Genmab

411 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 17.07.2024 kl.14:41
Brugernavn : HOW

Nye tal fra idag på salg af Darzalex hvor salget oversteg analytikere estimat . Salget var 2878 hvor ventet 2840 millioner dollars.

Oppe på 5570 på halvåret hvor årsforventning er 10.9 -11.5 så store chancer nu for at ende i den øvre ende - posittivt. Salget idag fra et andet middel TECVAYLi også i samarbejde med Johnson / Johnson var på halvår nu oppe på 268 millioner dollars sammenlignet med 157 fra sidste år i samme periode - her vækst på 70, 2 % . Så med en dollar som endte 3 % højere i 6,97 pr ultimo 2 kv. tegner det godt til regnskabet fra Genmab i begyndelsen af August , da de regner med en kurs på 6,80 kr i deres forecast . Imorgen tal for Kemsenta fra Novatis så det bliver også spændende.  Ikke de store udsving idag på kursen til trods for disse positive tal.  


Besvar indlæg

Dato : 03.07.2024 kl.09:13
Brugernavn : John Stihøj

Der er ingen tvivl om, at det er uvisheden om Janssens option på Super Darzalex, der holder kursen nede. Hvis Janssen gør brug af optionen, vil det være ekstremt positivt. Så vidt jeg ved afgøres det inden årets udgang. Synes selskabets øvrige pipeline udvikler sig rigtig fint.


Besvar indlæg

Dato : 27.06.2024 kl.16:17
Brugernavn : lp90

HOW jeg har skrevet et indlæg i morges med stort set samme ordlyd som dig forstår simpelthen heller ikke denne aktie tror simpelthen det er uvisheden om Johnson vil gøre brug af deres ret til super daralex der spænder ben for kursen hvis de står ombord så flyver aktien og hvis ikke så bliver 1200 en mulighed igen 


Besvar indlæg

Dato : 27.06.2024 kl.15:31
Brugernavn : HOW

Igen idag en rigtig god nyhed med FDA godkedelse af Epkinly , som bevirker stigende salg af dette middel som de ejer sammen med Abbvie 50 / 50 . Altså større indtægter fremover fra dette middel. Har svært ved at forstå at der næsten ingen reaktion på mange popsitive nyhder i her i 2024. Lavste kurs i 4 år og masser af fine nyheder med et stort aktietilabekøbsprogram i størrelsen 3,5 milliard  indtil midtem af December . Flotte nyhder i begyndelsen af juni med fine tilbagemeldinger fra USA største messe og stadig næsten ingen reaktion. Er der nogen der kan give "gode" forklaringer på denne akties manglende reaktioner eller erdet bare mig , der tolker for positvt på denne aktie? 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

Det siger kunderne:

 • Jeg har længe haft søvnige penge stående i banken, som nu er kommet på arbejde efter jeg blev gjort opmærksom på Jeres råd og viden. Som kvinde gør det mig tryg at følge den daglige opdatering og det har skabt interesse for investering, som jeg før ikke havde kendskab til og allerede har givet mig en bedre privatøkonomi. Tak for det !
  Med venlig hilsen
  Karen i Nordjylland
  Vil du også have større afkast?

 • Som privat investor med egne midler er det vigtigt at kunne støtte sig til troværdig og objektiv information, både på kort sigt og til opsparingsformål.
  Erfaring og viden er særligt vigtigt i usikre økonomiske og geopolitiske tider – alle er jo dygtige, når det kun går op.
  Derfor ser jeg det daglige overblik og råd fra Aktieinfo som en uundværlig inspirationskilde, der for længst har tjent sig ind. Med tak og venlig hilsen – Jens
  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor.

  Vil du også have større afkast?

Kalenderen / Aktier i fokus

22-07-2024

Tyskland: Regnskab fra SAP.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.