AKTIEPOST - AKTIETIPS OG AKTIERÅD FRA BENNY BRINCH

 

Aktiepost indeholder råd og vejledning omkring investering i aktier. Det sker via udsendelse af Aktiepost hver onsdag via e-mail til alle abonnenter på samme tid.

 

Skribenten er Benny Brinch, der har udgivet Aktiepost siden 1999. Aktiepost er skrevet i et let forståeligt og meget humoristisk sprog, hvor hver udgave af Aktiepost indledes med en morsom introtekst.

 

Aktiepost udkommer 45-52 gange årligt og altid med Benny Brinch som skribent. Tips og ideer er for det meste baseret på personlige erfaringer, idet Benny Brinch oftest selv investerer i de aktier, som han omtaler eller kommer med input om. Det giver stor troværdighed.

 

Aktieposts hjemmeside kan tidligere udgaver før 15-08-2012 læses. Med virkning fra denne dato kan Aktiepost kun læses af abonnenter mod angivelse af personligt password på Aktieinfos hjemmeside. Indholdet af Aktiepost er fuldstændig uafhængigt af de meninger og holdninger, som Aktieinfo måtte have.

 

Via den personlige login side er det muligt ændre den e-mail adresse, hvortil Aktiepost skal sendes, tilpasse passwordet til, hvad det måtte ønskes, ligesom man altid kan se udløbsdatoen på et indgået abonnement.

 

Udsendelse af Aktiepost sker via Aktieinfo, som også forestår opkrævning af abonnementsbetaling.

 

Prisen for abonnement på Aktiepost er kr. 130,- / kr. 500 inkl. moms for 3  hhv. 12 måneder.

 

Ved abonnementets ophør stopper dette automatisk med mindre abonnenten i henhold til påmindelse sørger for betaling via en ny periode via Dankort eller Bankoverførsel. Der er ingen binding eller krav om opsigelse inden en bestemt dato, da abonnement automatisk udløber ved manglende betaling for en ny periode. Det er en vigtig forbrugerbeskyttelse.

 

Aktiepost fra 07-12-2016 kan læses via dette link

 

 

Bestil abonnement via dette link

 
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

27-09-2021


Danmark: Demant afholder kapitalmarkedsdag.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.