Cadeler

189 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 06.04.2021 kl.17:13
Brugernavn : John Stihøj

Selvom BW måtte købe en post fra den anden storaktionær, så får de ikke et ejerskab, der kræver fremsat tilbud til os andre. Men det er da interessant, hvad der ser ud til at ske på ejersiden.

Cadelers regnskab i dag var svagt for 2020, men det ser anderledes lovende ud for 2021. Så mon ikke vi bare skal læne os tilbage og holde godt fast i denne perle af en aktie:-)


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2021 kl.10:45
Brugernavn : ger

Offentliggjort i morges:

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2021/04/06/7651695/sohmen-pao-tar-styring-i-cadeler


Med venlig hilsen


Gert Jessen
Besvar indlæg

Dato : 06.04.2021 kl.10:33
Brugernavn : lhr

På Cadelers hjemmeside står der ingenting om ændringer i ledelsen. De har offentliggjort deres regnskab. Er det mon det der er 'motoren' ??


venlig hilsen Linda


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2021 kl.10:27
Brugernavn : ger

Har AktieInfo nogen overvejelser i forhold til chef- og storaktionærrokaden i Cadeler? I al fald tager markedet godt imod rokaderne, hvilket gir aktien et endnu bedre afkast siden børsintroduktionen - omkring de 50% på relativt kort tid. På mellemlang sigt sandsynligvis stadig med et fint potentiale. Er AktieInfor enig i den betragtning?  


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

12-04-2021


Danmark: Trafiktal fra SAS
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.