Nyt blogindlæg:

986 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 03.05.2020 kl.23:04
Brugernavn : oliver632

Du har helt ret i at det blot viser effekten af renters rente. Det er der bare så mange mennesker der rent faktisk ikke forstår, så derfor har jeg prøvet at synliggøre så vidt som muligt i indlægget. Besvar indlæg

Dato : 03.05.2020 kl.20:53
Brugernavn : Ukendt bruger

Det er fascinerende  ja. ;Men det er jo blot effekten af renters rente indlægget beskriver. En effekt alle lærer om i (blæk)regning i 6-7 klasse. Men indrømmet, noget som kun få forstår effekten af. 


Besvar indlæg

Dato : 02.05.2020 kl.15:51
Brugernavn : oliver632

Jeg har skrevet en artikel om hvordan man bliver millionær på den nemme måde. Det virker umiddelbart som clickbait, men det er det ikke. 


Artikler omhandler hvordan man ved passiv investering på lang sigt altid ender som millionær, hvis man følger denne strategi. Det handler om at bliver ved med at investere, og så har du efter en årrække en million i aktier.


Artiklen indeholder en guide til hvordan man kommer igang.


Et eksempel er investering efter denne strategi er 3.000 kroner hver måned i 30 år, hvor man ender med 3,4 mio. Man har kun indbetalt 1.080.000 kroner, og så har man "tjent" resten - meget fascinerende.


https://dinfo.dk/bliv-millionaer/


Jeg håber i nyder indlægget. 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.