Usikre aktiemarkeder

1163 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 09.10.2020 kl.15:30
Brugernavn : Bjarne

Ja, jeg vil godt nok sige, at det er ved at blive trættende med det cirkus derovre.

Men hvis det går som jeg håber så synes jeg, det ser godt ud med Kamala Harris.

Men som du siger; det er ærgeligt at man ikke har været fuldt investeret den senere tid. Men trøsten er dog at jeg ikke har TABT penge :-)

Jer kan dog nok være lidt irriteret på mig selv, at jeg ikke følger min mavefornemmelse med Sanonia. Så nu starter jeg forfra. Der var alligevel nogle som vidste for meget.

God weekend

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 09.10.2020 kl.13:50
Brugernavn : John Stihøj

Her ved middagstid er der udsigt til nye stigninger i USA. Det forlyder, at trompeten nu alligevel godt vil forhandle om en stimuluspakke - det han for få dage siden afviste, og som så blev modificeret til at han alligevel godt ville forhandle den del, der omfattede checks til borgerne (med hans underskift på). Der er SÅ meget støj på markedet, og Trump bidrager konstant til usikkerhed. Hvad han mener den ene dag, er ikke nødvendigvis hvad han mener den næste.


Der er efterhånden en tendens: Hvis aktiemarkedet falder på nyt fra ham, så mente han det ikke. Hvis aktierne stiger, så står han ved tingene. Lad os snart få noget ro på. Alternativet i form af Biden med den karasmatiske, unge og fornuftige Kamala Harris ved hans side vil være til det bedre.


Besvar indlæg

Dato : 09.10.2020 kl.09:50
Brugernavn : John Stihøj

Bjarne. Jeg deler din undren. Trump er uforudsigelig men han er også erhvervslivets mand. Tænk blot på hans skattelettelser, som jo i den grad har gavnet virksomheder. Joe Biden menes at ville hæve skatten. Så umiddelbart synes tanken om at Trump er bedre for aktiemarkedet end Biden at være rigtig. Det sjove er dog nu, at en del analytikere  nu mener, at en Biden sejr også vil gavne aktiemarkederne. Så det er en ren win-win i deres optik. En Biden sejr skal dog være så stor, at Trump ikke kan anfægte den. 


Jeg mener vi går en usikker tid i møde. Trump har på forhånd nævnt, at han ikke accepterer et nederlag, idet han vil anfægte korrektheden af brevstemmerne. I en af hans seneste taler bad han militsen på højrefløjen om at holde sig tilbage MED AT HOLDE SIG KLAR. Hvis Trump taber, er der risiko for tumult i de amerikanske byer. 


Jeg undres over, at aktiemarkederne kan holde kadencen oppe frem mod en så vanskeligt tid. Men optimisterne har overtaget, og der er masser af penge ude i samfundet. Jeg går som dig - passer på mine penge. Men hold da op hvor er det irriterede at se til, mens markedet (mod min holdning og vurdering) bare stiger og stiger.


Markedet faldt ca. 1 %, da Trump blev indlagt for Covid-19. Da han under står ståhej og flotte ord fra læger blev udskrevet, steg aktierne 2 %. Der er noget galt i Laksegade.


Besvar indlæg

Dato : 07.10.2020 kl.09:29
Brugernavn : Bjarne

Jeg undre mig meget over, at man siger at markederne hader  usikkerhed. Jeg mener at de elsker det. Et af de seneste eksempler er at jeg læser aktiemarkedet "håber" at Donald Trump vinder. Min mening er, at han absolut skaber usikkerhed med uafbrudt at foretage det uventede. Stort set hele tiden siger han et, men gør noget andet.Hele tiden foretager han det uventede. Senest som et lyn fra en klar himmel standser han forhandlingene om stimuluspakkerne, som der er så stor brug for. I øjeblikket kører han rundt og fortæller at man ikke skal være bange for covid 19. Jo, aktiemarkederne elsker usikkerhed.

Forstår ikke at man ikke er interesseret i at komme tilbage til "normalen" med Joe Biden. Ikke fordi jeg synes han er særlig spændende, men måske vi kan blive fri for det kæmpe cirkus, vi har været vidne til i 4 år.

Utroligt at aktierne er steget så meget den senere tid. Erkender at jeg har taget fejl, og har ligget 50/50. Men det bliver jeg ved med, da jeg tænker på at nu skal de store gevinster snar tages hjem af de store investorer.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.