CS Medica

1267 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 18.07.2023 kl.17:44
Brugernavn : John Stihøj

Det er virkelig et skuffende regnskab. Hvis man skal se noget positivt, så er det den pæne ordrebeholdning, som dog kun kan effektueres, hvis der er penge til det. Det er afgørende, at der sikres midlertidige penge til der måtte komme penge fra RongShi. Disse penge kommer dog kun, hvis det lykkes at få godkendt 3-5 nye produkter på det kinesiske marked. Det haster med løsninger. Det kan blive rigtig godt, hvis CS formår at overkomme den vanskelige hurdle med en tom pengekasse. Jeg ejer selv aktien, og jeg løber linen ud.


Besvar indlæg

Dato : 18.07.2023 kl.16:29
Brugernavn : lembramol

Kopi af mit indlæg hos Nordnet:


Kvartalsregnskabet er endnu værre end forventet:

- igen næsten ingen omsætning

- negativ kontantbeholdning

- årets omsætningsmål nedsat fra ca 24 mio til 1 mio.


Også værd at lægge mærke til:

- Kunderne skylder 4,2 mio trods den lave omsætning. Dette tyder på, at omsætningen i Q4 sidste år var pumpet kunstigt op, når dele af den stadig ikke er betalt.

- Joint venture med RongShi er endnu ikke underskrevet; ventes at ske i juli.

- Godkendelse af produkter i Kina forventes på plads i september, hvorefter RongShi kommer med en pose penge. Men hvad hvis godkendelsen trækker ud?

- Kapitaltilførslen fra RongShi ser nu ud til at være eneste mulige redning. Men hvor bundet er mon RongShi reelt? De kan ikke være begejstrede for at tegne aktier til kurs 28, når kursen ellers er 4,6. CS mangler midler og ekspertise til at hive dem for en kinesisk domstol.


Besvar indlæg

Dato : 18.07.2023 kl.15:10
Brugernavn : lembramol

Godt jeg er ude af denne aktie.


Nedjustering af omsætningsmålet fra 24 mio til 1 mio. Det må være rekord, selv for CS.


Så sent som 26. maj fastholdt de målet: "The Company’s expectations of year-to-date revenue growth of 120-130% from DKK 10.6M in 2021/22 and increased operating profits are reiterated."


Hvis Aktieinfo stadig udarbejder analyser for dem, bliver det spændende at se, hvad I kan få ud af det - men sørg for at få jeres honorar på forskud!


Besvar indlæg

Dato : 17.05.2023 kl.16:42
Brugernavn : John Stihøj

Likviditeten (manglen herpå) er den absolut største udfordring. Det er ikke noget godt tegn, at stifterfamilien igen, igen skal yde lån. Salget og dermed faktureringen bremses af, at der ikke er penge til lageropbygning, så processen fra et salg gennemføres, til der leveres, og siden modtages penge fra køberne er alt for lang. 


De åbner fortsat på nye markeder, får diverse produkter godkendt, og så har de altså den fordel, at de er godkendt under gammel ordning i Europa. Det giver dem et forspring til konkurrenterne. RongShi aftalen er bundet op på, at en række produkter skal godkendes. Det går den rigtige vej, men langsomt. 


Jeg har faktisk købt aktien, men jeg ved, at risikoen er ekstremt høj. Det skal alle vide. Det sagt, så kan potentialet også blive stort, hvis tingene lykkes og de får tilført 60 mio. kr. fra RongShi. På den korte bane er det dog virkelig op ad bakke.


Enig med dig i, at de gentagne lån fra stofterfamilien vidner om, at de selv tror på casen. 
Besvar indlæg

Dato : 17.05.2023 kl.16:18
Brugernavn : lembramol

Q2 var endnu et dårligt kvartal. Igen næsten intet salg (0,3 mio), men dog en ordreindgang på 1,9 mio, som de vil levere senere. De fastholder forventningen om en årsomsætning på 24 mio, så der er lang vej.


Stifterne og deres familie har lånt selskabet flere penge (0,7 mio + 3,0 mio oveni de tidligere udmeldte 3,5 mio). Så de tror på sagen


Men alt afhænger af, at de får realiseret aftalen med RongShi, som afventer kinesiske godkendelser af deres produkter. De nye lån rækker vist q3 ud, så det skulle gerne ske hurtigt.


