CS Medica

203 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 08.03.2023 kl.10:25
Brugernavn : John Stihøj

Hej Lembramol.


Henset til en stille start på året er der langt op til målet om en omsætning i niveauet 24 mio. kr. Det er jeg enig i. Salget bremses kortsigtet af nedbragte lagre, hvilket giver forskydninger i salget. Ordreindgangen var 1,1 mio. kr. Alt andet lige vil der komme betydelig vækst i salget i de sidste tre kvartaler af 2022/23, idet man åbner nye distributøraftaler og salgskanaler, ligesom der i Q3 lanceres nye produkter. Ledelsen har før vist sig at være for optimistisk, og tingene skal flaske sig resten af året. Selskabet nedjusterede i januar til nuværende salgsguidance på 23,3-24,3 mio. kr. Hvis ikke det var sandsynligt at nå dette mål, så ville de nok have sat barren endnu længere ned. 


Besvar indlæg

Dato : 05.03.2023 kl.20:03
Brugernavn : lembramol

Aktieinfo har lige udgivet en analyse af CS Medica. Jeg synes nok, den meget bærer præg af - som der også står - at CS har betalt for den.


Dette er et selskab, som gentagne gange er kommet med enorme nedjusteringer. Og værre, lige op til emissionen i august 2022 udsendte pressemeddelelser med fremtidsfantasier, som formåede kortvarigt at presse kursen op så emissionen kunne gennemføres.


Konkret kan jeg ikke se Aktieinfos basis for at skrive at "Q1 2022/23 resultaterne viser, at selskabets opdaterede guidance er realistisk." Den opdaterede guidance siger ca. 24 mio i årsomsætning, men i Q1 var omsætningen omtrent nul plus en ordreindgang på 1 mio. Ikke at dette umuliggør målet, men det viser sandelig heller ikke dets realisme.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

27-03-2023


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.