Saniona

1458 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 20.05.2022 kl.16:24
Brugernavn : Liselotte

Hvis nu det er en total afvisning, kan det så få indflydelse på Tesomet?? Det er muligt jeg spørger "dumt", jeg tænker bare....de er vel lidt i familie med hinanden. Håber jeg tager fejlBesvar indlæg

Dato : 20.05.2022 kl.15:44
Brugernavn : Liselotte

Jeg holder fast og trøster mig med at aktien trods alt ikke er dykket mere. Det undrer mig blot, at man kommunikerer på Twitter uden at Medix har modtaget noget officielt. Det lyder selvfølgelig ikke lovende, men behøver det betyde et afslag.....Besvar indlæg

Dato : 20.05.2022 kl.15:04
Brugernavn : John Stihøj

Dette skriver Redeye.


We don’t have any insight into the process and the reasoning behind the vote at this time – neither does Saniona/Medix. Although Tesofensine has not been a significant part of our investment case in Saniona for some time – including our valuation – we note that all forms of non-dilutive income would be beneficial for the company at this point, given its funding needs. We will monitor the process closely and return with a more extensive take once we have better insight into the remaining options for the program. We reiterate our base case of SEK 3 per share at this point, but will likely return with an updated view of Saniona in relation to the top-line results of SAN711 (expected mid 2022), if not sooner.


Besvar indlæg

Dato : 20.05.2022 kl.14:51
Brugernavn : Nadja O.

Øv da. 

Hvad var begrundelsen for at afvise Tesofensine og hvad har Saniona tænkt sig at gøre ved det? Kom der noget ud omkring det? 

De bliver næsten nødt til at stoppe videreudvikling af Tesofensine  helt, da de ikke har nogle midler at fortsatte med?  


Besvar indlæg

Dato : 20.05.2022 kl.13:38
Brugernavn : John Stihøj

De mexicanske myndigheder har afvist at godkende Tesofensine mod fedme i Mexico. Ikke nogen god nyhed men kurseffekten bør være temmelig begrænset. Saniona selv har ikke ofret mange linjer om Tesofensine i de sidste mange regnskaber. Men det ærgrer mig, da det kunne have givet nyt momentum til aktien. Holder I andre stadig fast?


Besvar indlæg

Dato : 28.04.2022 kl.11:29
Brugernavn : John Stihøj

Inspireret af dig brugte jeg en halv time på at høre Sanionas præsentation. Der er fortsat usikkerheder i casen, men jeg synes Jørgen Drejer og Thomas Feldthus gjorde det godt. Det virker som om, at de tror på casen og er klar til at trække i arbejdstøjet. Investortilliden skal genopbygges. Det er mig en gåde, hvorfor der ikke snart kommer en afklaring om Tesofensine fra de mexicanske myndigheder. En milepælsindtægt ville lune i pengekassen, men efterhånden frygter man, at Tesofensine er en død sild. Overordnet er min tro på selskabet dog styrket med tilgangen om "Back to basic".


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2022 kl.17:21
Brugernavn : Liselotte

Fin præsentation. Både Jørgen Drejer og Thomas Feldthus talte. Selvom det jo skyldes besparelser, så må det da give lidt ro hos investorerne, at der nu er penge til ind i 2023. Og Feldthus har allerede booket møder/tager fat - som jeg forstod det. Syntes ikke der blev nævnt noget om Medix. Men det er vel fordi vi stadig afventer, så der ikke er så meget at sige pt. Intet ny = godt nyt. Er det ikke det man siger.....det ville dog være fantastisk med en afklaring derfra. 


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2022 kl.10:36
Brugernavn : Liselotte

Det var en flot stigning i aktiekursen i går. Trods der er lang vej endnu, så må det da indikere, at tilliden til den "gamle" ledelse ikke fejler noget, hvilket jeg mener er helt med rette. Og vi får sikkert lidt mere at vide i dag. Ingen tvivl om at de har gang i en masse. Jeg kan jo af gode grunde ikke vide noget som helst, men tanken har strejfet mig.....gad vide om de har en investor/partner i ærmet som har stillet nogle krav, som vi så forleden. Bare en tanke.....men uanset hvad så må det være en rigtig god beslutning med den oprydning


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2022 kl.10:25
Brugernavn : John Stihøj

Beklager Liselotte. Ved ikke tiderne. Fedt at Redeye er positive. Mener også at den nye strategi er den helt korrekte.


