Cadeler

2505 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 05.05.2022 kl.10:11
Brugernavn : ger

Enig - med den tilføjelse, at kursmål 40-45 ikke er usandsynligt indenfor en overskuelig tid, men at vi også kan se ind i en udvikling både generelt og specifikt for Cadeler, der kan indikere en endnu bedre performance. Så indtil videre har jeg ikke så travlt.


Med venlig hilsen


Gert Jessen 


Besvar indlæg

Dato : 05.05.2022 kl.09:58
Brugernavn : John Stihøj

Det er en styrke for selskabet i jagten på nye ordrer fremadrettet. Konkurrencen er lille, og nu distancerer Cadeler sig fra konkurrenterne. Jeg mener aktien skal beholdes til 40-45 NOK niveauet. Her vil jeg overveje at lukke ned. Der skal opstilles mange havvindmølleparker fremadrettet, så sælg ikke for tidligt.


Besvar indlæg

Dato : 05.05.2022 kl.09:55
Brugernavn : ger

Cadeler har fået penge i kassen ' to use the cash to fund a part of the construction of a new "hybrid" offshore wind farm foundation installation vessel' (lyder flot!). Beløbet er rejst til lige over kurs 32, hvilket så forskydes til dagens fald. Og den mekanisme ses jo ofte. På den anden side kan man vel med nogen sandsynlighed vurdere, at udvidelsen på sigt styrker både virksomhed og aktie. Hvad tænker AktieInfo?


Med venlig hilsen

Gert Jessen 


Besvar indlæg

Dato : 19.07.2021 kl.11:37
Brugernavn : John Stihøj

Hej Gert.


OHT/Subsea bliver en ganske stor aktør, men markedet for installering af havvindmølleparker bliver jo også meget stort. Tror derfor der er plads til begge aktører, men det er da fornuftigt, at du har valgt at satse på begge. Så Jomfru Ane Gade betegnelsen passer nok meget godt til situationen.


Besvar indlæg

Dato : 08.07.2021 kl.11:53
Brugernavn : ger

Købte OHT for nogle måneder siden samtidigt med Cadeler som en form for 'afdækning', og så passer den også fint ind i min porteføljes klimaprofil.

Nu kan jeg her til morgen læse, at Subsea 7 slår deres bærbare virksomhedsdel (fornybarvirksomhet) sammen med OHT til en nyt selskab Seaway 7. Umiddelbart tages denne konstruktion rigtig god imod af OHT's aktionærer - i al fald pænt op i dag. Til gengæld falder Cadeler en anelse, men de to ting hænger jo ikke nødvendigvis helt sammen.

Hvad tænker AktieInfo om det nye selskab og den nye konkurrencesituation, der tegner sig i de kommende år?

Mest hælder jeg til 'Jomfru Ane Gade' syndromet: det er godt for området, at de ligger 'i samme gade'.


Med venlig hilsen


Gert Jessen

 


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2021 kl.17:13
Brugernavn : John Stihøj

Selvom BW måtte købe en post fra den anden storaktionær, så får de ikke et ejerskab, der kræver fremsat tilbud til os andre. Men det er da interessant, hvad der ser ud til at ske på ejersiden.

Cadelers regnskab i dag var svagt for 2020, men det ser anderledes lovende ud for 2021. Så mon ikke vi bare skal læne os tilbage og holde godt fast i denne perle af en aktie:-)


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2021 kl.10:45
Brugernavn : ger

Offentliggjort i morges:

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2021/04/06/7651695/sohmen-pao-tar-styring-i-cadeler


Med venlig hilsen


Gert Jessen
Besvar indlæg

Dato : 06.04.2021 kl.10:33
Brugernavn : lhr

På Cadelers hjemmeside står der ingenting om ændringer i ledelsen. De har offentliggjort deres regnskab. Er det mon det der er 'motoren' ??


venlig hilsen Linda


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2021 kl.10:27
Brugernavn : ger

Har AktieInfo nogen overvejelser i forhold til chef- og storaktionærrokaden i Cadeler? I al fald tager markedet godt imod rokaderne, hvilket gir aktien et endnu bedre afkast siden børsintroduktionen - omkring de 50% på relativt kort tid. På mellemlang sigt sandsynligvis stadig med et fint potentiale. Er AktieInfor enig i den betragtning?  


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.