Nordic Paper Holding mfl.

678 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 08.08.2022 kl.20:34
Brugernavn : lembramol

Jeg lod mig inspirere til at købe Nordic Paper.


De har lige haft et fantastisk kvartal, men det skal man nok ikke regne med gentager sig - noget med at manglende papir fra Rusland pressede priserne op. Men også på baggrund af sidste års indtjening er kursen rimelig.


Det er nok en cyklisk branche, så måske er det dumt af mig at købe nu, men jeg satser på, at selv hvis der kommer et tab på kort sigt, vil det tjene sig hjem på den lange bane.


Besvar indlæg

Dato : 08.08.2022 kl.19:31
Brugernavn : John Stihøj

Hej Gert.


Du nævner Nordic Paper Holding som en undseelig aktie. Jeg har aldrig fulgt den, men jeg kan jo godt se, at den er meget billig ud fra nuværende indtjening. Det ser ud til at være et fællestræk for papir/skovaktier. Skal vi bruge papir fremover? Ja, men i begrænset omfang. Hartmann laver derimod æggebakker i pap, og efter et besøg hos dem tidligere i år, blev jeg faktisk imponeret over Hartmann, men den handler tæt på P/E 30. Jeg kender for lidt til de nævnte skandinaviske papiraktier, så jeg må afstå fra en anbefaling. Hartmann - på sigt OK, for der skal jo altid bruges æggebakker. OK?


Besvar indlæg

Dato : 05.08.2022 kl.14:24
Brugernavn : ger

I bunken af nærmest 'undseelige' aktier ligger Nordic Paper Holding. Dividende på ca. 5% (2 kroner ved kurs ca. 43). Har gjort det godt i år - og sikkert også de kommende. Stadig relativ spiselig p/e. I samme bunke ligger også Brdr. Hartmann, som jeg mener er lidt lavt prissat i øjeblikket, Norske Skog, som også har gjort det rigtig fint i år og Essity, der nærmest altid kører stabilt. Bunken her er en lille delmængde af pensionsporteføljen. Overvejer at supplere med SCA, der er faldet lidt af på den i den seneste tid. Hvorom alting er ... hvad tænker AktieInfo om papirsekmentet i al almindelighed og de nævnte i særdeleshed?


Fortsat god varm sommer


Gert Jessen


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Som privat investor med egne midler er det vigtigt at kunne støtte sig til troværdig og objektiv information, både på kort sigt og til opsparingsformål.
  Erfaring og viden er særligt vigtigt i usikre økonomiske og geopolitiske tider – alle er jo dygtige, når det kun går op.
  Derfor ser jeg det daglige overblik og råd fra Aktieinfo som en uundværlig inspirationskilde, der for længst har tjent sig ind. Med tak og venlig hilsen – Jens
  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor.

  Vil du også have større afkast?

Kalenderen / Aktier i fokus

26-09-2023


Tyskland: Regnskab fra Verbio.
USA: Regnskab fra Costco Wholesale, Jabil.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.