Gomspace 2020

6092 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 04.02.2021 kl.10:19
Brugernavn : John Stihøj

Så har jeg netop offentliggjort vores nyeste analyse på GomSpace. Du kan læse den her: https://www.aktieinfo.net/gs02022021/


Besvar indlæg

Dato : 20.11.2020 kl.14:54
Brugernavn : Ken

Hej Brandt


Som jeg skrev i mit indlæg d. 25 april:


"Jeg har ikke kigget nærmere i regnskabstallene, men synes generelt, at præsentationsvideoen af regnskabet, der er blevet lagt ud er temmelig uprofessionel. I kommunikationsafdelingen kan de godt begynde at ansætte lidt flere mennesker i hvert fald".


Det ovenstående gør sig stadig gældende. Det er godt de er begyndt at få små ordrer igen. Det der i princippet holder aktien tilbage, tror jeg, er simpelthen at der er andre kæmpe spillere (Tesla), der er begyndt at bevæge sig ind på markedet for satelitter og dermed er det lettere at investere i store populære aktier for at eksponere sig mod sektoren, end det er at gå detaljeret ned i satelit-markedet, sætte sig ind i casen og efterfølgende udvælge Gomspace som aktie.


Jeg er selv investeret og købte op igen under 8, på trods af jeg i mit sidste indlæg fra april, berettede om stor tvivl angående yderligere opkøb. Det har reddet lidt af mit tab i aktien indtil videre. Jeg tror dog stadig på aktien og selskabet.


God fredag og weekend!


Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 19.11.2020 kl.08:29
Brugernavn : Brandt79

Hej John, 

jeg ser stadigt en god chance for at Gomspace kan levere på den lange bane. Der er et par af deres kunder som du ved der i år har sendt satellitter op og som ved god datalevering skal have flere satelitter i 2021. 

Det ville dog være godt at høre lidt mere til deres afdeling i US om de har gang i nogle konkrete ting da jeg tror at dette marked er vigtigt for at opnå den målsætning som Gomspace har. 


Et par størrere investorer på banen tror jeg kan sætte lidt gang i aktien men pt virker det som om at det er mig og hr og fru Danmark der køber og sælger hist og pist. 


CEO Buus var selvfølgelig ude med et 3. kvartal og jeg syntes at han virkede mere lettet under præsentationen men hvor-i-guuder jeg ville ønske at han ville øve mere på præsentationen inden levering. Det virkede uforberedt og uprofessionelt med alle de øøh øøhh øøher. 


Jeg tror på 2021 men tror vi vil se den sive frem til slut 2020. 


Jeg er en meget urutineret aktie handler så ovenstående er fra at have fulgt aktien nogle år både på sidelinen og ved køb. 

Jeg er i dag inde i aktien og lang uanset op/nedture pt. 
Besvar indlæg

Dato : 05.10.2020 kl.17:39
Brugernavn : John Stihøj

Fredag fik vi en god nyhed fra GomSpace, der har vundet en ordre fra European Space Agency til en værdi af 1.225.000 EUR. Det er en stor og vigtig ordre relateret til GOMX-5 missionen. Jeg holder fast i mine aktier i GomSpace. Hvordan ser I andre på aktien?


Besvar indlæg

Dato : 17.06.2020 kl.11:29
Brugernavn : John Stihøj

Hej Gert. Jeg er enig med dig i, at det umiddelbart lyder som en dårlig nyhed. Men sagen er måske nok, at A&M samarbejdet mere har været en fugl på taget, som potentielt kunne blive stort, men altså nu ender ud i ingenting. Man kan jo også tage de positive briller på og vurdere det som om, at man luger ud i dårlige ordrer, og istedet satser på at få nye kunder og ordrer. Sidste år lugede de jo også ud i ordrebogen relateret til Sky and Space. Det er op ad bakke for selskabet, men heldigvis kunne de for nylig melde om en ny kunde i Norge. Nyheden er tvetydig. Andre der kan bidrage til at komme med oplysninger/holdninger?


Besvar indlæg

Dato : 17.06.2020 kl.11:04
Brugernavn : ger

Gomspaces aftale med A&M i går indebar åbenbart en nedskrivning på 12 mill SKR og at ordrer nedskrives med 14 mil SKR. Umiddelbart skidt, men læses tilsyneladende godt. Er der tale om lettelse over, at det ikke er værre, eller der andet på spil?


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 10.06.2020 kl.19:39
Brugernavn : ger

Det kunne jo goså skyldes en måned gammel bemærkning om at "GomSpace ”bare” skal få gang i salget" :-)


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 10.06.2020 kl.15:04
Brugernavn : John Stihøj

Vi må ikke beskylde nogen for noget. Insiderhandel er alvorligt, så jeg tror ikke det er tilfældet. Men det er jo sjovt, at de seneste dage har bud på så store stigninger. Jeg klager heller ikke, da jeg selv har aktien. Tror den kan komme en del højere op på sigt. Der er tale om en lille ordre, men alt kan jo glæde os, der ejer aktien.


Besvar indlæg

Dato : 10.06.2020 kl.14:56
Brugernavn : Ken

Gad vide om man nogen sinde finder ud af, hvordan det kan lade sig gøre, at der handles på denne information så voldsomt at aktien stiger med raket fart, i løbet af 3 dage inden selve nyheden bliver offentliggjort.. Jeg har selv tilføjet ekstra aktier på bunden, og er glad for stigningen... Men hvem er det der handler på de her insider informationer i så voldsom en grad? Det er jo vildt!


Besvar indlæg

Dato : 10.06.2020 kl.14:52
Brugernavn : John Stihøj

GomSpace signed a contract to develop and deliver a nanosatellite to the Norwegian Defence Research Establishment (FFI). The contract is worth 19 MSEK. 


Måske det forklarer aktiens optur i de senere dage:-)


Besvar indlæg

Dato : 25.04.2020 kl.12:54
Brugernavn : Ken

Jeg må godt nok indrømme, at den har været enorm dyr at have i min portefølje. Har købt op fra ca. 60 og hele vejen ned. Ved næsten ikke om jeg orker at købe op igen her under 8.

Jeg har ikke kigget nærmere i regnskabstallene, men synes generelt, at præsentationsvideoen af regnskabet, der er blevet lagt ud er temmelig uprofessionel. I kommunikationsafdelingen kan de godt begynde at ansætte lidt flere mennesker i hvert fald.


Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 24.04.2020 kl.10:32
Brugernavn : John Stihøj

Jeg har ikke nået at se dybt i regnskabet, men umiddelbart ser det fornuftigt ud. De dropper de langsigtede mål om et salg i 2023 på 1,5 mia. SEK, men det er vi nok ikke mange der reelt har troet på var muligt. Så det kommer ikke som en stor overraskelse. Ledelsen forekommer at være optimistisk på sigt. Jeg beholder mit frimærke i aktien.


Besvar indlæg

Dato : 23.04.2020 kl.15:32
Brugernavn : Ukendt bruger

Godt gået GOMX.... Besvar indlæg

Dato : 20.04.2020 kl.10:28
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvis du har interesse i Gomspace, ligesom jeg, kunne det vaere fantastisk at faa et par kommentarer paa, hvordan I tror 2020 kan/vil udforme sig for Gomspace. 

Jeg har stadigvaek et positivt syn paa firmaet, men kunne godt taenke mig et par store ordrer. SAS bliver det nok ikke..... 

Hvad er jeres tanker???


Min Portefolie er Danske Bank, Equinor, Exelexis, Gomspace og Teva.......


Med venlig hilsen


Jens NielsenBesvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

12-04-2021


Danmark: Trafiktal fra SAS
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.