Nokia

20021 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 19.04.2021 kl.12:52
Brugernavn : John Stihøj

har i et roligt øjeblik her til formiddag set nærmere på Nokia, som jeg mener er interessant på langt sigt. Kursmæssigt har aktien været skuffende, men det er jo netop efter fald, at aktier langsigtet kan samles op, hvis ellers indholdet i selskabet er OK. Nokia holdt kapitalmarkedsdag den 18. marts, og her gentog ledelsen prognosen for i år, dvs. en omsætning på 20,6-21,8 mia. EUR (21,9 i 2020) og en overskudsgrad på 7-10 %. De underliggende markeder, som Nokia adresserer udviser lav men stabil vækst. Det vigtige fra kapitalmarkedsdagen var, at Nokia lancerede en plan for genopretning, accelleration og øget lønsomhed. Nu sigter man mod en EBIT-margin på 10-13 % i 2023 og en vækst i salget over markedet. Hvis 2023-målene nås, handler aktien til en P/E2023E på blot 13,5. Den burde vel kunne handle på en P/E på 20-25. Hvis man tror på selskabets plan, synes Nokia at være en god langsigtet  placeringsmulighed med potentiale for noget der ligner en fordobling af aktiekursen. Husk at man skal købe, når andre vil sælge. Jeg ejer ikke selv aktien, men jeg har nu taget den ind på radaren over potentielle placeringsmuligheder.


Hvad tænker I andre? IN eller YT?


Besvar indlæg

Dato : 03.09.2013 kl.10:19
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg har netop valgt at lukke halvdelen af positionen i den kortsigtede model. Aktien bør nu lige finde sig til rette på det nye høje kursniveau. Efter den store stigning vil det være naturligt med pause/nedadrettet korrektion før ny opgang. Hvad mener I andre om dagens store nyhed om Microsofts køb af mobiltelefondivisionen?

Får det betydning for Apple, der måske kan imødese øget konkurrence, nu hvor det er en af sværvægterne der for alvor kaster sig ind på mobilmarkedet?
Besvar indlæg

Dato : 27.01.2013 kl.14:23
Brugernavn : Ukendt bruger

EPS 0,06 € helt som forventet. Alligevel faldt kursen efter at analytikerne havde tygget på regnskabet. Først op i 3,6 så ned i 3,06 og lidt op for at lustte ugen 4 i 3,08. Teknisk kan den testet 2,9-3,0 men efter min regnebog bør aktien så også samles op i dette niterval. Har I andre bud?
Besvar indlæg

Dato : 05.01.2013 kl.17:21
Brugernavn : Karsten

Nokia fortsætter bare op, og TA på Nokia viser 3,50€ som jeg forstår det (og jeg ved intet om TA !!) - mon ikke den når det inden 24/1 hvor der fremlægges regnskab.

Jeg tror at Nokia er over 10€ om et par år, stor tro på at Windows 8 flytter noget salg mod Windows-telefoner og her tager Nokia en stor bid af kagen... (Hvem har IKKE haft en Nokia engang ??)

Hvordan ser I andre på Nokia, hvis der er nogen der har en mening/gæt.

Besvar indlæg

Dato : 20.12.2012 kl.17:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Karsten og andre.
Ja, jeg er jo lidt oppe i årene. Og den gruppe mobil-brugere kan godt lide Nokia som jeg hører det rundt omkring i krogene. Får Nokia fodfæste med deres nyeste modeller, som jo, som du nævner også kører windows8, + deres China.connections, så vil det nok gå dem nogenlunde godt, tror jeg. Køb dog IKKE fordi jeg har gjort denne erfaring.

Men - jeg gør. Når jeg alligevel sidder og prøver at "tage gevinsten hjem", på andre sektorer, checker jeg lige udviklingen i Nokia og laver lidt "day-trading" på den ( det er mig dog meget imod, men man skal jo ikke gå imod markedet). Og der er ofte sidegevinster i Nokia, hvis man lige passer lidt på. Det er sådan set ok. Med den beskedne it-erfaring jeg har fra ca 25 i branchen, satser jeg ligeledes lidt på Microsoft. De ER store og de er viklet noget ind i Nokia og omvendt, så jeg ligger med en lille portion Microsoft, mest fordi, HVIS Nokia lykkes og Microsofts windows8 slår igennem, så tror jeg der er noget at hente inden for en overskuelig periode. Men det ER svært.

Microsoft mangler dog lidt upside, men det venter jeg gerne på. Udebliver det så har jeg sat en downsize kurs og forsvinder ud af aktien hvis den når dette. Min vurdering er ca. 5-8 % ned fra den nuværende kurs, så er det bare ud.
Jeg overvejer stærkt at blive "fuldgyldigt" medlem af aktieinfo. Selv jeres "åbne" debattter ligger kvalitetsmæssigt en hel del over alle andre økonomi-medier, og mæglere og gøglere og andet godtfolk. Tak for det.

Vil gerne give lidt tilbage selv, derfor overvejelsen. Nyder iøvrigt at høre Lau i radio247 i millionærklubben. Han taler meget og længe, men hold da k... hvor han VED meget.
Gennem mange mange år, har danskerne udviklet et mundheld - erfaren mand er god at gæste. Det gælder squ Lau, syntes jeg.
Den positive: men danskerne glemmer det når de skal stemme til folketingsvalgene (min version - ha ha.)
Tak for en god og saglig debat om aktier og "markedet" på disse sider.
PS: Min datter var den ENESTE i 3. g for 2 år siden der rakte hånden op, da matematiklæreren spurgte eleverne om de vidste hvad renter var. Rystende.
Men det er jo en helt enden historie.
Besvar indlæg

Dato : 20.12.2012 kl.13:37
Brugernavn : Karsten

Nokia er steget ganske godt det sidste stykke tid, den korte model har været inde over og har fået en god gevinst ud af det. Det store langsigtede spørgsmål er om der en mere i Nokia, jeg tror det når man tænker på de sidste nyheder med China mobile, Lumia 920 er udsolgt i både Tyskland og nu også Sverige, jeg var selv en tur i Århus 8/12 hvor jeg lige ville se en Lumia 920 i virkeligheden, så jeg smuttede forbi både TDC og Telia som begge ligger i gågaden, jeg gik skuffet derfra, uden at få studeret Nokia Lumia 920 nærmere - den var udsolgt, og meldingen fra både Telia men specielt TDC var at den blev revet ned fra hylderne.... Det var den smarteste, mest kraftige smartphone på markedet osv. den fik ikke for lidt.. -- Hvad skal man så tro ??
Der er fra det franske SG blevet gættet på at der sælges 4 mio. enheder i dette kvartal, hvis det passer skal kursen ligge mellem 2,5 - 3 € - altså hvor den ligger nu, senere er denne prognose blevet hævet til 6 mio. enheder og så mener man at kursen skal ligge på ca. 5,5€ - altså et ganske betydeligt potentiale !!
Jeg kender 2 der har en Lumia 800, de er helt vildt glade for den, og skal have en Nokia igen næste gang de skifter mobil - de har tidligere kørt med Iphone 4 - men er altså nu helt væk i Nokia !!!
Siden sidste indlæg om Nokia hvor John informerer om lånet til 750 mio.€ er kursen faktisk steget med ikke mindre end 50%
Jeg tror at Nokia kommer stærkt igen, med udbredelsen af Windows 8 kunne det så ikke være fristende at købe en Windows phone næste gang, naturligvis med Windows mobile 8, og her kunne valget falde på Nokia ??
Jeg tror langsigtet på Nokia - Hvad tror I ???
Besvar indlæg