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2022 kl.10:15
Brugernavn : Liselotte

Det er jo i dag Jørgen Drejer har 2 præsentationer. Nogle der ved hvilket tidspunkt på dagen? Det ene er hos Redeye, som i øvrigt her til morgen har en positiv udmelding om den nye plan


Besvar indlæg

Dato : 26.04.2022 kl.16:03
Brugernavn : Liselotte

Det virker meget lovende! Jeg tror på en Happy Ending


Besvar indlæg

Dato : 25.04.2022 kl.17:52
Brugernavn : John Stihøj

Spændende og måske afgørende nyt fra Saniona. Selskabet tages retur på danske hænder. Hele ledelsen i USA træder tilbage. Tdligere CFO Thomas Feldthus (medstifter) kommer retur som CEO med Anita Millard som CFO. Jørgen Drejer, som er stifter af selskabet, bliver heldigvis i selskabet (og bliver formentlig bestyrelsesformand), hvilket er et styrketegn. Det amerikanske eventyr er ovre og vil reducere udgifterne med 70-75 %. Det har været dyre lærepenge for selskabet og for os aktionærer. Men jeg får fornyet håb i casen nu, hvor man også kan læse, at de vil forfølge muligheder for at indgå partnerskaber for Tesomet og SAN 711. SAN 903 beholdes for egen regning. Men læs selv pressemeddelelsen og vurder selv. Kom gerne med jeres tanker og holdninger til de drastiske ændringer. 


https://news.saniona.com/news-releases/news-release-details/saniona-announces-refocused-strategy-ion-channel-rd-and


Besvar indlæg

Dato : 20.04.2022 kl.21:51
Brugernavn : Liselotte

Men det er vel ikke sikkert man skal ligge så meget i den omrokering i de planlagte events.....


Besvar indlæg

Dato : 20.04.2022 kl.21:33
Brugernavn : Liselotte

Nå - jer ser nu på Saniona hjemmeside at de kommende events (førstkommende 25/4 hvor Trista Morrison skulle have stået for præsentationen) er taget af plakaten. Til gengæld deltager Jørgen Drejer i 2 konferencer (første gang 27/4). Så må vi da håbe vi kan glæde os til det og få lidt mere info
Besvar indlæg

Dato : 08.04.2022 kl.14:22
Brugernavn : Liselotte

Hej John. Jeg har desværre ikke noget link, men har set datoer for de kommende præsentationer på Sanionas hjemmeside. Måske der er et link der hvor man kan tilmelde sig. Ja - forsinkelsen som vi ikke kan komme udenom - er noget øv. Men bare de får skubbet til at komme videre er jeg glad. Heldigvis har både ledelsen og bestyrelsen jo et solidt netværk og mange års erfaring. Så vidt jeg kan se har Rami Levin en flot referenceliste med ganske imponerende  resultater fra tidligere ansættelser. 


Besvar indlæg

Dato : 08.04.2022 kl.14:04
Brugernavn : John Stihøj

Tesomet mod PWS og HO er jo allerede godt i gang med fase 2. Så jeg er enig med dig i, at der et eller andet sted i biotekuniverset må være nogle med penge på lommen, som kan se en ide i at købe de to projekter eller indgå partnerskab. Prisen for Saniona bliver dog betydeligt lavere nu, hvor de har sat projekterne på pause, end hvis de havde indgået partneraftale for nogle måneder siden. Vi må se. Har du et link til den præsentation, som Trista holder 25-04. Vil da meget gerne se med direkte.


Besvar indlæg

Dato : 08.04.2022 kl.14:01
Brugernavn : Liselotte

Hej John. Den godkendelse - uanset hvor lille milestonen er - må være vigtigere nu end nogensinde. En godkendelse kunne måske også gøre det lettere at skaffe investorer til Tesomet. Men mon dog ikke det bliver godkendt.  Medix ved vist hvad de gør. De har mange år på bagen, men selvfølgelig er det de mexicanske myndigheder som har det sidste ord. Skulle det blive afvist (hvad vi ikke håber), så er der vel stadig den mulighed at man tilretter kravene og søger igen.?....Er det ikke det f.eks Novo har måttet gøre og senere fået en happy ending. Men lad os dog håbe. 


Jeg glæder mig til at høre Trista Morrison fortælle lidt mere 25/4 ved konferencen. Og jeg håber hun får en masse indgående spørgsmål. De skriver jo bl.a. at de starter fase 1 op i 2. halvår. Det har de ikke ændret på.  Men det er da lidt væsentligt at vide, om det er på betingelse at de skaffer penge inden da. Man er tilbøjelig til at tro på det man håber. Men jeg tror nu på det. Så langt de er nået med så fine resultater. Man skulle da mene der må være nogen derude som kan se ideen. 


God weekend


Besvar indlæg

Dato : 08.04.2022 kl.13:25
Brugernavn : John Stihøj

Hej Liselotte. 


Jeg har ikke hørt noget om et lån målrettet SAN 703 og SAN 911. Ja, Tesofensine må snart bringe noget nyt og forhåbentlig godt. Jeg har tidligere estimeret en milepæl på 10 mio. USD, men jeg er bange for, at estimatet er for højt. Men ethvert beløb vil være kærkomment. 


