INVITATION TIL INVESTERINGSSEMINARER

 

Tirsdag den 11. oktober kl.11-14 i Casa Danesa, Mijas

Onsdag den 12. oktober kl.17-20 i Miraflores Golfklub i Mijas

 

På hvert af møderne er der dynamiske indlæg fra fire forskellige virksomheder fra den finansielle branche.

 

Efter seminaret bydes på et traktement. Det er gratis at deltage og alle er velkomne mod forudgående tilmelding til John Stihøj, AKTIEINFO med oplysning om navn, e-mail og telefonnummer på alle tilmeldte. Ved tilmelding gives der accept for, at vi må tage kontakt efterfølgende.       

 

Tilmelding: info@aktieinfo.net / telefon (+45) 41 27 81 24. Sidste frist for tilmelding er 06-10-2022.

 

Du møder:

 

Torben Paulin, TCM Group

TCM Group er en innovativ producent af køkken, bad og garderobeløsninger og står bag varemærkerne Svane Køkkenet, Tvis Køkkener og Nettoline. On-linesalg sker via Celebert, som TCM købte en ejerandel af i juli 2021, med platformene billigskabe.dk, justwood.dk og kitchn.dk. Selskabet har år for år været i stand til at øge salget mere end det underliggende danske marked for køkkener er vokset. Adm. Direktør Torben Paulin vil fortælle om selskabets planer for at fastholde en høj lønsom vækst. TCM Groups aktie er noteret på børsen i Danmark med tickerkoden TCM.

 

Jesper Ihlemann, Optimal Invest A/S

Afkast, sikkerhed og minimale omkostninger: Optimal Invest er blandt Europas bedste mht. afkast i forhold til risiko, bæredygtighed og ÅOP. Det viser analyser fra Morningstar. Investeringshusets foreninger styres bl.a. af stifterne Jesper Ihlemann og Karsten Hannibal. Vi forvalter pt. over 4 mia. kr. fordelt på ca. 11.000 kunder. Vores ældste investeringsforeningsafdeling Investin Optimal VerdensIndex Moderat har givet et merafkast på ca. 50 % i forhold til sin Morningstar Kategori de første 11 år og 10 måneder. Vores investerings-foreningsafdelinger har alle guld anmærkning og den højeste gennemsnitlige rating i Danmark hos analysehuset Morningstar både på afkast og bæredygtighed. Få indsigt i, hvordan den sikre kerne i en formue, er en vigtig grundsten, hvis man ønsker at søge merafkast. Alle investeringsløsninger kan købes gennem din bank.

 

Henrik Damsgaard, Nordic Power Trading

Nordic Power Trading har bevist, at investering i energi-aktivklassen godt kan være likvid, lukrativ og uafhængig af finansielle markeder inklusiv aktiemarkedet. Nordic Power Trading Fund A/S er en alternativ dansk investeringsfond med 15 års erfaring indenfor handel med energi på de store europæiske energibørser. Som et led i den globale grønne omstilling er hele energisektoren i forandring, hvilket skaber ubalance i markedet, som Nordic Power Trading udnytter gennem handel med strøm, co2- kvoter og gas. Nordic Power Trading vælges som investeringspartner til en eksisterende portefølje for at opnå en højere grad af risikospredning.

 

John Stihøj, AKTIEINFO

Spar penge på forvaltning af porteføljen og opnå flotte afkast. Lad Aktieinfo vejlede dig med inspiration og aktietips, hvorefter du selv udfører handlerne via den bank, som du i forvejen gør brug af. Vi forvalter ikke penge for vores kunder, men kommer med brugbar vejledning. Du bevarer styringen hele vejen. Siden etableringen af Aktieinfo i 2001 er der i opnået et merafkast i forhold benchmark for de kunder, der har fulgt vejledningerne. Sidste år skabte vi et MERAFKAST på 13 %, og i år er MERAFKASTET endda på 15 % set i forhold til C25-indekset. John Stihøj fortæller om Aktieinfos services og sætter fokus på nogle af de aktier, der p.t. ligger i Aktieinfos Modelportefølje.

 

 

 
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.