Dato : 24.10.2012 kl.13:26
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia vil optage et virksomhedslån på 750 mio. EUR. Det svarer til 10 % af selskabets nuværende børsværdi. De nye obligationer sælges til institutionelle investorer, som i 2017 kan ombytte disse obligationer til aktier. Nu er der jo længe til 2017, men reelt udvider Nokia aktiekapitalen med 10 % ved denne manøvre. Ikke godt.
Besvar indlæg

Dato : 08.10.2012 kl.20:55
Brugernavn : Bjarne

Det lader til at Iphone 5 er kommet i nye vanskligheder. Der er flere forbrugere, som har fået store regninger på dataforbrug fra deres teleselskab, selvom de gør brug af den WiFi-forbindelsen til data. Problemer med batteriet. farven lilla optræder på nogle af billederne. Den bliver nemt ridset osv.
Mon de har været alt for hurtige til at få den lanceret?
Det kan muligvis være godt for Nokia,hvis de kan undgå fejl med deres nye Lumia modeller.
Det er Jyllandsposten, som skriver det.
Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 25.09.2012 kl.18:08
Brugernavn : Ukendt bruger

Sandsynligheden for at det ord bruges af to forskellige personer i samme debat i i hvert
fald ikke så stor! :-)

Men en ny sjov sidebemærkning kunne jo være, at Apples mobiler ikke sælger ligeså
godt som analytikerne havde forventet, faktisk en del mindre (estimeret: 6-10 mio.
solgte styk den første uge - reelt salg: 5 mio). Men det er nu stadig et svimlende salg
Apple allerede har på trods af, at det skuffer analytikerne. Der er flere dårlige nyheder
ude omkring iphone 5 lige fra den dårlige aluminiumsbagside til maling der krakkelerer.

Jeg tror Apple mister markedsandele på smartphone markedet i den kommende tid.

Besvar indlæg

Dato : 25.09.2012 kl.17:59
Brugernavn : Bjarne

Ha, havde slet ikke læst Steffens indlæg længere nede, hvor han bruger ordet koloenormt (ikke et helt alm. ord). Bare en sidebemærkning.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 25.09.2012 kl.17:53
Brugernavn : Bjarne

Jeg er nu ikke så skråsikker som du er Kaalund. Apple er hypet koloenormt i denne tid. Salget viste vist også at skuffe de høje forventninger. Jeg kender ikke Apple, men flere nævner da også, at SÅ meget nyt var der da heller ikke i den nye.
Man fornemmer da også at mange lige vil se, hvad Nokia kan bidrage med, inden køb af nyt. Hvor smart er det egentlig, at alle har den samme telefon, som jeg selv har? (La Coste om igen)
Kan Apple blive en ny Pandora med den megen fokus på I Phone. (Måske lidt provokerende :-)). Jeg ser flere overraskelser end dig Kaalund.
JEG tror altså godt, der kan komme spændende nye ting frem fra Nokia.
Men meget enig med dig i,at Nokia har været en stor elendighed hidtil. Men med ny ledelse, tager tingene tid.
Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 22.09.2012 kl.14:26
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia kæmper mod appel og taber - part 2
Interessant debat i har her.Jeg havde et indlæg i april omkring samme og ser intet ændret.Appel er trendsætter og nokia mangler produkter der kan konkurerer
Jeg hørte også Lau i milionærklubben men argumentet om at appel koster mindst 2000 kr mere uden at man får ekstra value er dødt.
Jeg har trænet unge i fodbold i 5 år ( ikke mere) og har drenge i gymnasiet.De fik en i-phone for ca 3 år siden- senere også en macpro og det har været deres kæreste eje lige siden.
Alle vil have iphone fordi den er bedst og fordi alle andre har den.En telefon kan idag meget mere end vi kan overskue.Derfor er det afgørende at man kan få hjælp og uddannelse i brugen af telefonen.Det får de unge fra kammerater/kollegaer og derfor er successen selvforstærkende.
Køb en LG og du får ingen hjælp- og ingen input omkring app mv.
2000 kr ekstre betyder intet....
jeg synes appel er dyr og nokia klemt( aktiekurs underordnet) og holder mig helt væk
Besvar indlæg

Dato : 21.09.2012 kl.11:15
Brugernavn : Ukendt bruger

Læser på di.se 21-09, at der er en solid shorting igang mod Nokia.
Hvad skal man mene om det ? De har skåret tusindvis af stillinger væk, globalt. Selvom deres sidste satsninger ikke er imponerende, sælger de da stadig rigtig mange phones i det relativt billige segment globalt. Har vistnok stadig små 30 % af markedet.
Mon ikke de kommer igen i løbet af 1-2 år ?. Deres svage position er vel indregnet i en pris på ca 2 euro ? Personligt tror jeg de kommer igen. Hvad siger i andre ?

Besvar indlæg

Dato : 14.09.2012 kl.08:43
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Per
Du har så ret !
Flere på mit arbejde er skiftet til Iphone pga. apps. Jeg har Fjernvarme Fyn - ultra cool at
kunne følge sit energiforbrug. Fik i sidste uge en Ipad - God damn den er ultra fed. Hvis
ikke konen skulle se alle hendes serier, så kunne vi sælge TV'et.
Svigerfar er udstationeret i Bergen - mine piger savner ham. Svaret er: FaceTime - så er
han ikke så langt væk alligevel.
Besvar indlæg

Dato : 11.09.2012 kl.08:56
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John,

Iphone er bare toppen af poppen efter min mening.

Din holdning "Jeg selv har en HTC, og den er jeg godt tilfreds med, da den matcher mine behov."

Indtil mine børn fik Iphone...... Sagde jeg nøjagtigt det samme.

Efter ca. 2-3 mdr. måtte jeg overgive mig, jeg er temmelig konservativ og svær at overbevise og vil have hårde facts på bordet. Det fik jeg.

