Er SAS en god investering lige nu...

4332 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 29.04.2021 kl.16:59
Brugernavn : John Stihøj

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig den opstilling, som Michael henviser til. Problemet er, at mange mener SAS er billig, blot fordi kursen idag ligger langt under tidligere tider, men netop det faktum at der er mange flere aktier i omløb gør, at aktiekursen rent faktisk er dyrere end for få år siden. I min optik er aktien deciceret dyr, og jeg ville ikke røre ved aktien. Det psykologiske aspekt kan dog få mange til at købe aktien nu, og sikre en optur, men det sker på et forkert beslutningsgrundlag. Værdien er udhulet. Det samme gør sig gældende i Norwegian.


Besvar indlæg

Dato : 28.04.2021 kl.22:04
Brugernavn : Michael

Hej


Jeg har ikke selv SAS aktien og nedenstående har jeg samlet sammen for at besvare dit spørgsmål. Skulle der være fejl i mine tal er der sikkert en anden i forum der retter det :)


Ud over aktiekursen skal du også se på mængden af aktier. SAS har under Corona været i markedet for at hente ny kapital ved at udstede nye aktier. 


For at sætte tal på fandt jeg denne fact file på SAS' hjemmeside:

https://www.sasgroup.net/files/documents/fact-book/sas-fact-book-fy17-1.pdf

jf filen var SAS' nominielle børsværdi i 2018: 7.732 MSEK (389.582.551 aktier). Hvis jeg kigger på Nordnet er børsværdien af SAS i dag ca 14.859 MSEK (7.266.039.292 aktier).


Dvs at selvskabet i dag på børsen er prissat næsten dobbelt så højt som i 2018 (Hvor SAS havde et ok overskud). Som jeg ser det, hvis man køber SAS i dag, skal man tro på at SAS ikke kun kommer tilbage, men i væsentlige bedre form end før.


Det tror jeg ikke på :)Hilsen

Michael


Besvar indlæg

Dato : 28.04.2021 kl.19:09
Brugernavn : Q2 INVEST

Jeg er nu invester, og tænker at SAS aktien er en god investering, da der nok snart åbnes mere op, også i resten af verden, i takt med at vi alle fået vaccine. Jeg tror at SAS er en af de aktiver der kan stige pænt i den kommende tid. Er i enige? Argumenter meget gerne for jeres holdning til min holdning/tro.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.