Brdr. A & O Johansen

6769 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 20.06.2022 kl.15:09
Brugernavn : lembramol

Jeg kan ikke lige få øje på noget selskabsspecifikt, som begrunder at kursen bliver ved med at falde.


Det er nok snarere bekymring for byggemarkedet generelt. Men er det så slemt? AO skades vel ikke af stigende priser; de har tværtimod et vist lager. Der kan blive et vist tab, hvis mange håndværksmestre går konkurs, men selve aktiviteten i byggebranchen er da vist stadig god.


Til gengæld har de brug for et generationsskifte. Direktøren Niels Axel Johansen er født i 1939 (og bor i øvrigt i USA). Og bestyrelsesformand Henning Dyremose er fra 1945.


Besvar indlæg

Dato : 29.04.2022 kl.10:16
Brugernavn : ger

Takker for tanken... trods det jo er en lang position, har jeg (nærmest vanen tro) resuceret med ca. 1/3 ved 125 og tænker at fylde op igen omkring 100-105. I øvrigt igen en fin dividende på 45. Så jo; den er stadig lang - og især nu da EA er overtaget og vil bidrage ekstra fremover.


Med venlig hilsen


Gert Jessen  


Besvar indlæg

Dato : 28.04.2022 kl.18:47
Brugernavn : John Stihøj

Hvad så Gert? Holder du stadig fast i A&O Johansen? De kom jo med en opjustering idag, så casen er intakt. Men at aktien skal falde på en opjustering, er for mig en gåde. Ejer ikke selv aktien, men kom straks til at tænke på dig, da jeg så opjusteringen.


Besvar indlæg

Dato : 14.12.2021 kl.13:44
Brugernavn : ger

A & O køber EA Værktøj Engros, hvilket jo styrker positionen som leverandør til hånderværkermarkedet. Prisen på samlet ca. 189 med et årligt overskud PT på 7 mill. lyder i disse tider ganske ok - svarer til et direkte afkast på små 4 % p.a. Når stordrift og synergier udmøntes over de kommende år, bør et bedre afkast forventes. Og ja, det er stadig en relativt lille butik, men den er da hermed blevet lidt større :-)


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 07.07.2021 kl.13:52
Brugernavn : John Stihøj

Ja, det er flot med endnu en opjustering. Nyd sommeren og at du ejer denne gode aktie, Gert.


Besvar indlæg

Dato : 07.07.2021 kl.13:51
Brugernavn : ger

Tjah ... så kom der sandelig en opjustering mere :-) ... men det undrer vel ikke?


Med venlig hilsen


Gert JessenBesvar indlæg

Dato : 13.06.2021 kl.01:19
Brugernavn : Doluseventualis

Brdr A&O Johansen har jeg, særligt efter indlæg fra Gert, kigget lidt på (jeg købte den). Den ligner aktier jeg føler mig tryg ved. Den udsættes ikke for noget der ligner Orphazyme, men kører stille og roligt op.

Butikken er dybt proffesionel og er meget søgt. Jeg handler selv i den (det kræver dog et cvr-nr) deres priser er ikke langt fra Silvan o.lign. firmaer. De har indrettet salgspriserne så de er billigere ved større salg. Sikkert meget udbredt. Personalet er helt i top, nogen endda med autistisk overblik over produkterne (Søborg afd) Der har været tale om de er et oplagt opkøbs emne. Sker det. holder jeg aktien til den har stabiliseret sig, eller den når et niveau, hvor min fornemmelse siger salg.

LennartBesvar indlæg

Dato : 01.06.2021 kl.15:06
Brugernavn : John Stihøj

Ud fra aktiviteten på debatten er du den eneste, der er den lykkelige ejer af A&O. Den performer bare rigtig godt, så forstår at du holder ved. Jeg har ikke aktien, og vil ikke købe til nuværende pris (men der er jo også mange aktier at vælge imellem). Men i din situation forstår jeg godt, at du bare holder rigtig godt fast. 