Den kan alt sådan en Iphone og i mine øjne noget af det bedste der er opfundet. Den letter alt i hverdagen, hvis du ikke sidder på kontoret.
Du kan lave bankforretninger, holde øje med dit strømforbrug, holde øje med dit solcelleanlæg, følge med i kurser, connecte via din mobil til din bærbare, der findes et utal af apps som du kan downloade. Du skal bare vide hvad du leder efter.....ligesom hvis du f.eks googler efter noget. Har du først fundet appen, så ved du om den den opfylder dit behov.
Ja jeg lærer stadig hvad den kan hver uge...
Eneste virkelig svaghed, er den løber tør for strøm og skal oplades hver dag. Det er en vanesag.

Jeg tror Apple kan opretholde kursen og fortsat udvikle nye produkter, som vil begejstre masserne. De har pengene, så det er et spørgsmål om organisation. Så vil der komme nye produkter, som vi ikke har drømt om vi har et behov for.,
Besvar indlæg

Dato : 11.09.2012 kl.01:57
Brugernavn : Ukendt bruger

Spørgsmålet er bare hvor lang tid man tør surfe med på bølgen som Apple-investor. Jeg
ser stor risiko i disse hypes, som lever på brandet så længe det kan fange forbrugernes
opmærksomhed. Sagen er bare, at før eller siden ændrer forbrugernes præferencer sig,
og så er selskabet bag hypen på spanden hvis ikke de kan tilpasse sig de nye trends.
Apple er en speciel case, da selskabet jo er så koloenormt stort og har en så stærk
bundlinje, at de har en uhyrlig styrke. Men sagen er den, at Apples mobiler snart ikke
længere har det unikke, da de andre telefoner så småt haler ind både på design,indhold
og nytte.

Der er massiv konkurrence på samtlige af Apples markeder, og det er bestemt blot et
spørgsmål om tid før Steve Jobs' unikke og innovative ideér ikke er nok for Apple mere.
Så skal de dødelige (men dygtige) designere og udviklere i Apple til at konkurrere med
dygtige folk fra både mobil-og computerindustrien. Og der skal bestemt ikke meget til at
skuffe investorerne, som er vant til det ene mirakelresultat efter det andet.

Jeg har selv en iphone og er faktisk utrolig glad for den, men min næste mobil bliver
højst sandsynligt en samsung
Besvar indlæg

Dato : 10.09.2012 kl.17:43
Brugernavn : Ukendt bruger

Apple er blevet kult. Alle andre bruger iPhone - ergo så skal jeg også have en, er devicen hos mange. Der er sikkert mange rigtig gode apps at hente via Apples smartphone, og det er IN at have en iPhone. Det er op ad bakke for Nokia i kampen mod Samsung og Apple.

Personligt kan jeg dog blive helt svimmel over værdien af Apple, men man skal jo sætte tingene i relief. Og Apple tjener p.t. så mange penge, at prisen på Apple ikke er for høj. Omvendt så ved vi, at det at være markedsdeler forpligter. Man skal HELE tiden udvikle noget nyt og bedre. Kan Apple fortsat gøre det, ja så fortsætter aktien opad. Men der er ikke plads til slinger i valsen. Den nye iPhone 5 skulle komme på markedet på onsdag. Er den så god, at alle med iPhone4 nu skal have skiftet til iPhone5?

Er iPhone virkelig så meget bedre end alt andet? Jeg tvivler, men festen fortsætter jo, da så mange andre bare skal have det nyeste indenfor Apples produkter. Jeg selv har en HTC, og den er jeg godt tilfreds med, da den matcher mine behov.
Besvar indlæg

Dato : 06.09.2012 kl.20:34
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne
Tak for tippet - Millionærklubben har været en fornøjelse at høre de 6-7 gange jeg har haft
lejlighed til at høre det. Og Lau gør det godt i forhold til Søren Adelvard.

Aktien er svær at blive klog på. Både Nokia og MS er ude i noget af et kapløb for at være
med i et marked, som er i et udskilningsløb. Er der plads til 3 platforme ?
Jeg oplever blandt kolleger, at de skifter til Iphone og en meget stærk faktor er apps - der
er for meget, som ikke findes til Windows Phone.

Besvar indlæg

Dato : 06.09.2012 kl.15:33
Brugernavn : Bjarne

Jeg hørte tilfældigvis en meget oplagt Lau som "morgenvært" i noget, som hedder millionærklubben i Radio 24/7
Hvis jeg skal sige det på en pæn måde, så mente han der var alt for meget "støj" på Nokia, og alt under 2,o Eur var en god handel.
Dem der vil kan google Radio 24/7, og så er det de sidste ca. 10 minutter.

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 06.09.2012 kl.14:42
Brugernavn : Ukendt bruger

En bund for Nokia ?
Aktien fik slag i går efter fremlæggelsen af den nye SmartPhone. Skidt. Jeg nåede -
heldigvis - ikke at købe tirsdag pga. travlhed på arbejde.


www.demetra.dk/finansblog/er-nokia-aktien-ved-en-langsigtet-bund/
Besvar indlæg

Dato : 24.08.2012 kl.17:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg tror, at vi har set bunden for aktien. Jeg tror dog ikke, at Lenovo gør alvor af et opkøbsforsøg. Teknisk ser det ud til opgang til 3,0 på kort sigt. Jeg ejer ikke selv aktien, men hvis jeg gjorde så ville jeg holde godt fast i aktien. Har desværre ikke fri kapital til at købe, men hvis andet skulle blive lukket, kan jeg godt overveje at købe.
Besvar indlæg

Dato : 24.08.2012 kl.11:56
Brugernavn : Bjarne

Til Gert (og andre)
Hva så - er der kommet en trendvending?
Efter at have været nede og vende i 1,40, begynder jeg at håbe på bedre tider.
Der må være mange som er spændte på at se de to nye Nokia den 5. september.
Samtidig tror jeg også der er mange shorts, som er ved at blive lukket.
Hvad mener I.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 30.04.2012 kl.08:03
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Kaalund !
Nej du lyder ikke gammelklog - men erfaring er jo godt, så selv gammelklog er jo at være
klog ! :-D

Du taler af erfaring om, hvad der virker for dig og det er fantastisk at have så fasttømret
en strategi og erfaring, så du lige ved, hvad du skal give dig af med. Enig i, at det kan
være en god idé at tage udgangspunkt i Thorleifs aktier. Vi kan alle ligge inde med
positioner, som det er for svært at gøre noget med.
Besvar indlæg

