Quantafuel

5660 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 07.03.2023 kl.16:16
Brugernavn : lembramol

@Bjarne

Kirkbi og BASF kender jo heller ikke fremtiden, men satser deres penge ligesom vi gør, på investeringer som ser lovende ud. De har måske nok bedre ressourcer til at undersøge hvad de investerer i, men også interne holdninger, som påvirker udover en rent økonomisk betragtning.


Det kan være et ønske om at investere i noget, som forbedrer miljøet. Og for BASFs vedkommende, noget der kan understøtte deres større forretning.


Jeg synes ikke, de forhold du nævner, berettiger ordet fup. Men med bagklogskab var firmaet aldrig det værd, det blev handlet til på toppen, så uberettiget hype, ja. Om det så også inkluderede fup, har jeg ikke fulgt tæt nok med til at sige.


Besvar indlæg

Dato : 07.03.2023 kl.15:49
Brugernavn : Bjarne

Konceptet syntes jeg var virkeligt spændende, da jeg i begyndelse af 2021 forsigtig købte den første portion aktier i Quantafuel.

Før køb af aktier har jeg den vane, at undersøge, hvem der er aktionærer i foretagenet. Og når jeg ser at Kirkbi Invest og BASF, samt en inveseringsfond (Deka Investment) har en andel på ca. 25%, kan det nok ikke gå helt galt. Særlig Kirkbi og BASF kender vi allesammen som nogle solide virksomheder. Men det varede ikke så forfærdelig lang tid, inden kursen faldt tilbage. Nå, men det er jo de udskældte shortere; de skal jo tilbagekøbe aktierne. Kirkbi og BASF havde indskudt flere milioner, så den vr nok god nok.

Så begyndte forskellige uheld, de nåede ikke de fastsatte tidsgrænser, hvor fabrikken skulle nå deres forskellige mål. Der var også en lille brand, som også forsinkede dem. Vi fik en sludder for en sladder, når vi endelig hørte noget. Bøhn forlod virksomheden og solgte ud. Jo jo, alarmklokkerne var begyndt at ringe. Men vi havde jo stadig Kirkbi og BASF - Rolig. Kursen sivede stadig (Her skulle man have brugt stoploss) De kloge debattører på proinvestor(DET ER IKKE IRONI) prøvede virkelig at finde en forklaring. Flere havde forskellige GODE forklaringer hvad de kunne gøre for at få de manglende penge hjem. Så blev regnskabet flyttet frem og tilbage 3 gange. Hvad i alverden skete der? Så kom det. Et bud på kr 6,38 Nrk. Så har vi balladen (Som Lau plejer at sige)

Hvad så. Skal jeg godtage det og komme videre, eller sige nej tak. Jeg har aldrig oplevet sådan en omgang fup før. Hvorfor poster   Kirkbi og BASF så mange millioner i et firma, som går på r.... kort tid efter. Er der en anden agenda. Det er altså slet ikke nogen garanti med så store kendte aktionærer i ejerkredsen.

Mvh.

 Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 04.03.2023 kl.14:22
Brugernavn : Bjarne

Ja, det har været en vanvittig rejse. Jeg ved ikke hvad man skal tro på nu.

Du har ret. Jeg tvivler også på at de når de 90 %. Der bliver nok flere end 10%, som vil vente og se

De mangler penge, men der må da kunne sælges noget fra. (Mange på Proinvestor har en mening og

gode ideer) Der er rigtig mange teorier. Jeg skulle være blevet i Saniona :-), som jeg blev sur på.

Stort tillykke til jer andre.

Ja det med Chr. Lach ser da også mærkeligt ud, hvis han kun regner med at få kr. 6,38. Meget lille gevinst.

Mvh.

BjarneBesvar indlæg

Dato : 02.03.2023 kl.05:06
Brugernavn : Hans Thorn

Jeg håber at du får ret. Lidt pudsigt at samtidig med at selskabet anbefaler deres aktionærer at forære deres aktier til KKR så køber Vice CEO og BASF mand i selskabet  Christian Lach 10,000 aktier i går


Besvar indlæg

Dato : 01.03.2023 kl.19:55
Brugernavn : lembramol

Ja, det er et dårligt bud, 6,38 for en aktie som har været over 80. Men de var ved at løbe tør for penge, og så åbenbart ingen anden udvej.


Jeg tror, de får svært ved at skaffe 90% opbakning. Næsten alle aktionærer står til at tabe, og selv hvis det måske er rationelt at sige ja, vil mange nok alligevel betakke sig for at tage et stort tab. De to hovedaktionærer, som har sagt ja, sidder kun med 20%.Besvar indlæg

Dato : 01.03.2023 kl.06:17
Brugernavn : Hans Thorn

Og en uge senere smed samme direktør en masse små investorer under bussen og forærede selskabet til nogle amerikanske gribbe. Quantafuel skulle i 200 forudså "analytikerne". 


Besvar indlæg

Dato : 21.02.2023 kl.16:20
Brugernavn : Bjarne

Dem som har Quantafuel kan høre direktøren i "Guld og grønne Skove på P1 idag d. 21.02

Kør hen til 45 min

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 21.01.2021 kl.10:54
Brugernavn : Bjarne

Tak for svaret LP90

Det gjorde jeg også med Gomspace. Mener også, at Quantfuel skrives i rubrik 67.

Hvis du har Nordnet, kan du se at den står lidt for sig selv øverst til venstre i realisationsoversigt, under øvrige solgte norske aktier. Hvis ikke 2021, så 2020

Hvis altså du har solgt.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 21.01.2021 kl.10:16
Brugernavn : lp90

Hej Bjarne jeg mener det er det man kalder en unoteret aktie den handles som en MTF aktie på Euronext Growth og 

ifgl skat er det ikke at betegne som en noteret børs 

uden ansvar jeg svare dig men jeg fører den som en unoteret aktie 


Besvar indlæg

Dato : 21.01.2021 kl.10:10
Brugernavn : Bjarne

Er der nogen, som ved om man kan modregne tab/gevinst af Quantafuel sammen med "almindelig aktier". Kort sagt. Er den unoteret?

Jeg ved at f.eks Gomspace skal noteres i rubrik 67, da den er under unoteret aktie.

Som jeg har forstået det kan man få skat tilbage ved et tab for en aktie i rubrik 67 - Omvendt skal man betale ved gevinst.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

27-03-2023


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.