Der er stadig store tilgodehavender hos dem, der købte varer i q4 forrige år. Det er et dårligt tegn.


(Jeg har p.t. ingen aktier i CS).


Besvar indlæg

Dato : 27.03.2023 kl.08:15
Brugernavn : John Stihøj

Spændende nyhed fra CS MEDICA. Der er indgået aftale med RongShi om tilførlse af 60 mio. kr. i ny kapital til en pris på siger og skriver 28,13 DKK. Det svarer til en præmie på 454 %. CS har tidligere talt med RongShi herom, men forhandlingerne blev afbrudt. Nu er det så lykkedes med en aftale, der dog godt nok er betinget af to forhold. 1) Første tranche på 30 mio. kr. tilføres, når/hvis CS opnår godkendelse af 3-5 af deres Cannasen CBD produkter hos de kinesiske sundhedsmyndigheder. 2) Anden halvdel tilføres, ,når CS opnår en omsætning på 62,4 mio. kr. årligt. Der er lang vej til dette mål. 


Samlet er der tale om en særdeles positiv aftale, hvor begge parter har givet sig lidt. Det er vigtigt at få en stor aktionær ind, som endda er villig til at betale en betydelig overpris. Jeg er spændt på at se kursudviklingen i CS aktien idag. Jeg ejer aktien, og holder fast.Besvar indlæg

Dato : 08.03.2023 kl.10:25
Brugernavn : John Stihøj

Hej Lembramol.


Henset til en stille start på året er der langt op til målet om en omsætning i niveauet 24 mio. kr. Det er jeg enig i. Salget bremses kortsigtet af nedbragte lagre, hvilket giver forskydninger i salget. Ordreindgangen var 1,1 mio. kr. Alt andet lige vil der komme betydelig vækst i salget i de sidste tre kvartaler af 2022/23, idet man åbner nye distributøraftaler og salgskanaler, ligesom der i Q3 lanceres nye produkter. Ledelsen har før vist sig at være for optimistisk, og tingene skal flaske sig resten af året. Selskabet nedjusterede i januar til nuværende salgsguidance på 23,3-24,3 mio. kr. Hvis ikke det var sandsynligt at nå dette mål, så ville de nok have sat barren endnu længere ned. 


Besvar indlæg

Dato : 05.03.2023 kl.20:03
Brugernavn : lembramol

Aktieinfo har lige udgivet en analyse af CS Medica. Jeg synes nok, den meget bærer præg af - som der også står - at CS har betalt for den.


Dette er et selskab, som gentagne gange er kommet med enorme nedjusteringer. Og værre, lige op til emissionen i august 2022 udsendte pressemeddelelser med fremtidsfantasier, som formåede kortvarigt at presse kursen op så emissionen kunne gennemføres.


Konkret kan jeg ikke se Aktieinfos basis for at skrive at "Q1 2022/23 resultaterne viser, at selskabets opdaterede guidance er realistisk." Den opdaterede guidance siger ca. 24 mio i årsomsætning, men i Q1 var omsætningen omtrent nul plus en ordreindgang på 1 mio. Ikke at dette umuliggør målet, men det viser sandelig heller ikke dets realisme.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

Det siger kunderne:

 • Jeg har længe haft søvnige penge stående i banken, som nu er kommet på arbejde efter jeg blev gjort opmærksom på Jeres råd og viden. Som kvinde gør det mig tryg at følge den daglige opdatering og det har skabt interesse for investering, som jeg før ikke havde kendskab til og allerede har givet mig en bedre privatøkonomi. Tak for det !
  Med venlig hilsen
  Karen i Nordjylland
  Vil du også have større afkast?

 • Som privat investor med egne midler er det vigtigt at kunne støtte sig til troværdig og objektiv information, både på kort sigt og til opsparingsformål.
  Erfaring og viden er særligt vigtigt i usikre økonomiske og geopolitiske tider – alle er jo dygtige, når det kun går op.
  Derfor ser jeg det daglige overblik og råd fra Aktieinfo som en uundværlig inspirationskilde, der for længst har tjent sig ind. Med tak og venlig hilsen – Jens
  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor.

  Vil du også have større afkast?

Kalenderen / Aktier i fokus

28-05-2024


Norge: Regnskab fra Cadeler.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.