Dato : 29.04.2012 kl.11:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej igen Lars
enig i at disse aktier jo har potentiale til en ret voldsom opadrettet korrektion
OG at det jo netop er det der driver speculanter.Når noget bliver billigt tiltrækker det mange - men min erfaring har bare været at det er svært at få succes.Du glædes over få succeser men hænger med for mange taberaktier der ikke kan gensælges.
Jeg har det bedre med thorleifs branchevindere - disse kan så trades/geares for at optimerer resultatet
Nokia var i kurs ca 50 engang og fås nu til 2,7 " nu kan den ikke blive billigere lyder argumentet" MEN det er jo noget vås...
Aktien er ikke den samme - husk det

PS håber ikke jeg lyder gammelklog - bagklog er jeg men det kan vi alle.
JEG har lavet mine fejl på disse taberaktier gennem tiderne og jeg har bare gjort mig den erfaring at det ikke duer for mig.Dem overlader jeg til daytrader med deres TA analyseredskaber
Besvar indlæg

Dato : 29.04.2012 kl.10:48
Brugernavn : Ukendt bruger

Lille korrektion, Kaalund: du kunne finde på at købe Nokia - men det i form af
Handelsbankens Bear Nokia-certifikat. Var på kursus i torsdags med dem og ser nogle nye
muligheder for at udnytte shorting-muligheder. På 6 mdr. har dette certifikat givet 106% i
afkast.
Men ellers er jeg helt enig i dine betragtninger. Der findes så meget andet attraktivt, så jeg
ville heller ikke investere i disse aktier, men jeg anerkender et vist potentiale, hvis man kan
fange en mod-trend.
Besvar indlæg

Dato : 28.04.2012 kl.18:15
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia kæmper mod Appel og taber. !!!!!

Jeg kunne ikke drømme om at købe nokia.Det er en taberaktie.! Den er bilig men med god grund.Et køb må nødvendigvis afvente den situation hvor nokia igen kan konkurerer

Jeg kan ikke forstå at aktieinfo kaster sig over disse taberaktier.Vi lever i en tid hvor risiko straffes og solide selskaber belønnes.John - du laver gang på gang pæne procenter ved en IND-UD stategi men taber det hele ved invest i disse taberaktier som du sidder tilbage med..
Vestas-torm-nokia-pandora-sas . Det er taber aktier.I et voldsomt bullmarked hvor risikoappetiten er stor kunne det være fint- men ikke idag
Besvar indlæg

Dato : 24.04.2012 kl.19:24
Brugernavn : ger

Ja, fremtiden er uforudsigelig og i bakspejlet underholdende. Og nej Bjarne, jeg har faktisk ikke haft Nokia siden starten af februar sidste år, men har været fristet igen flere gange uden dog at gøre noget ved det. Må dog indrømme, at det let ku ha været anderledes. Nokias værdi svarer vel efterhånden kun til brandets værdi, selvom det også må være for nedadgående. Så lige nu er jeg ikke længere fristet ... i al fald ikke før en mere eller mindre bekræftet trendvending.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 24.04.2012 kl.13:05
Brugernavn : Bjarne

Det er egentlig meget interessant, at læse de sidste indlæg om Nokia. I bakspejlet kan man så se, hvordan det er gået.
Jeg håber i hvertfald for dig Gert, at du kom ud af den i rimelig tid (I forhold til dit indlæg i januar 11.
Det er nogen tid siden den har været på tapetet her i Info. Jeg brød min egen beslutning om ikke at købe den nogensinde igen; men blev alligevel lokket i kurs 3,0.
Hvad mener I? Vil det ikke være en rimelig investering på dette tidspunkt (2,65)?
Følger Info stadig denne aktie?

Mvh.
Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 03.06.2011 kl.15:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg mener, at Nokia ikke ønsker at sælge sin aktivtet med håndholdt udstyr foreløbigt o gman er herre i eget hus uden ydre pres (Læs: fra banker med gæld).
Man trimmer sig med et nyt samarbejde/overdragelse af Symbian til Accenture. Nokia-Siemens Networks er angiveligt sat til salg (50/50 ejet) - men det er også rygter.
Nokia er nødt til at genrejse sin stilling i mobiltelefoner (kerneforretningen). Samarbejdet med Microsogft vil sikkert blive udvidet og måske vil Microsoft købe sig en luns på 10-15 % af Nokia for at sikre sig mod andres eventuelle angreb på selskabet, men jeg tror ikke at denne koncern har noget ønske omat byde på Nokia. Det er formentlig en avisand, der flyver langt omkring i nogle dage uden andre nyheder.
MVH/LS
Besvar indlæg

Dato : 03.06.2011 kl.09:35
Brugernavn : Ukendt bruger

Goddag Gert

Microsoft kan jo gøre Nokia en tjeneste ved at skille dem af med deres problembarn, men foreløblig har rygterne jo ikke hjulpet på kursudviklingen, der i dag atter er for nedadgående.
At Nokia måske sælger ud af arvesølvet, det vil gøre ondt på enhver finne og giver Nokia generelt ridser i deres image.

Hvad mon John og Lau mener om sagen ???

Mvh fra Spanien

Uffe Madsen
Besvar indlæg

Dato : 03.06.2011 kl.09:02
Brugernavn : ger

Rytebørsen fortæller, at Microsoft køber Nokias mobildel for 100 milliarder. Hvad tænker I om den historie?

Med venlig hilsen

Gert Jesse, Odense
Aldeles på terrassen
Besvar indlæg

Dato : 31.05.2011 kl.15:24
Brugernavn : Ukendt bruger

GODDAG PÅ FORUM

JA, SÅ BLEV DET TIMES FOR EN NEDJUSTERING FOR NOKIA. MEN DET KAN DA UMULIGT KOMME BAG PÅ NOGEN, NÅR MAN SER HVILKEN VEJ DET BLÆSER INDENFOR DERES FORRETNINGSOMRÅDE MED MOBILER. DET ER LIDT DEN SAMME SYGE SOM LEGO LED AF FOR NOGLE ÅR SIDEN OG SOM PANDORA, EFTER MIN BEDSTE OVERBEVISNING, STÅR OVER FOR. DE VIL BLIVE OVERHALET INDENOM. FOR NOKIAS VEDKOMMENDE ER DE IKKE PÅ OMGANGSHØJDE MED DET FORBRUGERNE ØNSKER I DAG AF DERES MOBILTELEFON OG VIRKER PÅ FORBRUGERNE LIDT SOM ET ANTIKVERET PRODUKT. DER ER BLEVET FOR MEGET BLØD HAT I DERES PRODUKTER. DET GÆLDER OGSÅ ERICSSON. MEN KVALITETEN ER OK. KONKURRENCEN ER STOR PÅ DET MARKED OG APPLE, HTC OG SAMSUNG VIL FOR MIG AT SE VÆRE DE MARKEDSLEDENDE BRANDS. APPLE HAR DET STÆRKESTE BRAND. MAN HØRER BESTANDIG FOLK SIGE, AT DE LIGE TJEKKER DERES IPHONE, MEN ALDRIG NOGEN DER SIGER, AT DE LIGE SKAL TJEKKE DERES NOKIA N8 ELLER LIGNENDE. DET ER BARE STÆRKT GJORT AF APPLE PÅ GRUND AF INTENS MARKEDSFØRING OG OVERLEGENE PRODUKTER AT GØRE DERES TIL ET MUST HAVE. MEN OGSÅ APPLE SKAL PASSE PÅ OG VIL SE EN STOR KONKURRENCE I MARKEDET FRA SAMSUNG PÅ BÅDE COMPUTERE OG MOBILER. B&O HAR JO HELLER IKKE KUNNET HOLDE SIG PÅ OMGANGSHØJDE MED KONKURRENTERNE, MEN HAR ALENE PRIMÆRT FORSØGT AT SÆLGE PÅ DESIGN, SOM JO OGSÅ ER I ABSOLUT TOPKLASSE. MEN FORBRUGEREN VIL NOGET ANDET OG I SIDSTE ENDE ER DET DEM, DER BESTEMMER. SÅ HOLD FINGEREN PÅ PULSEN - OGSÅ NÅR I KØBER AKTIER.

