BW LPG

3581 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 11.03.2020 kl.09:41
Brugernavn : Bjarne

Tak for en forståelig forklaring. På et tidspunkt vil oliepriserne stige igen. Men mærkeligt - nu er det så Avance, der skal ned.

Tsakos - puuha. Jeg nåede lige at reducere lidt i går aftes. Gad vide om der kommer en stigning igen

sidst på dagen?


Besvar indlæg

Dato : 10.03.2020 kl.22:15
Brugernavn : Lau Svenssen

Nej, der er ikke meget logik i de store udsving og den nye nedtur for LPG-rederier. Raterne er flotte, og der er nok at sejle med.

Eneste nye problem er dog olieprisen: hvis shale-olie/-gas produktionen nu skal dæmpes ned pga. for lave priser (under 40 USD? pr. tønde for WTI), vil der ikke blive udvundet de store mængder ledsagende Propan, som man sejler væk fra Mexico Golfen via Panama-kanalen til Asien inklusive Indien.  Det traditionele sted for eksport var og er ellers Persergolfens raffinaderier. USA er dog nået op på samme niveau i eksport pr. måned. Imponerende præstation.

Avance Gas har udmærket information om dette marked og udsigterne. En ny terminal i Mexico Golfen skal åbne her i foråret og øge leveringerne yderligere. Men for lave oliepriser udgør en ny og regulær trussel. Det går dog ikke i stå fra den ene dag til den næste.


NB: Tank-aktierne i USA har fået et gevalidig løft i dag, og det gælder stort set alle rederier: FRO +28 %, TNP +30 %, TNK + 36 %.

MVH/Lau SvenssenBesvar indlæg

Dato : 10.03.2020 kl.16:11
Brugernavn : Bjarne

Er der nogle, som har en forklaring på hvad der foregår i BW lpg.

Tidligere var bla. Helge fra Proinvestor særdeles positiv på aktien, 

og informerede ofte om, hvad der foregik. Nu synes jeg han er temmelig tavs.

Er det rimeligt med det store fald?

P/E ligger vist på 2-3.

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 20.03.2014 kl.13:41
Brugernavn : Ukendt bruger

Har også aktien, bl.a. på braggrund af dine beskrivelser, herudover har jeg Hexagon
Composites, som bl.a. leverer gastanke til Amerikanske trucks og busser.

Her spås kæmpevækest:

TJENER PÅ USAS SKIFERREVOLUSJON. Norske Hexagon vil satse 150 millioner kroner på
skifergass i USA: Aksjekursen går til himmels. Skifergassen kan endre USAs økonomi,
spår General Electric. (DN side 20-21)
BB
Besvar indlæg

Dato : 20.03.2014 kl.09:11
Brugernavn : Lars Bech

Hej forum!
På anden kanal så jeg en god aktie-ven poste denne beskrivelse af BW LPG:
Selskabet har haft en stærk resultat fremgang i 2013 med et nettoresultat på $126 mio. mod -$20 mio. i 2012. Resultatet er især hjulpet godt på vej af et stærkt Q4, hvor nettoresultat i 2013 udgjorde $35 mio., mod et tilsvarende underskud i 2012. Samtidig bemærkes det at Q4 sædvanligvis er et svagt kvartal, hvorfor det må betegnes som meget positivt. Dette kan samtidig være med til at underbygge en vending i fragtraterne. Resultatet er skabet på baggrund af en omsætning på $449 mio., hvilket er en fremgang på omtrent 19% YoY.

Resultatet svarer til en EPS på $0,92, hvilket ved en USD/NOK kurs på ca. 6, svarer til NOK 5,52 @ P/E2013 på 12,4 ved aktuel kurs NOK 68,5. Jeg kan ikke umiddelbart finde forventningerne til 2014, men ud fra dit link er P/E2014 8,6.

Selskabet har en meget solid kapitalbase med en bogført Egenkapital på $975 mio. ud af en samlet balance på $1.631 mio. Ligeledes er der en stærk likviditet på $ 136 mio., mod samlede gældsforpligtelser på $657 mio. K/I ligger på omkring 1,60.


Det ser ud til at der er en amerikansk lov som forhindrer export af naturgas til lande der ikke har frihandelsaftaler med netop USA. Men som følge af den nuværende konflikt Rusland, arbejdes der pt. på en slække denne lov, for nedbringe afhængigheden af den russiske gas. Dette kan samtidig medføre en svækkelse af Ruslands position, i og med at det vil gøre EU m.fl. mindre afhængig af netop den russiske gas. Dvs. en slækkelse af denne lov samtidig med at der opstår en konflik som betyder at gassen fra Rusland lukkes, så vil vi formentlig se stærkt stigende efterspørgsel og fragter på LPG/LNG skibe.

Nogen i forum, som kigger på denne eller lignende aktier ? Det kan jo blive en helt stor industri.
Både kinesere og koreanere investerer stort i Canada omkring LPG-anlæg. Selveste John Frederiksen er med for en slat små-penge - vist omkring 17 mia. kroner.

God aktie-dag derude.
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

31-03-2020


Danmark: Årsregnskab fra First Farms, Onxeo, Atlantic Petroleum. Generalforsamling i TCM Group (5,25 kr. i udbytte fragår i morgen), Spar Nord Bank.
USA: Regnskab fra McCormick & Company, Carnival.

Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.