Analyse af H+H International den 13-04-2016

 

Kurs på analysetidspunktet: 74

 

Anbefaling:

Kortsigtet - Hold

Langsigtet - Køb

 

2015 blev året, hvor H+H med succes afsluttede sin turnaround proces. Flere års underskud er vendt til overskud. Egenkapitalen blev polstret via en kapitaludvidelse og det realiserede overskud.

 

Købet af polske Grupa Prefabet har hurtigt givet de ønskede effekter med et direkte positivt bidrag på 10 mio. kr. til EBITDA-resultatet. Opkøbet har banet vej for en reduktion af kapaciteten og konkurrencepresset i Polen.

 

De igangsatte effektiviserings- og besparelsestiltag virker efter hensigten og bidrager positivt til at forbedre lønsomheden.

 

Selskabet fokuserer på en enkelt produktkategori og er derfor smalt orienteret på dette ene segment. På den ene side øger det risikoen i selskabet, mens det på den anden side sikrer, at ledelsen hurtigt og effektivt kan styre ressourcerne i et felt, hvor man teknisk og markedsmæssigt står stærkt. Selskabets aktiviteter kræver nemlig en stram styring (hands-on management).

 

H+H har valgt at stoppe salg til industrisegmentet. Dermed satser man udelukkende på salg til privat boligbyggeri, hvor man kan levere produkter hurtigt, effektivt og i høj kvalitet.

 

Det går fremragende i Storbritannien, hvor man vil modernisere en fabrik og optimere udnyttelsen. Der meldes om fremgang i salget i alle geografiske områder bortset fra i Rusland. Aktiviteten i dette land fastholdes, idet der på sigt er en stor upside i Rusland, der er præget af gammelt byggeri. Det kan tage tid før de politiske forhold i landet ændres og ny fremgang kan begynde. Før eller siden vil der opstå et byggeboom i Rusland, da behovet for tidssvarende boliger er enormt. H+H er klar til at tage sin del heraf.

 

Gælden er under kontrol og giver ledelsen handlefrihed. Soliditeten er fortsat lav og skal forbedres yderligere.

 

Efter vores mening håndterer H+H den hårde konkurrencesituation på en professionel måde. De iværksatte tiltag gør selskabet konkurrencedygtigt, selv om der er hård kamp om kunderne. Den største risiko er negative udsving i byggeaktiviteten. I år er der et særlig risikoaspekt angående den velkørende forretning i Storbritannien på grund af folkeafstemningen om landets fortsatte EU-medlemskab, der afholdes 23-06.

 

Hele analysen kan læses via dette link.


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

21-06-2019


Sverige og Finland holder lukket.
Tyskland: Kl. 9.15: PMI-tal.
USA: Kl. 15.45: Service PMI-tal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.