MVH FRA DEN SPANSKE PATIO

UFFE MADSEN
Besvar indlæg

Dato : 31.05.2011 kl.15:09
Brugernavn : Bjarne

Nokia nedjusterer atter en gang, og aktien falder 13-14 % til under 5 Eur
Det har da godt nok været den rene elendighed i flere år. Har selv brændt fingerne førhen, og lovede til sidst mig selv, at det var slut, selvom det har kriblet lidt.
Gert - Du har forhåbentlig solgt eller fået reduceret. Kan se, du førhen har været
inde??
Mvh

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 04.05.2011 kl.10:20
Brugernavn : Ukendt bruger

Fortvivl ikke over at aktien falder med 0,32 Euro i dag. Der er nemlig fragået udbytte på 0,4 Euro med virkning fra idag. Så reelt stiger aktien i dagens marked.
Besvar indlæg

Dato : 06.01.2011 kl.19:14
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Gert.

Hvis ikke du står og mangler penge til andre investeringer, så ville jeg holde fast. Der kan være langt op.
Besvar indlæg

Dato : 05.01.2011 kl.20:26
Brugernavn : ger

Nu sidder jeg her et ½ års tid efter og har stadig en pæn portion fra de 6,8. Kursen i dag lukkede på 8,2 - hvor vi præcist var for ca. 3 måneder siden. En flot U formation sikkert godt hjulpet af januareffekten (og at der er meget langt til tidligere højder og iPhone og meget andet).
Fristende at tage 20% hjem efter 3 måneder. På den anden side er der vel i løbet af 2012 muligheder for at den kommer tilbage blot til et gennemsnit af de seneste 2 år i rummet mellem 8,8 & 10. Så det?

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 26.06.2010 kl.14:12
Brugernavn : ger

Ja, teknisk ser den syg ud; dog er der vel trods alt grænser for, hvor meget butikken kan falde. F.eks. gik aktien under tidligere bundspids ved 6,91, hvor jeg lukkede øjnene og tog en portion på 6,8. Tanken er, at aktien kommer op over 7 igen relativt hurtigt. Ellers er SL igen tæt.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 16.06.2010 kl.14:54
Brugernavn : Ukendt bruger

Det var da godt jeg kom af med den aktie, solgte 2 dg. efter udbytte betalingen på 0,4 Euro. Alligevel et tab på tæt ved 1 Euro....
Det var rygter om en nedjustering for nogle dage side, jeg tænkte på at købe igen....godt det blev ved tanken.
Besvar indlæg

Dato : 20.05.2010 kl.18:29
Brugernavn : Ukendt bruger

Købt nokia 7,97
er der mere at sige !!
Besvar indlæg

Dato : 11.05.2010 kl.09:56
Brugernavn : Ukendt bruger

Apple henter ind - men Nokia er ret store.

At dømme efter mængden af medieomtale burde den eneste smartphone-producent i verden være Apple, men virkeligheden er en anden. Det viser den seneste opgørelse fra markedsanalyse-firmaet IDC.

Nummer ét på verdensplan i første kvartal 2010 er fortsat Nokia, der sammenholdt med første kvartal 2009 fastholder sin smartphone-markedsandel på 39,3 procent. Apple er med 16,1 procent nummer tre, hvilket er en fremgang på 5,2 procent i forhold til samme kvartal sidste år. På fjerdepladsen sidder HTC med 4,8 procent og en fremgang på en halv procent.
Besvar indlæg

Dato : 07.05.2010 kl.10:54
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, Per. Vi må jo finde lyspunkterne på en sådan dag.
Besvar indlæg

Dato : 07.05.2010 kl.09:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak, det hjælper altsammen....
Besvar indlæg

Dato : 07.05.2010 kl.08:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvis nogle af jer ejer aktier i Nokia, så skal I lige huske på, at der er fragået 0,4 Euro i udbytte. Dvs. at 0,4 Euro af dagens kurstab kommer tilbage til jer som udbytte.
Besvar indlæg

Dato : 22.04.2010 kl.22:46
Brugernavn : Ukendt bruger

PS Kurs 12-14 stykker er ikke urealistisk ved årets slutning, som jeg ser det.
Besvar indlæg

Dato : 22.04.2010 kl.22:26
Brugernavn : Ukendt bruger

Modsat Uffe har jeg en stor tro på Nokia's fremtid. Selvfølgelig lægger Nokia sig ikke ned på ryggen. Der vil komme nye spændende produkter fra deres hånd.
Dagens kurs er en fin indgang, som jeg selv har udnyttet. Ikke med tanke på en kortsigtet placering men langsigtet.

Besvar indlæg

Dato : 22.04.2010 kl.20:48
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg forstår ikke dit indlæg, Per. Jeg sagde jo ikke at jeg købte FØR regnskabet, og kun vore kunder ved om vi HAR købt, men hvis vi HAR købt, så er det ihvertfald først sket EFTER regnskabet. Må jeg spørge dig: Tror du aktien skal falde betydeligt mere på kort sigt efter et fald i dag på 15%? Og ud fra det tekniske er der vel større chance for en stigning på kort sigt end det modsatte? Korriger mig endelig, hvsi du mener aktien skal falde yderligere herfra på kort sigt, da jeg gerne hører om dine oplevelser fra krystalkuglen:-)
På længere sigt er jeg såmænd enig med dig, Uffe.
Besvar indlæg

Dato : 22.04.2010 kl.17:16
Brugernavn : Ukendt bruger

GODDAG PÅ FORUM

DER ER ÉN TING NOKIA IKKE KAN MED ALLE SINE MODELLER AF DIVERSE PHONES OG DET ER AT TJENE PENGE. ALTSÅ, DE ER IKKE DYGTIGE NOK OG TIL BELYSNING AF DET ER DER LIGE NEDENSTÅENDE FRA BERLINGSKE OG JOURNALIST DORTE TOFT.