Besvar indlæg

Dato : 27.05.2021 kl.13:36
Brugernavn : ger

Vi har i dag (igen) nået mit gamle kursmål for aktien (blandt andet efter ledelsens køb af aktier, der altid er et fornuftigt tegn). Der er endvidere løbet en positiv udvikling parallelt siden jeg tude tænke tre nuller på A & O Johansen.  Har derfor valgt kun at slippe en mindre del, så de resterende er 'gratis'. Fortsætter byggeboomet selv i en lidt mindre overophedet form vil jeg mene, den stadig er værd at have i porteføljen. Om den fortsætter 'tech' stigningen, tjah bum bum; i al fald mindskes gælden og indtægterne stiger...


Med venlig hilsen


Gert Jessen 

Besvar indlæg

Dato : 26.02.2021 kl.13:24
Brugernavn : Doluseventualis

Det er muligt du oplever at tale ud i himmelrummet. Jeg er ny i aktieinfo, og synes emnet er interessant. Jeg har længe været tilbøjelig til at tro, at small-cap byder på gode muligheder. Jeg havde selv 'heldet' med mig med Veloxis, men jeg gjorde det lidt i 'blinde'. Jeg købte den for 80 øre og tjekkede den ofte. Da den nåede 3,5 tænkte jeg, det var for farligt  holde den. Den blev senere overtaget til kurs 7,0

Jeg tror der ligger flere muligheder som ovennævnte i small-cap. Det er blot et spørgsmål om, hvordan man finder dem.

En aktie jeg har set på, jeg tror kan stikke af er PhotoCure (norsk). Den har været lidt som Veloxis, men jeg mistede troen på den. Men jeg købte den igen og den ligger pænt. Så nu holder jeg den.

Jeg ved ikke hvor man kan se en liste over small-cap, nogen der ved det?

I øvrigt har jeg købt Norwegian, det er jo også en form for small-cap

mvh Lennart


Besvar indlæg

Dato : 26.02.2021 kl.10:19
Brugernavn : ger

Hej John. Tak for deltagelsen. Og forecast på 10+% vækst for 2021 er vel heller ikke så ringe endda.

Kom til at tænke på, om det var 'Tanker-Lau', der for år tilbage kategoriserede A&O som take-over kandidat? Nærliggende, da grosissten jo stadig hører til small cap, men i forhold til det lidt kasse-i-kasse agtige ejerskab måske ikke så nærliggende?  

Hvorom alting er ... jeg forbliver lang i A&O - og i Aarsleff også, som ligeledes har ligget i den lange i en hel del år efterhånden.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 25.02.2021 kl.18:12
Brugernavn : John Stihøj

Hej Gert. For at du ikke skal sidde og debattere med dig selv, får du lige et svar. Til lykke med stigningen i A&O Johansen. Jeg er meget enig med dig i, at det er bedre at have aktier med substans, som kan stige, end at jagte de meget dyre IT-aktier, der ikke nødvendigvis har samme substans. Heldigvis findes denne type af aktier fortsat - se blot på Per Aarsleff, der stiger 9,6 % i dag. 


Besvar indlæg

Dato : 25.02.2021 kl.16:59
Brugernavn : ger

Så lægger vi lige en god 50'er oveni kursen i dag. Som forventet et rigtig godt regnskab for 2020. Hvorfor løbe efter tech-aktiers 2-300 % stigninger, når man kan få noget af det samme i en lille dansk byggevaregrossist :-)


Ja, ja ... da der ikke er andre, der åbenbart følger aktien ... så taler jeg vel blot lidt med mig selv her.


Med venlig hilsen


Gert Jessen 


Besvar indlæg

Dato : 06.08.2020 kl.19:07
Brugernavn : ger

Hvilket er lidt underligt; i al fald har jeg over de senere år suppleret ad flere omgange - fra kurs 180 og frem til de indtil nu seneste i marts og apri i årl. Vægten af potionen er nok efterhånden 'for stor' ift. mit ønske om spredning og balance, men har meget vanskelig ved skalere ned. Mener stadig, at den burde koste en del mere. (Og ja, det er en 'lille' aktie, som der ikke skal meget til at ryste både op eller ned, så jeg følger den reletivt tæt).


