Gomspace 3 Q

890 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 06.12.2019 kl.10:36
Brugernavn : John Stihøj

I aftes holdt GomSpace og Aktieinfo et fællesmøde i Ålborg, hvor 100 meget interesserede og spørgelystne folk deltog. 


Jeg har lovet at komme med lidt feed-back, hvilket hermed gøres. Jeg blev mere positiv på casen end jeg hidtil har været. Dog står det klart for alle, at likviditeten er presset og risikoen derfor er stor. Det haster med at få nye ordrer ind, og det er her udfordringen ligger. Markedet for nanosatellitter er enormt, og fremtiden ser lys ud. Men kun de stærkeste overlever og bliver vinderne.


Jeg håber, at GomSpace bliver en af vinderne, men usikkerheden er stor. Likviditeten rækker til primo 2021. De vil givetvis få vanskeligt ved igen at skulle hente penge i markedet, så derfor skal der sælges og skabes indtægter, nu hvor udgifterne er blevet tilpasset. Lykkes det? Det kan kun hver enkelt vurdere. Men min konklusion i mit indlæg var, at odds mellem afkast og risiko er interessant. Hvis GomSpace kommer på vinderholdet, kan aktiekursen stige betydeligt. Modsat gælder det ved manglende succes. En af mine pointer var, at man i tilfælde af succes for GomSpace ikke må sælge aktien for tidligt. Upsiden kan blive betydeligt, hvis tingene går GS´s vej. 


Man bør kun investere beløb, som man kan tåle at tabe i denne aktie - altså "frimærke" investering. 
Besvar indlæg

Dato : 02.12.2019 kl.10:28
Brugernavn : John Stihøj

På torsdag deltager jeg i et event hos GomSpace i Aalborg. Her skal jeg komme med en analytisk vurdering af aktien. Jeg er samtidig i gang med at skrive en ny analyse af selskabet på baggrund af seneste regnskab. Når jeg har fuldt overblik, kommer jeg gerne med en vurdering af aktien - men ikke før jeg har nærlæst regnkabet.


Besvar indlæg

Dato : 28.11.2019 kl.19:46
Brugernavn : lhr

nej, jeg har ikke Gomspace længere. købte den da de startede på Børsen og tog gevinsten hjem efter nogle måneder.

Holder øje med dem, men der gik kludder i det da de fik en kunde, der ikke kunne betale, og måtte have Danske Bank til at hjælpe sig. John Stihøj laver analyser på dem, så han er nok den, der ved mest, og han har inviteret til besøg hos Gomspace i næste uge.

Hvis du har mulighed for at tage til Ålborg er det nok en overvejelse værd. Men ellers har John lovet et fyldigt referat fra besøget deroppe. Så det ser jeg frem til.

vh/ Linda


Besvar indlæg

Dato : 28.11.2019 kl.17:09
Brugernavn : JJ

Linda... Det er jeg meget ked af, at du ikke forstår...... Undskyld.... Men fedt at du blander dig i debatten...... 

Har du Gomspace aktier??? 


Besvar indlæg

Dato : 28.11.2019 kl.17:02
Brugernavn : lhr

Jeg tror du skal gentage dit spørgsmål mere detaljeret, forstår ikke hvad du spørger om.


vh/ Linda


Besvar indlæg

Dato : 28.11.2019 kl.16:55
Brugernavn : JJ

Jeg har siden 8 SEK øget min beholdning til mere end jeg burde... MEN vi ser hvad der sker i morgen..... Hvad tror i andre tavse investorer???? 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

29-05-2020

Danmark: Regnskab fra Onxeo.
Norge: Regnskab fra Flex LNG, Avance Gas.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.