Kampen om el-biler

1694 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 14.01.2021 kl.09:14
Brugernavn : Ukendt bruger

Pas på. 

Lige nu tænker alle grønne biler= el bil. 


Mange mennesker i tyskland og USA vil aldrig kunne bruge en El-bil, grundet relativ lille rækkevidde (selv for tesla). 

Jeg tror el-bilen er en overgangsbil til en anden grøn teknologi, som vil ligne benzin mere (længere rækkevide og hurtigere optankning)- muligvis brint eller måske thorium.

El biler kan bruges af en lille elite i byerne. 


Fortæl lige Hr smith der pender 250 km hver vej til Hamburg, at han skal købe en El-bil. 


Besvar indlæg

Dato : 13.01.2021 kl.10:36
Brugernavn : John Stihøj

Elbils-markedet boomer. Se blot på Tesla. Den aktie mener jeg dog er kørt fra os, men hvor kan vi ellers finde aktier, der har relation til el-biler?


Når der kommer flere el-biler på markedet får vi brug for standere på tankstationer. Hvem kan levere disse standere?


Batterierne har for lav ydevene. For at el-biler for alvor kan blive udbredt har vi brug for batterier med større ydeevne, og en hurtig opladning. Hvem kan/er blive markedsleder her? Jeg faldt over et australsk selskab Brighsun New Energy som menes at være tæt på med et batteri, der kan klare op til 2.000 km´s kørsel uden opladning, men desværre er selskabet ikke børsnoteret. Hvem er længst fremme?


Omkring batteriet gælder det også, at de skal kunne oplades væsentlig hurtigere end tilfældet er i dag. Har I kendskab til producenter, der kan klare den opgave?


Desuden bliver der er slags aftermarket. Når batterierne er udtjente, skal de håndteres korrekt miljømæssigt. Det ligger naturligvis ude i fremtiden, men hvilke selskaber menes at kunne overtage dette marked?


Lithium indgår som bestanddel i batterier. Er der nogle producenter, som endnu ikke er stukket af?


Jeg selv har begrænset viden om dette marked. Det nemme vil jo være at købe nogle af de tyske bilproducenter, men der findes givetvis andre måder at få del i denne kage på. Derfor mit opslag. Håber andre med viden om dette kan komme med forslag til alle os andre. På forhånd tak.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.