Så sent som den 29. juni 2007 gik Apple ind på et helt nyt forretningsområde med sin iPhone. Der var analytikere, der den gang - og nu - tvivlede på, at Apple bliver en reel trussel for den eksisterende mobilbranche, men mobilselskabernes mareridt over, hvor revolutionerende let og legende iPhone var at bruge til alskens ting, incl. telefoni, var på sin plads.

Nu blot et par år senere tegner Apple sig for 32 procent af mobilbranchens profitter, og det er hvad der tæller. Ikke markedsandel. Apples er faktisk kun på 8 procent, men 8 procent, der giver flotte tal på bundlinien, er immervæk langt, langt bedre end nogen dominerende markedsandel, hvor man kløjs i også at få overskud.

DER ER ALTSÅ NOGET NOKIA MISFORSTÅR. HVAD ER BEDST - EN BILLIG AKTIE DER IKKE TJENER PENGE ELLER EN DYR, DER TJENER PENGE ??? APPLE ER OVER KORT TID - 1 ÅR - STEGET MED LANGT OVER 100%.
JEG HAR IKKE TILTRO TIL NOKIAS FREMTID. DE VIL BLIVE OVERHALET INDENOM AF PRODUKTER FRA ØSTEN - SAMSUNG OG LIGNENDE - OG TAGE SONY ERICSSON MED I GRAVEN. JEG HAR ET FORHOLD TIL NOKIAS FREMTID MED PHONES SOM B&O's MANGE MISLYKKEDE TILLØB. DE HVILER PÅ LAURBÆRERNE OG DER MANGLER FREMSYN, SOM ER NOGET AF DET VIGTIGSTE I VIRKSOMHEDSLEDELSE. MAN SKAL VIDE KONSTANT HVORHEN VINDEN BLÆSER OG HVILKE PRODUKTER, DER VIL SÆLGE. TREND, TREND OG ATTER TREND ER VIGTIG OG DET GÆLDER OGSÅ INVESTERINGER SOM PRIVATPERSON.

MVH FRA DEN VARME SPANSKE SKYGGEFULDE PATIO

UFFE MADSEN
Besvar indlæg

Dato : 22.04.2010 kl.12:59
Brugernavn : Ukendt bruger

Det er lige som om den krystalkugle du bruger John, trænger til en alvorlig oppudsning....
Besvar indlæg

Dato : 22.04.2010 kl.12:58
Brugernavn : Ukendt bruger

Ha-ha.
Jamen denne gang var det godt at være vægelsindet.
Skal man så hoppe på nu? Jeg skal lige have læst regnskabet, og vender tilbage. Er der andre der har læst det?
Besvar indlæg

Dato : 22.04.2010 kl.11:48
Brugernavn : Ukendt bruger

Er det et referat fra et møde hos det radikale venstre?
Besvar indlæg

Dato : 22.04.2010 kl.11:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia kommer med regnskab kl. 13.00. Det bliver vel godt, mon ikke? Tør man så satse en skilling INDEN regnskabet? jeg er fristet, men holder mig lidt tilbage. Teknisk ser oplægget fint ud. Der er ganske stærk støtte ved 10,8-11,0. Opad bremser 11,6 og 12. Det jeg ikke kan lide er, at aktien siden december 2009 er steget fra 8,5 til dagens niveau ved 11,3 - altså en stigning på 33%. Det burde jo tale for at meget positivt er indregnet i kursen. Hvis, og jeg kan jo kun mene hvis, vi ser fald til støtten vil jeg overveje at købe, hvis altså ikke der er egentlige skuffelser i regnskabet. Det burde jo blive godt.
Besvar indlæg

Dato : 27.02.2010 kl.17:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia ligger pænt teknisk baseret, men det er som om aktien ikke rigtig kommer ud af starthullerne. Nedad støtter 9,5-9,6, mens der er modstand omkring 10 og igen ved 10,6 og atter ved 11,3. Mon ikke vi har set bunden for aktien og at vi derfor vare skal holde fast i den og så vente tålmodigt.
Besvar indlæg

Dato : 22.02.2010 kl.10:03
Brugernavn : Ukendt bruger

Det interessante bliver konvergens rent teknologisk. Mobiltelefoner smelter sammen med PDA'er, notebooks og lette PC'er. Samtidig vil både serviceudbydere som Google og Yahoo! have penge ud af det, ligesom teleoperatørerne ønsker at holde fast i den lange ende (SELV OM DET HER ER TRÅDLØST!) som ejere af netsystemerne. Det er alles kamp mod (eller samarbejde med) alle.
Nokia burde kunne klare sig, men de ved vist heller ikke selv i øjeblikket, hvordan man kommer tilbage i førersædet, idet de kun står stærkt med "de lette håndvåben", og stærkere EDB-kapacitet bliver stadig mere mobilt anvendeligt.
MVH/LS

Besvar indlæg

Dato : 19.02.2010 kl.22:19
Brugernavn : Ukendt bruger

Sælger mig helt ud i Nokia.
Jeg har en fin gevinst i 2010 på nokia.Fremtiden er svær med risiko for nedsat forbrug.
Mobiltelefon kan blive ramt hårdt.Vi har vel alle en telefon der kan holde nogle år mere.
Jeg har personligt ca 6 stk idet mine drenge hidtil har skiftet hvert år.Sådan bliver det ikke mere.
Besvar indlæg

Dato : 10.02.2010 kl.12:55
Brugernavn : Ukendt bruger

købt mig ind igen på 9,62

solgte ud på 10,14 og igen forleden 9,76. Mest af hensyn til den generelle fare.
nokia bør ikke falde under 9,40 / 9,50 og dermed turde jeg ikke vente længere.

Den er vel ret beset billig.Den er i optrend og denne korrektion er end fin chance for at komme ind igen
Besvar indlæg

Dato : 28.01.2010 kl.12:45
Brugernavn : Ukendt bruger

Det ser rigtig godt ud. Kortsigtet kan man jo anføre at et plus på 11% kan forekomme overgjort, men vi skal tænke på hvorfra aktien kommer. Det er ikke mange år siden den var i 27. Jeg slipper ikke aktien foreløbig. Jeg tror den kan gå højt. Den kan dog sagtens falde tilbage til omkring 9,5 før der kommer en nyt raid opad. Hvad gør I andre?
Besvar indlæg

Dato : 28.01.2010 kl.12:11
Brugernavn : Ukendt bruger

Resultat per aktie 0,26 mod forventet 0,16.

Aktien har lige lavet en højdespringer til 9,90.


