Infineon

649 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 05.10.2021 kl.12:33
Brugernavn : ger

Beholder og har suppleret et par gange i år. Udvidelsen og udbygningen i primært Villach koster da en betragtelig sum (4 milliarder € er betragtelig selv over to år), hvor vi vel blot må holde os til en sandsynlig langsigtet efterspørgsel, som gør det til en fin forretning. Min ydmyge forventning er, at det på sigt ser fornuftigt ud (men jeg ved jo lige så lidt eller meget om fremtiden, som I andre gør). Konsensus blandt kursmålsættere ligger i intervallet 40-45 (storbankers analytikere, som vi altid ser på med et vist forbehold). Så, John ... du har min hånd med på kogepladen :-)


Med venlig hilsen


Gert Jessen

 


Besvar indlæg

Dato : 05.10.2021 kl.10:35
Brugernavn : lembramol

Den produktionstunge del af halvlederbranchen er meget cyklisk.  Især set indenfor hukommelse, som vist ikke er Infineons område, men alligevel...


På et tidspunkt svinger det rundt, så den nuværende mangel bliver overudbud. Det vil påvirke standardchips, mens specialvarer nok er mere uberørt.


Besvar indlæg

Dato : 05.10.2021 kl.10:29
Brugernavn : John Stihøj

Salget i 2021/22 (ved udgangen af september) skulle stige i midten af ti procent, som gruppen meddelte tirsdag (05-10-2021) op til selskabets investordag. Driftsmarginen (segmentresultat) forventes at stige til omkring 20 procent. Infineon forventer investeringer på 2,4 milliarder euro. Vækstmålene på mellemlang sigt blev bekræftet.


Koncernen drager i øjeblikket fordel af de gode tider for halvlederdelen. Virksomheden vil sandsynligvis have nået sine mål for regnskabsåret, der netop er slut. Baseret på foreløbige tal bekræftede Infineon sine forventninger til 2020/21: salg på omkring 11 milliarder euro, en segmentresultatmargen på mere end 18 procent og investeringer på omkring 1,6 milliarder euro.


Mon ikke man bare skal holde fast i denne aktie?


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.