Med venlig hilsen


Gert Jesen 


Besvar indlæg

Dato : 06.08.2020 kl.17:59
Brugernavn : John Stihøj

Det virker som om, at du Gert er den eneste, der ejer denne aktie. I forbindelse kan vi andre jo kun ønske dig til lykke, for det var da flot at de i dag kunne opjustere og få aktien op med 8,0 %.


Besvar indlæg

Dato : 06.08.2020 kl.15:30
Brugernavn : ger

Sandelig om ikke de opjusterer forventningerne til årsresultatet i dag; og ganske pænt faktisk - fra 170-180 til 185-200. Den stiger ca. 5%, hvilket måske burde være i underkanten. Men vi tager det hele med på vej opad :-)


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 23.07.2020 kl.14:23
Brugernavn : ger

'Foreløbig' er jo altid relativt ... jeg havde kurs 500 som første kursmål på mlm. lang sigt og det er så nået i dag - og det dobbelte på lidt længere sigt. Vælger derfor at sælge en lille portion, så de resterende gode portion ligger i depotet til noget der nærmer sig 'gratis'. (Og ja, det er en meget lille aktie med en værdi på vel omkring en millard, så der skal ikke alverden til at den bevæger sig). Tænk, hvis der kom en af de store fisk forbi og gav et bud på hele butikken ... den ville nok ikke gå for dagens kurs.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 29.05.2020 kl.10:53
Brugernavn : ger

Nu er vi stort set tilbage på niveauet i februar i år (efter Corona V dykket) ... og blot for at gentage min kommentar fra da: Fint regnskab (igen igen), stigende omsætning, fin dividende mm. - og p/e er stadig godt under 10. Omkostningerne sænkes, gælden mindskes og afkastgraden følger med op .... Så, havde den blot ikke været så 'lille', men jeg beholder nu min beholdning foreløbig. 


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 22.02.2020 kl.10:33
Brugernavn : John Stihøj

Enig i at det ser godt ud. Men det er jo kun frimærker vi kan købe, da omsætningen i aktien er meget begrænset.


Besvar indlæg

Dato : 21.02.2020 kl.15:00
Brugernavn : ger

Fint regnskab (igen), de seneste 5 år stigende omsætning, ebitda, resultat og stadig 6 kr. udbytte. Med en p/e langt under 10 (pt ca. 7,5) og en indre værdi på over 300 ser den glimrende ud også i år. Hvis omkostningerne fortsat sænkes og afkastgraden følger med, burde der være en del mere i den. Udfordring: aktien er 'lille'.


Med venlig hilsen


Gert Jessen 


Besvar indlæg

Dato : 12.02.2020 kl.17:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Gert

Synes at have set, at Aktieugebrevet har den som én af årets aktier.

Måske falder den også under value-begrebet, som er kommet mere i fokus i år ?

Thorleif Jackson har den med i sin modelportefølje i Aktionæren.

Jeg fandt dette indlæg : https://www.proinvestor.com/boards/80578/Brodrene-A-og-O-Johansen-AS


mvh Lars


Besvar indlæg

Dato : 11.02.2020 kl.09:50
Brugernavn : ger

Ser ud til at have brudt et par års sidelæns skøjtning; en aktie lidt under radaren. Er stadig en OK forretning med egentlig ret bemærkelsesværdig lav p/e og k/i under 1. Fik suppleret sidst på 2019, da stort set alt faldt en overgang. Egentlig ingen specifikke nyheder ud over måske forsinket 'nytårseffekt'. Opkøbskandidat? Nogle rygter, som jeg har misset?


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

01-06-2023

Danmark: Netcompany holder kapitalmarkedsdag.
USA: Regnskab fra Macy´s.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.