Danske Bank

927 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 04.11.2020 kl.18:09
Brugernavn : lhr

ja, jeg flyttede over i nogle af bankens produkter, og aftalte at det kun var for en periode.  Så hvis flytningen ikke var god for mig, så skulle der ikke betales for at aftalen bliver annulleret igen.


vh/ Linda


Besvar indlæg

Dato : 04.11.2020 kl.17:58
Brugernavn : Ken

Når du siger "forhandlet om en løsning" - tænker du så på en lavere rente hvorpå at du investere i nogle af deres andre produkter for eksempel? Det er mere for at få en idé om, hvor der er noget at komme efter.

Jeg flytter højst sandsynligt mit indestående over de 250tkr videre til Saxo. 


mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 04.11.2020 kl.17:45
Brugernavn : lhr

har taget kontakt til banken og forhandlet en løsning, som jeg finder mere rimelig.

Vedr Saxo Bank har de netop forhøjet deres gebyr for aktiehandel fra kr. 0,00 til min 14,00 - så de vil også til at have flere penge i kassen generelt.

vh/ Linda


Besvar indlæg

Dato : 04.11.2020 kl.15:04
Brugernavn : Ken

I ly af den amerikanske valgkamp er Danske Bank ude og rykke deres grænse for indestående. Tidligere 1,5mill rykkes hele vejen ned til 250.000kr. 

Jeg er selv kunde i banken og overvejer omrokering. Saxo Bank har stadig grænsen på 1million dkr. Spørgsmålet er hvor længe. 

Hvad gør I andre?


Mvh. Ken


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

03-08-2021

Tyskland: Regnskab fra BMW, Infineon.
USA: Regnskab fra Eli Lilly, Raytheon, Royal Carribean Cruises, Plantronics.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.