Besvar indlæg

Dato : 24.01.2010 kl.15:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia har performet stærkt på det seneste.
Trods nedtur har den flere gange gentestet 9,35.Jeg har næsten daytradet aktien med salg konsekvent i niveauet 9,30 - 9,35.Det har givet overraskende godt og jeg sidder med en fornemmelse af at den " kan springe pænt" såfremt den passere 9,40

Vi får regnskab 28/1.Tradionelt reagere markedet negativt men såfremt vi ser nokia få styr på butikken så vil det denne gang gå godt.

Aktuelt er jeg dog pgra. nedturen minimalt investeret og køber ikke mere.Men hold øje med nokia-specielt efter regnskab.
Besvar indlæg

Dato : 07.01.2010 kl.22:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Suppl. på 9,05 og 9,10 idag.

Som altid havde jeg valgt at lægge bud ind lavt.OG den gik hjem...
Jeg synes Nokia virker stærk vurderet på TA.Risikoen ned er begrænset.Jeg har noteret mig at appel og gogle har sat sig på den øvre del af mobilmarkedet - og de er et par seriøse konkurenter - men nokia regner selv med at stå for 40% af verdens markedet.
DET er stærkt.De sidder på den billige del men dermed også på en del af væksten i asien.
Jeg solgte halvdelen af dagens inkøb på 9,23
Samlet er jeg dog nu pænt investeret i Nokia.
Besvar indlæg

Dato : 05.01.2010 kl.19:05
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia købt 9,22
Ikke megen risiko men samtidig pæn gevindst mulighed.Den bør kunne sælges over 10 iløbet af 2010
TA og psykologi er posetiv
Besvar indlæg

Dato : 13.11.2009 kl.19:20
Brugernavn : Ukendt bruger


Flot gennemgang kaalund.


Besvar indlæg

Dato : 13.11.2009 kl.19:20
Brugernavn : Ukendt bruger


Flot gennemgang kaalund.


Besvar indlæg

Dato : 13.11.2009 kl.15:50
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia virker stærk men...
Jeg har solgt ud her på 9,23.Afviklet min gearing og har nu kun en lille portion.
Få procent i gevindst men ganget op med en pæn gearing går det alså hurtigt.
Det der generer mig er en stadig større tvivl om opsvingets holbarhed.Lave renter og stimuli må snart ophøre - OG der venter en lang opsparingsfase
Spænninger bliver stadig større.Flere lande er på renden af fallit osv

Vi leger for tiden en stoleleg - musikken stopper pludselig og så er der nogen der sidder med sorteper ( aktier) pt regner mange med at det går godt til frem i 2010. MEN

Til Lars.
Jeg anvender TA via E-trades CFD plarform. den har alt hvad jeg skal bruge.I praksis bliver det dog alene 20-50-120 glidende snit samt RSI
Jeg mener man skal anvende såvel fundamental viden -TA - psykologi.
Jeg mener også at man skal kunne skifte aktie.Man må ikke gifte sig.Det kører i trends og man kan ikke kører i de samme aktier hele tiden.
I praksis har jeg dog nogle favoritaktie som jeg kender godt og altid holder øje med.
Besvar indlæg

Dato : 11.11.2009 kl.14:47
Brugernavn : Ukendt bruger

Kære Kaalund

Nææææhhh "uden at lave noget" går jeg bestemt ikke ind for på nogen måde.

Jeg spørger:
hvor mange aktier følger du/I ?
har I en signalliste, som I reagerer på og vurderer efter ?
Har du et TA-program eller hvordan finder du ud af, hvordan du vil agere ?

Jeg har kigget på Ninjatrader med Yahoo-feed (for at det ikke skal koste noget og så kan jeg finde ud af om jeg vil det), hvor jeg vil følge mine favorit-papirer:
Microsoft, FairFax, Simcorp, ØK og lignende. Max 10-15 instrumenter, som jeg vil lægge mig langt i for en del af porteføljen og så måske handle lidt mere aktivt i samme papirer på kortere sigt.

Det er min fornemmelse, at det er sådan, at Gert gør tingene.

Nyt input - tak :-)

mvh Lars Bech
Besvar indlæg

Dato : 11.11.2009 kl.12:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Kære Lars

Du efterspørger en metode hvor du kan tjene mange penge UDEN at lave noget !!
Jeg har den ikke HVIS den findes... :----) (læg mærke til laaang næse)

Kærligst kaalund
Besvar indlæg

Dato : 11.11.2009 kl.12:24
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Kaalund
Tak for din lille kommentar. Må jeg spørge til, hvordan du finder ud, hvad du skal gøre ?
Har du et TA-program eller kigger du bare kurser hos din børsmægler eller hur ?

mvh Lars Bech
Besvar indlæg

Dato : 11.11.2009 kl.11:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Store svingninger i Nokia.
Igår røg den fra 9,10 og ned i 8,88 - jeg købte som annonceret yderlig op i 9,00.
Stort endda - nu kraftigt gearet.
Idag ser jeg den i 9,20. Når en så stor aktie vender ses ofte en mere vedvarende trend.
(Vi har lige set microsoft stige 50% under lign omstændigheder)

TA er yderst posetiv.Fundamentalt bør 8-9 være bunden.
Konkl. der er potentiale uden megen risiko.

Jeg har idag også solgt på 9,11.Det var halvdelen af dem jeg købte på 9,00
Jeg kan godt lide at spille safe.Fast basisportion og dertil løbende gevindthjemtagning.

Til Lars. Det koster alså ikke megen tid.Beslutningen tages kl. 22-22,30.
Herefter indlægges limitordre.Ikke noget med at åbne skærmen og kigge med -
DET koster tid. ( desværre sker det af og til for mig :-)
Besvar indlæg

Dato : 09.11.2009 kl.23:28
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej kaalund
For mit vedkommende solgte jeg i eftermiddag med en lille fortjeneste - fordi jeg læste - mener det var i Børsen noget om at en større ordre i USA var gået såvel Siemens - Ericson og Nokia's næse forbi - idet kineserne havde fået ordren - det fik mig til at sælge.
Måske forkert af mig - men sket er sket.
Besvar indlæg

Dato : 09.11.2009 kl.23:26
Brugernavn : ger

Ja, steg på igen på 8,75. Den ser stærk ud i dag, og med gode vinde i USA her til aften ser dagen i morgen ud til at 'kunne gå an', som vi siger ovre i Jylland.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 09.11.2009 kl.20:26
Brugernavn : Ukendt bruger

