Dagens Aktietip

1085 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 23.04.2021 kl.12:51
Brugernavn : John Stihøj

Michael Dehn-Jensen: Dit input tages til efterretning. Det er korrekt, at der har været for lidt aktivitet på dette punkt i for lang tid. Det retter jeg op på. Tak for at du gjorde opmærksom herpå.


Besvar indlæg

Dato : 23.04.2021 kl.12:12
Brugernavn : Kim Frost

Ikke forstået: Jeg henviste jo indirekte til de nedenstående "Markedets udvikling" og "Aktuel eksponering". Men igen: Jeg har rigtig god hjælp af Aktieinfo.

Kim 


Besvar indlæg

Dato : 23.04.2021 kl.10:21
Brugernavn : Dehn-Jensen

Jeg er enig med det du skriver Kim, men du forholder dig jo ikke til mit spørgsmål omkring Dagens Aktietip.
Besvar indlæg

Dato : 23.04.2021 kl.09:51
Brugernavn : Kim Frost

Vi investorer har jo forskellige risikoprofiler. Personligt er jeg kort- til mellemlang med høj risikoprofil. I dén modus har jeg nydt godt af Aktieinfo. "Fasthold etc." er jo kun en overordnet vurdering. Der er i mine øjne ofte indsigtsfulde kommentarer til brancher med potentiale. Dertil den ugentlige gennemgang med tips til stockpicking. Endelig kan man have forskellig holdning til teknisk analyse; men jeg synes, den supplerer godt. Alt i alt meget tilfreds med Aktieinfo med et foreløbigt afkast i år på 15%.Besvar indlæg

Dato : 23.04.2021 kl.09:36
Brugernavn : Dehn-Jensen

Jeg har været abonnent på Aktieinfo siden primo december 2020 og i løbet af 4½ måned har jeg ikke oplevet, at der er givet et egentligt "Dagens Aktietip" - der står kun en fast tekst "Fasthold høj eksponering mod aktier".


DAGENS AKTIETIP burde jo være et spekulativt tip for dagen, som beskrevet nederst på de daglige meddelelser:

Der er tale om aktier, hvor vi ser en kortsigtet mulighed. Disse tips egner sig primært til investorer med en høj risikoprofil, og som agerer kortsigtet i markedet. Der er således tale om aktier, hvor der kan være en kortsigtet bevægelse – op eller ned, men hvor vi ikke føler os så sikre, at vi optager den pågældende aktie på Positivlisten. Dagens aktietip kan være såvel køb som salg (shortsalg).


Er det kun mig der er skuffet?


Med venlig hilsen

Michael Dehn-Jensen


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.