Thyssenkrupp

2341 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 05.04.2024 kl.10:31
Brugernavn : John Stihøj

Vi er faktisk tæt på vigtige potentielt kurspåvirkende nyheder. I næste uge ventes der nye oplysninger i relation til omstruktureringer, der jævnfør tyske medier kan omfatte nedlæggelse af tusindvis af jobs, eventuelt ændring af ejerforholdene i HKM (ejes samme med Salzgitter og Vallourec), og dertil er der igangværende forhandlinger om salg af dele af ejerskabet af Marine enheden (produktion af blandt andet u-både) med kapitalfonden Carlyle som potentiel investor.


Nu ved vi jo ikke, hvordan tingene falder ud, men jeg synes der er mange potentielt gode nyheder i farvandet. Derfor holder jeg ved.


Besvar indlæg

Dato : 05.04.2024 kl.10:24
Brugernavn : JPVium

På investtech.com kan jeg se, at der er dårlig likviditet i aktien. Elektrolyse er udskilt i et selvstændigt selskab. FLS har købt cement-delen. Aktien ligger fortsat i modelporteføljen. Hvilke nyheder måtte der være på vej som kurstriggere?


Besvar indlæg

Dato : 28.07.2023 kl.18:10
Brugernavn : JPVium

https://hydrogen-central.com/hydrogen-ipo-germany-values-hyssenkrupp-nucera-e2-5bn/

Iflg. det ovenstående link skulle værdien af Nucera være € 2,5 mia.

Som en bibemærkning har jeg noteret, at Nucera må være en maga konkurrent til Green Hydrogen Systems.


Besvar indlæg

Dato : 22.06.2021 kl.19:14
Brugernavn : lp90

Tak john har også yderligere køb rettet ned fra 8,22 til 8,1 så må vi se om de kommer og ellers gør det ikke noget hvis det var bunden vi så idag 


Besvar indlæg

Dato : 22.06.2021 kl.17:49
Brugernavn : John Stihøj

Det skyldes det generelle fald i råvarepriserne, herunder stål. Branchen klarer sig dog godt. Det var som om faldet i TK blev igangsat samtidig med at en anden producent, Salzgitter, opjusterede. Men her er det som altid forventningerne der påvirker aktiekurserne, og i øjeblikket ligger stålpriserne lidt presset, og så falder forventningerne Det tror jeg er forkert. Henset til den høje økonomiske vækst tror jeg fortsat på stigende råvarepriser, og dette sammenholdt med eventuelt frasalg i Thyssen Krupp gør, at jeg fortsat mener man skal holde fast. Ligger selv personligt i aktien, og jeg ærgrer mig (sammen med dig) over den seneste kursudvikling. Har faktisk købt ekstra op personligt i dag på 8,25 EUR. When you ar e in trouble - then double:-)


Besvar indlæg

Dato : 22.06.2021 kl.15:56
Brugernavn : lp90

Hej John

ved du hvad årsagen er til den er faldet næsten 20 % den sidste uge 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

Det siger kunderne:

 • Jeg har længe haft søvnige penge stående i banken, som nu er kommet på arbejde efter jeg blev gjort opmærksom på Jeres råd og viden. Som kvinde gør det mig tryg at følge den daglige opdatering og det har skabt interesse for investering, som jeg før ikke havde kendskab til og allerede har givet mig en bedre privatøkonomi. Tak for det !
  Med venlig hilsen
  Karen i Nordjylland
  Vil du også have større afkast?

 • Som privat investor med egne midler er det vigtigt at kunne støtte sig til troværdig og objektiv information, både på kort sigt og til opsparingsformål.
  Erfaring og viden er særligt vigtigt i usikre økonomiske og geopolitiske tider – alle er jo dygtige, når det kun går op.
  Derfor ser jeg det daglige overblik og råd fra Aktieinfo som en uundværlig inspirationskilde, der for længst har tjent sig ind. Med tak og venlig hilsen – Jens
  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor.

  Vil du også have større afkast?

Kalenderen / Aktier i fokus

28-05-2024


Norge: Regnskab fra Cadeler.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.