olie aktie

1110 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 23.10.2020 kl.19:45
Brugernavn : lp90

Hej Lau tusinde tak for dine vise ord jeg påtænker at købe den noteret i UDS 

rigtig god weekend til dig og dine kære 


Besvar indlæg

Dato : 23.10.2020 kl.18:48
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg har købt den i London til ca. 204 pence. Du kan også købe den i USA, hvis du bruger eksempelvis Nordnet, hvor UK-børsen ikke er tilgængelig. Begge steder er der høj likviditet. Koden er: BP. Prisen er i dette øjeblik 16,01 USD for den enhed som noteres derovre. 

Der er forskel på de børspapirers størrelse som handles i London og New York, og derfor kan priserne ikke sammenlignes direkte. Jævnfør BP's hjemmeside svarer den amerikank noterede ADR-enhed til 6 styk af selskabets aktier. Regnestykket må dermed være således: 2,055p dagspris X 6= 12,33 GBP X 1,3029 = 16,06 USD.

Udregnignen skal jeg ikke garantere for, men den er udført for at du kan se sammenhængen mellem de to børser.


Exxon (34,14 USD): er også i min kikkert, men forskellen er, at de er næsten "helt "sorte" i deres strategi, hvor BP ønsker at forblive et energiselskab og derfor vil dreje sig ind i grøn energi - ligesom Equinor (Statoil). BP er for mig at se en mellemløsning, som næppe bliver "Blacklistet"!!! af  ret mange forvaltere men fastholdt som en "artig" energileverandør med en tilstrækkelig positv holdning.

Jeg håber at det kan være til hjælp.  Køb af 3 gange i løbet af de næste par måneder er min ide for at sprede min anskaffelsespris i forhold til olieprisens udsving.

God weekend og venlig hilsen

Lau Svenssen


Besvar indlæg

Dato : 22.10.2020 kl.11:16
Brugernavn : lp90

Hej til skribenten

hvad er det for en BP aktie du er begyndt at samle op i ?

hvad med Exxon hvad siger du til den ? 

tak til skribenten 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

03-08-2021

Tyskland: Regnskab fra BMW, Infineon.
USA: Regnskab fra Eli Lilly, Raytheon, Royal Carribean Cruises, Plantronics.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.