Børsnoteringer i Danmark i 2021

2638 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 04.10.2021 kl.12:48
Brugernavn : John Stihøj

TuckerGonzales: Jeg ville gå i banken for at hente et lån fremfor et sted, hvor renten måske er noget højere.


Speedrecruiters stopper sin IPO og følger dermed Re-Match, hvilket jeg ser som et stort svaghedstegn, hvor det hele pakkes ind under, at markedet er usikkert. Til rette pris, kan alt sælges.


"Som et resultat af den nuværende og meget høje usikkerhed på de finansielle markeder, ønsker Selskabet at udskyde det igangværende udbud af aktier og den planlagte optagelse til handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark. Selskabet trækker derfor udbuddet og ansøgning om optagelse til handel på First North Growth Market tilbage, og alle tegningsordrer annulleres hermed".


Besvar indlæg

Dato : 01.10.2021 kl.12:26
Brugernavn : TuckerGonzales

Venner, jeg har et spørgsmål om personlig økonomi og udlån. For at skalere min virksomhed, vil jeg låne penge. På webstedet https://laanius.dk/ fandt jeg flere muligheder for virksomheder, der kan hjælpe med dette. Hvad kan du rådgive mig?


Besvar indlæg

Dato : 30.09.2021 kl.09:45
Brugernavn : Doluseventualis

John Stihøj

Jeg kan godt lide din 'skideballe' til Re-match og Same System i morgenens aktie-info.

Det er Cirkus-revy for investorer

Lennart


Besvar indlæg

Dato : 29.09.2021 kl.14:15
Brugernavn : John Stihøj

Re-Match trækker sit udbud tilbage. Hmmm. Ikke noget godt signal, men udbuddet anser jeg dog også for at være for dyrt. Besvar indlæg

Dato : 23.09.2021 kl.11:15
Brugernavn : TuckerGonzales

Mange tak for disse anbefalinger!


Besvar indlæg

Dato : 28.06.2021 kl.11:38
Brugernavn : John Stihøj

Copyright Agent: IPO- perioden løber til imorgen.

Jeg har fået at vide, at der har været en fejl som har gjort, at man ikke kunne tegne aktier via Nordnet. Fejlen skulle nu være løst, så hvis man ønsker at tegne aktier i Copyright Agent, så kan det altså ske via Nordnet på normal vis nu igen. Aner ikke hvad fejlen skyldes, men som nævnt - det skulle være løst.


Besvar indlæg

Dato : 16.06.2021 kl.09:14
Brugernavn : John Stihøj

Til orientering: Copyright Agent har netop startet udbud af nye aktier i forbindelse med børsnotering på First North. Hvis du vil lære casen nærmere at kende, så kan du tilmelde dig et webinar, hvor jeg er ordstyrer. Det sker onsdag den 23-06 kl. 16.00-17.00. Håber du har lyst til at være med.

http://www.copyrightagent.com/investors?utm_source=NordenCEF&utm_medium=IPO&utm_campaign=Aktieinfo


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2021 kl.10:10
Brugernavn : pjskovly

Jeg har lagt et bud ind på 5000 stk. måske lidt i overkanten hvis ikke der bliver overbud og det kan jeg ikke finde noget om. 

De sidste jeg har deltaget i har givet få eller ingen aktier.


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2021 kl.09:52
Brugernavn : John Stihøj

Hej Preben. Tror nok den skal blive succesfuld, men jeg er ikke oppe at ringe som i tilfældet Bactiquant og Hydract. Men da der er forhåndstilsagn for 28,9 mio. kr. ud af udbuddet på 51-55 mio. kr. kan den godt blive en succes fra dag 1. Prevaluation er 200 mio., kr. De har 80 kunder og et mål om 200 nye frem mod 2024. Jeg går selv med for et mindre beløb, så det er usikkert om jeg får noget eller om jeg får et mindre beløb. Jeg vil dog nok sælge ret hurtigt, hvis der er gevinst fra start. Der er virkelig gang i IPO´s i Danmark (og resten af verden), og vi skal huske, at det ikke er en gratis billet til gevinst. Så pas lidt på - især ikke at lægge for store ordrer ind, da man jo pludselig kan komme i den situation, at man får fuld tildeling. Men som nævnt: Jeg lægger selv et mindre bud ind.


Besvar indlæg

Dato : 26.04.2021 kl.21:29
Brugernavn : pjskovly

Hej John

jeg fik ikke set Digizeite event som du var ordstyrer på men har du en fornemmelse af om vi skal deltage i emissionen? 

Preben Jensen 


Besvar indlæg

Dato : 14.04.2021 kl.11:20
Brugernavn : John Stihøj

Der er virkelig gang i børsnoteringerne for tiden. I mit seneste indlæg omtalte jeg Hydract, som i går lukkede for tegningen af aktier i selskabet. Jeg har selv lagt billet ind. I løbet af kort tid får vi besked om, hvor mange aktier vi får tildelt. Første handelsdag bliver den 21. april.


Allerede nu er endnu en børsnotering fra Norden CEF sat i gang. Det drejer sig om den odenseanske virksomhed Digizuite, der søger om optagelse på First North Børsen i Danmark. Selskabet gør sig i Digital Asset Management og søger nye penge til at sikre en høj vækst i de kommende år. Du kan lære selskabet og casen at kende ved at deltage i et webinar med mig som ordstyrer den 15. april kl. 17-18. Tilmelding og adgang til webinaret skal ske via dette link: 

https://event.webinarjam.com/register/7/rp60xf2


Håber du har lyst til at lære selskabet bedre at kende. 


Besvar indlæg

Dato : 07.04.2021 kl.14:54
Brugernavn : John Stihøj

Jeg synes altid det er spændende, når der kommer nye selskaber på Børsen. Langt de fleste kommer heldigvis godt fra start. 


Den 08-04-2021 kl. 16.00 kan du deltage i et webinar med Hydract med mig som ordstyrer. Jeg synes casen forekommer interessant og spændende. Du kan tilmelde dig webinaret via dette link: 

https://event.webinarjam.com/register/7/ygk3lhv


Håber du har lyst til at lytte med.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.