Købt 2 og 3 portion her på 9,10 og 9,14

Lave renter og skattelettelser bør sætte lidt gang i forbruget.Man skal dog vælge med omhu for der vil fortsat skulle ske en opsparing.
Mobiltelefoner står dog ikke øverst på sparelisten - jeg tror på nokia.
TA ser yderst posetiv ud - psykologien ligeså
Muligvis skal vi de næste dage ned omkring 9,00 - her vil jeg så suppl. yderlig. men retningen er mod de 10,0 - 10,5 tror jeg
Gert - er du kommet med - og er du enig. ?
Besvar indlæg

Dato : 22.10.2009 kl.23:02
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia virker interessant
Jeg købte 1.portion på 9,00 - har den stadig.Jeg er også klar til 2 og 3 portion men ønsker dog ikke at købe op i nedtrend.Regnskabet har ført til at nogle ønske at sælge ud og vi skal ikke samle op føren dette udsalg er afsluttet
8,50 lyder rigtigt men jeg vil nu nok vente til vi igen passere 8,9-9,00 opadgående.
Det handler om ikke at tabe ret meget- hvis man tager fejl.
Besvar indlæg

Dato : 22.10.2009 kl.13:20
Brugernavn : ger

Kan se, at AktieInfo holder Nokia under SL, hvilket måske er et OK valg. Kursen nærmer sig 1 års laveste (hvis man ser bort fra depressionen i marts). Overvejer derfor igen at gå ind i Nokia omkring 8,5 +/-. Dagen i dag ser dog relativ rød ud over hele linien og USA ser ud til at åbne svagt negativt. Så måske senere på dagen?

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 19.10.2009 kl.18:54
Brugernavn : Ukendt bruger

Det burde altså ikke kunne gå ret meget galt at samle Nokia op her ved 9. Godt køb efter min mening.
Besvar indlæg

Dato : 19.10.2009 kl.17:40
Brugernavn : Ukendt bruger

Har samlet op i nokia på 9,00
Generelt ser jeg mobiltelefoner som infrastruktur og ikke forbrugsaktie.På samme set som i intel.En markedsandel på 37-38 % må kunne give fordele.
Der var engangs nedskrivninger i netdelen.Formentlig ikke til gentagelse.
Jeg synes ikke det er fair med dette fald.Mon ikke der er basis for en korrektion.
Jeg sælger over 9,50
Besvar indlæg

Dato : 15.10.2009 kl.19:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Det er utroligt så hårdt Nokia altid rammes. Så slemt var regnskabet jo ikke. Mærkeligt. Synes ikke der er nogen trend i tingene. Flere selskaber siges at overraske positivt, men kun fordi forventningerne var meget lave på forhånd. Men sådan er det så åbenbart ikke med Nokia.
Godt timet med dit salg. Til lykke med det.

Besvar indlæg

Dato : 15.10.2009 kl.13:36
Brugernavn : ger

Det var der jo en vis portion god timing (og held) i salget i går; så nu er der mulighed for at samle den op igen væsentligt billigere (husk, den var jo nede i 7 i foråret).

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 14.10.2009 kl.10:17
Brugernavn : ger

Nå, men det blev til SP i stedet på 10,30 - 3% på 24 timer er nu også OK. Så må vi jo se i morgen ...

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 13.10.2009 kl.16:54
Brugernavn : ger

Har fulgt op på opfordringen fra i går ... i dag til kurs 10 rent. Med et fornuftigt regnskab den 15.10 kunne der ligge et godt afkast på kort sigt. Men igen med hårdt SL.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 05.06.2008 kl.11:59
Brugernavn : Ukendt bruger

Godt jeg fulgte den tøvende del af dit råd, købte ikke.
Er der ingen bund i den, eller alt andet for den sags skyld.
Måske man bare skulle holde sommer ferie nu og først handle igen når regne trommer på ruden og regnen rusker
Besvar indlæg

Dato : 02.06.2008 kl.17:04
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg synes Nokia ser interessant ud her omkring 18 Euro. Men jeg tror ikke man skal have travlt med at købe generelt set. Jeg kan ikke lide olieprisen. Den skal gerne snart komme ned, så vi igen kan købe ind af aktier. Men en kort gevinst kan man nok godt hente i Nokia, tror jeg:-)
Besvar indlæg

Dato : 02.06.2008 kl.12:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Falder den så meget fordi China Mobile har købt op?
Ericsson falder også pænt
Kunne der være en kort gevinst ved køb nu?
Nogen der har et bud
Besvar indlæg

Dato : 17.04.2008 kl.16:32
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, dagens kursfald virker som ren galimatias, hvor markedsdeltagerne er gået i selvsving i troen på at det var et dårligt regnskab. Det var det jo slet ikke. Aktien skal nok komme godt tilbage, men nu må den lige rase ud. Jeg kan ihvertfald ikke se noget i regnskabet, som skulle berettige til et så stort kursfald. Det må skyldes at sælgerne vælter over hinanden (SL salg).
Besvar indlæg

Dato : 17.04.2008 kl.13:55
Brugernavn : Ukendt bruger

...men 1. kvartalsrapporten for 2008 var dårligere end ventet.

Et fald på knap 10 % virker dog ganske overdrevet. Reelt siger Nokia ikke noget som Ericsson til dels ikke allerede har sagt, hvorfor jeg endnu engang må sige, at Ericsson fås meget billigt på nuværende niveau.

Det samme må umiddelbart siges om Nokia efter dagens (i skrivende stund) voldsomme fald.
Besvar indlæg

Dato : 24.01.2008 kl.12:14
Brugernavn : Ukendt bruger

Kanonregnskab fra Nokia. EPS 0,47 Euro mod forventet 0,37. Nyheden var åbenbart sluppet ud for alle andre fik nys herom. Aktien er op med over 12%. Signalværdien er stor og positiv.
Besvar indlæg

Dato : 14.05.2007 kl.14:49
Brugernavn : Ukendt bruger

Nokia har idag opjusteret forventningerne til markedsandelen i 2. kvt.
Så måske ser de 187, som nævnes i dagens aktietips fra di.se ikke helt skævt ud:

"Nokia 170,00
Nokia föll till 166,75 kronor som lägst i fredags men lyckades ändå stanna över 168-nivån. Det ger oss anledning att räkna med ett nytt test av motståndet vid 174 kronor i ett försök att bibehålla den positiva trenden.

Så länge trenden är stigande inriktar vi oss på ett möjligt genombrott av 174 kronor och en fortsättning till nästa motstånd vid 187 kronor. Motstånd 174,00 och 187,00 Stöd 161,00 och 148,00"
Besvar indlæg

Dato : 11.05.2007 kl.18:45
Brugernavn : Ukendt bruger

Her er nok forklaringen på dagens finde udvikling for Nokia, som meddeler, at der er underskrevet en kontrakt med det kinesiske distributionsselskab China Postel om levering af mobiltelefoner. Kontrakten har en værdi af 1,9 milliarder euro (ca. 14,1 milliarder kroner).
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.