KØB DEN "HEMMELIGE LISTE"

 

Dansk Finansservice ved den anerkendte investor Jesper Lund har udviklet en porteføljeplan, der bygger på viden opnået gennem studier, forskning og styring af egne porteføljer. Porteføljeplanen har selv sikret Jesper Lund særdeles gode afkast år efter år i årtier.  Se nedenstående grafer.

 

Porteføljeplanen viser hemmeligheden bag succesen. Det drejer sig først og fremmest om at udvikle sin egen strategi, således at en portefølje kan opbygges optimalt og siden plejes. Ved at have en strategiplan kan man skærme sig for irrationelle og følelsesladede beslutninger og handler, der ofte ender med tab af penge, unødvendige bekymringer og fortrudte handler. 

 

Porteføljeplanen fra Dansk Finansservice giver i et let forståeligt sprog en vejledning til, hvordan DU kan optimere din portefølje og sikre dig en rolig nattesøvn. 

 

Planen udbydes til en engangspris på kr. 25.000,- inkl. moms.

 

Du kan downloade de første sider af planen via dette link, hvilket vil give dig et lille indblik i de mange fordele, som du opnår ved at købe planen, herunder en liste over Jesper Lunds aktuelle porteføljesammensætning. Når du køber Dansk Finansservice Porteføljeplan medfølger et Excel-regneark til porteføljestyring. Figuren nedenfor illustrerer de grafer som automatisk genereres i Excel. Bemærk: Du kan ikke sidestille de afkast, som Jesper Lund opnår, med de afkast du måtte opnå, da det afhænger af en række variabler, som DU selv lægger til grund for DIN portefølje.

 

Ønsker du uddybende information, kan du sende en mail til Jesper Lund med angivelse af dine eventuelle spørgsmål samt et telefonnummer og tidspunkt for en opringning. Da Jesper Lund er bosiddende i Vietnam, er han kun tilgængelig i tidsintervallerne 06-11 og 14-17 dansk tid. 

 

 

KØB AF DANSK FINANSSERVICES PORTEFØLJEPLAN KAN VISE SIG AT VÆRE DIN BEDSTE INVESTERING

 

 

Når du køber Dansk Finansservice Porteføljeplan medfølger et Excel-regneark til porteføljestyring. Figuren nedenfor illustrerer de grafer som automatisk genereres i Excel.

 

 

Nedenfor vises de aktuelle afkast Dansk Finansservice Danske Aktier har opnået siden 2003 (pr. ultimo august 2021).

 

Aktieinfo har de eksklusive rettigheder til at forestå markedsføring af Dansk Finansservices porteføljeplan.

 

Disclaimer: Historiske afkast er ingen garanti for lignende afkast fremadrettet.

 
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.