Signify

468 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 02.08.2021 kl.13:04
Brugernavn : ger

Hej John. Til en gnms. anskaffelsespris på ca. 35 PT, er jeg såmen ganske fornøjet, og forventer at holde den en god rum tid. Der er også et ok direkte afkast (senest 2.75€). Da klima og bæredygtighed er og vil være altafgørende i de kommende mange år, er det nok heller ikke et dårligt sted at være; især da prisætningen som du nævner faktisk ikke er skræmmende (som vi har set for andre hypede 'klima-aktier').

PS Det er da OK at du ikke følger med i alverdens aktier, men måske Signify er kommet lidt højere op på radaren?


MVH Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 02.08.2021 kl.11:24
Brugernavn : John Stihøj

Hej Gert. Der findes jo SÅ mange aktier i verden at man ikke kan have alle inde på radaren. Derfor er mit kendskab til Signify beskedent, men jeg har lige tjekket lidt op, og det ser jo fornuftigt ud. Fornuftig prissætning og kortsigtet handel mellem 45 og 55. Så ud fra mit ringe kendskab til aktien er holdningen, at du vel blot bare kan holde fast. Uden ansvar.


Besvar indlæg

Dato : 23.07.2021 kl.13:58
Brugernavn : ger

Jeg har den direkte fra den hollandske børs  :-)

Ticker Kode er LIGHT / ISIN Kode NL0011821392.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 23.07.2021 kl.12:38
Brugernavn : lembramol

Ikke at jeg kender noget til Signify, men med et hurtigt kig ligner det et stabilt kvalitetsfirma.


Hos Nordnet har man to muligheder, begge via amerikanske markeder: Signify nv, SFFYF og Signify nv ADR, PHPPY. Men de ser ikke ud til at følge hinanden i kurs. Er der nogen der véd hvilken en der er den "rigtige"?


Besvar indlæg

Dato : 23.07.2021 kl.10:45
Brugernavn : ger

Købte første portion i Signify (tidl. Philips Lightning) i juli sidste år, så efter ét år er jeg stadig ret fornøjet med udviklingen. Aktien passer glimrende ind i min lange bæredygtige portefølje. Dog falder den lidt på regnskabet i dag, sandsynligvis pga. lidt afdæmpede vækstforventninger på kort sigt pga. stigende Covid-19 rundt omkring i verden, selvom der stadig er god vækst i sigte. Har suppleret med en lille ekstra portion på faldet her til morgen.


Har AktieInfo Signify på radaren og i givet fald nogle overvejelser om butikken? 


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.