Besvar indlæg

Dato : 07.04.2022 kl.18:23
Brugernavn : Liselotte

Det er rart nok med dialog. Ja - vi må håbe den godkendelse fra Mexico er på trapperne. Den vil gøre godt.


Var der ikke noget med at Saniona blev garanteret et lån - eller husker jeg forkert - til at gennemføre studierne med SAN911 og SAN703? Hvis jeg husker rigtigt, er det så penge de allerede har modtaget, eller udbetales det løbende....de lover jo at fortsætter de 2 studier trods den nuværende situation


mvh.

Liselotte


Besvar indlæg

Dato : 31.03.2022 kl.14:13
Brugernavn : John Stihøj

Godt at vi deler vore tanker her på debatforum.


Jeg ved ikke mere end I andre, og for mit vedkommende et det gætværk med hensyn til Tesomet. Men Tesomet projekterne må jo have en værdi (fase 2), hvis altså man kan finde en partner/køber. Der er dog næppe tvivl om, at de HAR forsøgt dette inden de tog det meget drastiske skridt om stop for videreudvikling. Værdien af Tesomet projekterne må være faldet, nu hvor de åbent har meldt om et stop. 


Tesofensine må snart få en afklaring i Mexico, ellers er vi blevet holdt hen med løfter. Covid-19 var første årsag til manglende godkendelse, men nu gælder den undskyldning ikke længere. Jeg kan ikke gennemskue Tesofensine, men der burde være en værdi heri - hvis altså myndighederne godkender. Synes bare ikke at Saniona selv tillægger Tesofensine ret meget spalteplads. 


Ja, de ejer et stort bibliotek, og det må også have en vis værdi, men det kræver jo en køber. De har ansat Wendy Dwyer til at kommcercialisere på deres bibliotek, men indtil videre er der ikke kommet noget nyt herfra.


Besvar indlæg

Dato : 31.03.2022 kl.14:03
Brugernavn : Liselotte

Den bedste løsning vil vel være en partner? Jeg mener - hvis Tesomet sælges, så er det jo det. Ingen løbende indtægter at se frem til. Hvis de er i konkrete forhandlinger nu om partnerskab , mon de så havde taget så dratisk et skridt forleden? Eller kan det være en del af det indtil en evt partneraftale er på plads. Hvis Medix får en godkendelse her i 1. halvår, gad vide hvor meget aktien så vil stige fra nuværende sølle niveau? 


Jeg hæftede mig også ved at Trista Morrison ved en præsentation i denne måned talte om den store "bibliotek" af ioner Saniona ejer. Det må vel være en del værd?Vh.

liselotte


Besvar indlæg

Dato : 31.03.2022 kl.11:05
Brugernavn : Nadja O.

Okay, vi må bevæbne os med tålmodighed. 

Tak for info, John!

Vh. Nadja


Besvar indlæg

Dato : 31.03.2022 kl.09:45
Brugernavn : John Stihøj

Hvis projekterne bliver solgt, så vil det gavne os aktionærer, naturligvis afhængigt af til hvilken pris. De har et par andre projekter i udvikling, og dem vil de fortsætte med. Det har dog lange udsigter før der måtte være produkter på markedet. Tesofensine er under godkendelse i Mexico, men det har det været længe. Hvis Tesofensine godkendes, vil det udløse en milepælsindtægt - til gavn for selskabet og aktionærerne. Men det er godt nok op ad bakke. 
Besvar indlæg

Dato : 31.03.2022 kl.09:38
Brugernavn : Nadja O.

Hej John. 

Øv, øv. Dte var ikke godt. 

Hvordan skal man forholde sig som aktionær i tilfælde af at projekterne bliver solgt til et andet firma? Hvad vil der ske med vores aktier? Vil de stadig være noget værd?

Vh. Nadja


Besvar indlæg

Dato : 31.03.2022 kl.08:31
Brugernavn : John Stihøj

Hej Nadja.

Saniona er kommet med meget dårlige nyheder. Fase 2 forsøg mod de sjældne sygdomme PWS og HO stoppes. Pengene til at gennemføre fase 2 og siden fase 3 mangler ganske enkelt. Værdien af Saniona er jo netop baseret på de to forsøg, der ellers er så langt fremme i udviklingsforløbet. Jeg føler mig overbevist om, at de arbejder intenst i korridorerer på at enten sælge de to projekter eller at få en partner (sponsor) ind. Hidtil var intentionen, at de ville selv. Det kan de ikke. Det er noget rigtigt rod. Jeg har en aktiepost i selskabet, og den beholder jeg. Jeg løber planken ud og står fast.


Besvar indlæg

Dato : 30.03.2022 kl.21:02
Brugernavn : Nadja O.

Hvad tænker I om Sanionas fald de sidste par dage? 

Er der nogen der ved hvorfor det er gået så stærkt? Skal man hoppe ud af den?'

Vh, Nadja


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

28-06-2022


Danmark: Matas holder generalforsamling.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.