinesere og koreanere investerer stort i Canada omkring LPG-anlæg. Selveste John Frederiksen er med for en slat små-penge - vist omkring 17 mia. kroner.

God aktie-dag derude.
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

27-03-2023


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.